Kam ulozit data?
Kam ulozit data?
Zdravim, potreboval by som poradit s nasledujucim problemom. Vytvaram dva programy, prvy z nich vytvara statisticke data z java bytecodu a druhy program ich spracuvava. Ako alebo kam mam ukladat statisticke data ziskane prvym programom aby sa dali jednoducho pouzit v druhom program. Premyslam na vypisani dat v text subore a nacitani v druhom programe, ale to sa mi nezda ako moc elegantny riesenie. Jedna sa o programy v Jave... dakujem za akekolvek napady 
Re: Kam ulozit data?
Prečo to nie je elegantné riešenie? (teda až na to, že sa ten súbor musí znovu parsovať a kontrolovať, či sú tie údaje zmysluplné) Môžeš to ukladať napr. do binárneho súboru (ten sa ľahšie načíta), ale overovať zmysluplnosť údajov budeš musieť aj tak a v závislosti od toho, čo tam ukladáš, to môže byť komplikované (ale komplikovaný môže byť aj ten textový súbor).
Skor som mal na mysli riesenie pomocou nejake databaze, bohuzial v tejto oblasti nie som moc znaly. Do databaze by sa pekne ukladali vsetky statistiky a druhy program by si mohol nadherne z databazy Selectom vybrat co potrebuje. Parsovat to a potom cele prechadzat a hladat potrebnu statistiku sa mi nezda ako moc elegantne riesenie, bohuzial zatial ho vidim ako jedine. Avsak moc si neviem predstavit databazu, ktora by fungovala medzi dvoma nezavislimi programami...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vsak JDBC co? ak mas JDK tak mas aj sunDB
cez JDBC mozes robit s akoukolvek databazou
cez JDBC mozes robit s akoukolvek databazou