Tesco Natural 95 plus
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Tesco Natural 95 plus
ahoj, vcera som na tesco pumpe spozoroval novinku Natural 95 plus. neviete nahodou v com je odlisny od klasickeho natural 95. diky.
Re: Tesco Natural 95 plus
ze ho riedia 1:1 s vodou 
radsej si zajdi na nejaku inu pupmu..Agip, Shell, OMW....sice maju drahsi benzin ako Tesco, ale tak maju aspon normalny benzin... 
tak ruzovo by som to teda nevidel... http://peniaze.pravda.sk/sk-pspotrebite ... porteb_p01Pajtaš napísal:radsej si zajdi na nejaku inu pupmu..Agip, Shell, OMW....sice maju drahsi benzin ako Tesco, ale tak maju aspon normalny benzin...
-
cORP.
Addict
maju na tej cerpacke aj klasicky natural 95 ? ak nie tak je to len ich oznacenie pre lepsi predaj ,skratka clovek by si z dvoch rovnako drahych benzinov vybral prave ten s pluskom lebo tam urcite je nieco naviac 
-
Clean_Up
Professional
V poslednej dobe tankujem len na OMV (mám ju hneď pri ruke, tak preto). Tankujem klasiku: OMV Super 95. Predtým som tankoval len na Shell, ale keď som presedlal na OMV, tak sa mi znížila spotreba.
K tomu, že Shell predáva rovnaký šit, ako TESCO, resp., že TESCO predáva rovnako kvalitný benzín, ako Shell, tak to je diskutabilné. Je možné, že oba sú rovnakej kvality a u Shell sa pripláca len za značku, ale zasa z každej strany počujem, aby som sa vyhýbal tankovaniu dažďovej vody na pumpách TESCO.
K tomu, že Shell predáva rovnaký šit, ako TESCO, resp., že TESCO predáva rovnako kvalitný benzín, ako Shell, tak to je diskutabilné. Je možné, že oba sú rovnakej kvality a u Shell sa pripláca len za značku, ale zasa z každej strany počujem, aby som sa vyhýbal tankovaniu dažďovej vody na pumpách TESCO.
Nech si kazdy veri comu chce, faktom je ze takmer vsetky pohonne hmoty predavane u nas vyraba Slovnaft. Malinke rozdiely su v naslednych aditivach, ktore sa vsak pridavaju len v malom mnozstve.
Vacsi zmysel ma davat si pozor na kvalitu benziniek, teda ziadne male dedinske, stare,... kde je vacsie riziko necistot v phm.
Vacsi zmysel ma davat si pozor na kvalitu benziniek, teda ziadne male dedinske, stare,... kde je vacsie riziko necistot v phm.
-
Clean_Up
Professional
Carrera a V-Power sú určite kvalitnejšie, ale či je nejaký rozdiel aj v tých klasických 95-kách, tak to by som aj ja rád vedel. 
-
RATZINGER666
Darca
sundevil: presne tak, drviva vacsina slovenskych pump berie paliva zo slovnaftu, takze mas v podstate uplne jedno, kde tankujes, aditiva maju vsetky svoje normy a hoci mozu byt kvalitnejsie a nekvalitnejsie, normy splnat musia... rovnako je pravda aj to, ze netreba hladiet na znacku benziniek, ale na ich technicky stav...
clean: pokial ide o premiove paliva, je pravda, ze napr. taky v-power disponuje aditivami vyssej kvality plus obsahuje aditiva, ktore sa v beznych palivach nenachadzaju... vyznamnou mierou na kvalite prispieva aj fakt, ze samotny zaklad nie je od slovnaftu...
clean: pokial ide o premiove paliva, je pravda, ze napr. taky v-power disponuje aditivami vyssej kvality plus obsahuje aditiva, ktore sa v beznych palivach nenachadzaju... vyznamnou mierou na kvalite prispieva aj fakt, ze samotny zaklad nie je od slovnaftu...
-
Mikrobiotik
Novice
Naša Tesco pumpa ponúka na výber 3 druhy palív. Jedno je NATURAL 95, NATURAL 95 PLUS a Nafta.
Natural 95 a Natural 95 plus je v podstate to iste.Clovek nic nepokazí ked jeho auto žere čisto 95.Čo sa týka Natural 95 plus, je o trošku drahší ako čisto natural 95 a dokonca , teda aspon to tam píšu je kvalitnejší.ja chodievam čapovat do tesca práve koli cene,sice nie vzdy,ale radsej tam,predsa len, benzín nieje za babku.
Ja len tolko ohladom Tesco pumpy a Natutal 95 plus.
Natural 95 a Natural 95 plus je v podstate to iste.Clovek nic nepokazí ked jeho auto žere čisto 95.Čo sa týka Natural 95 plus, je o trošku drahší ako čisto natural 95 a dokonca , teda aspon to tam píšu je kvalitnejší.ja chodievam čapovat do tesca práve koli cene,sice nie vzdy,ale radsej tam,predsa len, benzín nieje za babku.
Ja len tolko ohladom Tesco pumpy a Natutal 95 plus.
-
Clean_Up
Professional
Ale aj tak sa nejako neviem presvedčiť zájsť tankovať na pumpy, TESCO, Hypernova a pod.
Tankovali ste už niekto na Ukrajine?
Tankovali ste už niekto na Ukrajine?
-
spojka13
Darca
moj renaltik na iny ako ukrajinsky benzin ani nechodil, ludia hovoria, že je nekvalitny, ale hned za hranicou je aj EU benzinka (OKKO), tam je vraj kvalitny benzin, a plno ludi tu z východu tankuje na UA, vždy ked tam idem tak vidim auta z celeho PO kraju, a sú to prevažne nove auta... to len treba vyskušať, a uvidiš rozdiel...
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2010, 14:11)
///edit: roziel nemusi byt pozitívny
//autoeditácia príspevku (11 Mar 2010, 14:11)
///edit: roziel nemusi byt pozitívny
ja vacsinou tankujem v tescu a ziadny rozdiel oproti ostatnym som znackam som nepocitil - samozrejme nepocitam usporu penazi, kedze tesco je lacnejsi 
-
hojko
Site Admin
RATZINGER666: A hlavne davat premiovy benzin ci naftu do auta v hodnote 3 tisic eur je zbytocne 
Samozrejme že ano
Síce ľudia toho nakecajú, že čo ušetríš na benzíne z Ukrajiny, to minieš potom na servis motora, ale autá na UA už nie sú len volgy, Žigulíky alebo moskviče, ale aj oveľa prémiovejšie značky. Osobne som tam videl Ferrari, Cadilac a Maybach (
-
RATZINGER666
Darca
hojko: ja auto v hodnote 3000e mam a aj tak do neho ten v-power tankujem... urcite sa hodi aj pre auta starsie 10 rokov, starsi motor vie pekne ocistit, s tym som vlastne aj na shellky prisiel... osobne mi pomohol s karbonizaciou a vycistil mi ventily... v tankovani pokracujem, auto je tichsie, hoci deklarovane znizenie spotreby som nepostrehol... je to sice kazdeho osobna volba, ale tanokvanie v-power do starsieho auta by som urcite nepokladal za neodvovodnene... okrem toho, sem tam si viem nieco kupit za bodiky 
-
misokgb
King
Carreru som moc necitil, Vpower racing tankujem do 20 rocneho auta a rozdiel je velmi velmi citit na odozve plynu. Spotreba neviem, ta sa mozno dvihla (mozno skrz toho, ze na racing stupam este viac nez na normal benzin ;DD ), navyse si viem v jednotke prepnut prezapal na 95/97 octan palivo, takze to mam na 97 miesto serie 95 a racing tam citim, na cenu paliva nehladim, ked sa chces vozit 
dnes som nahodou objavil letak na tesco pumpu, NATURAL 95 za 1,380€, vravím si, ty vole, ved to je o 70 centov na liter lacnejsie ako na Shellke, kde pravidelne tankujem fuel save za 1,451€, kedze shellku mam pod blokom, mal som doslova prazdnu nadrz, no siel som skusit ten Natural 95, vystal som si dlhe rady na pumpe, tankol som na skusku za 9€, odlozil blocek, vynuloval si spotrebu, dojazd, prejdene km... a isiel si svoju staru znamu trasu, ktoru som s fuel save robil za 6l, ked som zaparkoval vyrazila mi dych spotreba 9,3l, vravim si nevadi, uvidime ked pojdem naspat...naspat to nebolo inak, musel som sa velmi prevelmi premahat kym som nakoniec zaparkoval pred blokom a vtesnal sa do spotreby 7,9l, neviem co si mam o tom mysliet, mozno nahoda mozno nie, uvidim ked prejazdim tych 6,5l co som tankol ci kolko to vyslo, mozno ze to este pojde dole a nakoniec ma prekvapi nizsia spotreba, kedze mi za rovnaku sumu vyslo viac benzinu... uvidime, zatial som sklamany a som doslova rad ze som tam tankol iba za 9€ 
// neviem preco som napisal 70
, ani to needitujem nech je sranda 
// neviem preco som napisal 70
-
Grim
Darca
...a navyše ten benzín nieje lacnejší o 70 centov na liter, ako si si pri pohľade na totem s cenami cez svoje magentové okuliare myslel, ale iba o 7 centov...
cauko ...
Veru niktorý majú matematiku veľmo radi
Ja mam toledo 1,6 benzin ... jaydím cca 50% mesto BA a 50 mimo mesta...
Ked som tankoval bežný benzín tak som mal prepočet spotreby na eurá 0,115 euro za Km .
Teraz tankujem pluská na OmW alebo v METRE .. a som na 0,1 - 0.105 ---
čiže aj ked sú tie benzíny drahšie spotrebu mám lacnejšiu.
Tesco u nas len stavajú /pumpu/ myslím.
Veru niktorý majú matematiku veľmo radi
Ja mam toledo 1,6 benzin ... jaydím cca 50% mesto BA a 50 mimo mesta...
Ked som tankoval bežný benzín tak som mal prepočet spotreby na eurá 0,115 euro za Km .
Teraz tankujem pluská na OmW alebo v METRE .. a som na 0,1 - 0.105 ---
čiže aj ked sú tie benzíny drahšie spotrebu mám lacnejšiu.
Tesco u nas len stavajú /pumpu/ myslím.