Maturita
Re: Maturita
nemate dakdo sajn kde by mohol byt ten test keby unikol na net v den pisomiek rano google to pochibujem:D
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
podla mna by hneď bol na facebooku a pokecirafe23 napísal:nemate dakdo sajn kde by mohol byt ten test keby unikol na net v den pisomiek rano google to pochibujem:D
jj.. takze treba len cakat.. 
vyzera to tak ze rano stavam uz o 6 a ide sa hladat:Dale bez odpovedi mi je to na 2 veci akurat tak.Dale aj tak by bolo dobre to najst
Ja by som vám odporúčal radšej sa dobre vyspať. Nespoliehajte sa na žiadne úniky, myslím, že nikdy to neboli originály testov, ale iba testy, ktoré si niekto vymyslel a všetci si mysleli, že sú to maturitné testy...Si myslíte, že sú na tom ministerstve tak neschopní, že po tej blamáži pred 3 rokmi sa im môže stať ešte niečo podobné, ba dokonca horšie? 
Hlavne berte písomné s rezervou. Totiž keď pri tomto máte nervy, pri ústnych dostanete infarkt 
Ale písomné sú fakt malina, a to som nikdy nebol moc školo pozitívny
Ale písomné sú fakt malina, a to som nikdy nebol moc školo pozitívny
normalne by som si to rad zopakoval, ked si predstavim ako sme sa v oblekoch odreagovavali futbalom a hackisom to bola pohodka, no ustne by som uz nechcel zazit 
Mne sa práveže ústne zdali ako úplná pohoda. Profesorky pomáhali, keď niekto niečo nevedel a neboli v žiadnom smere nepríjemné. Pri písomných maturitách som mal väčšie obavy, lebo pri nich si nemôžeš byť istý, čo tam bude a či si sa niečo také vôbec učil - príklad test B2 z angliny minulý rok 
co bolo s B2kou pred rokom?
Že to bol dosť ťažký test. Zdal sa mi (a nielen mne) dokonca ťažší ako predchádzajúce ročníky B2. Zato matika bola strašne ľahká. Slovina tak priemerne náročný test.
tak pre mna bol ten test z AJ taky akurat ani tazky ani lahky, este bola aj lahsia tema na sloh, pretoze ked som sa dopocul co mali nemcinari za temu(nieco so zivotnym prostredim) tak som bol rad ze maturujem z AJ
tak matura minulý rok z nemčiny stála za to. najhoršia téma z najhorších, ako pippi písal, Životné prostredie. čo tam k tomu napíšeš? len kydy, čo ti média natlačili do hlavy. fakt nepríjemné. ale nakoniec sme to dali
a určite to nebude tento rok na mature 
no tak to bol fakt zabiják. Prvých 10 min. sme sa akutát pozerali na seba a krútili hlavou... Nikto tomu nechel veriť. Po 20 min. som mal napísaných asi 10 riadkov. Ale nakoniec sme to dali... Môžte byť radi, že vás taká téma nečaká
-
DeFeAt
Medium Professional
hura hura hura, zajtra je matura xD
mate niekto nejake rady, ako sa pripravit na zajtra?
ci uz vybavou (jedlo, pitie), opakovane ucivo alebo nieco? : )
mate niekto nejake rady, ako sa pripravit na zajtra?
ci uz vybavou (jedlo, pitie), opakovane ucivo alebo nieco? : )
-
Peter_Retep
VIP
neopakovat nic dneska si dat oddych...o knihy ani len nezakopni...iba sa znervoznis a matura je len formalitka, horsie je to na vysokej
tak trosku zacinaju nervy pracovat
ja si pozriem par slohov, potom si pozriem este sklady a vetne cleny(to som sa vobec neucil) a budem ratat matiku na stvrtok
To je asi vsetko 
ja si pozriem par slohov, potom si pozriem este sklady a vetne cleny(to som sa vobec neucil) a budem ratat matiku na stvrtok
-
Andi_Cibula
Addict
Jediné čo dúfam je, že vo štvrtok bude svietiť slnko, lebo som tak hnilý, že som lenivý ísť si kúpiť baterku do kalkulačky 
adamec, ak mas skener, tak sem prefot tie vetne cleny kedze som si za cele 4 roky neurobil ani ciarku do zosita zo SJ a Literatury
dik ..
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Drago => http://sk.wikipedia.org/wiki/Vetn%C3%A9_%C4%8Dleny
http://sk.wikipedia.org/wiki/Slovn%C3%BD_druh
Ja sa strašne obávam slohovej časti ...
((((
http://sk.wikipedia.org/wiki/Slovn%C3%BD_druh
Ja sa strašne obávam slohovej časti ...