CS HOJKO CUP
-
KATKA-=KE=-
Amateur
Re: CS 1.6 Server hojko.com
ja pojdem tiez len musim vediet teraz uz datum a cas aby som sa mohla pozriet ci mam pracovnu smenu v ten dany cas ak nie tak velmi rada sa zapojim--- moj nick (LTT)KATKA-=KE=-
-
tonek
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS HOJKO CUP
no mna škrtnite...to ako sa tu teraz bude zisťovať pol roka zaujem nie a potom že spravime turnaj ktory bude tak o hovne odohra sa jeden zapas lebo ostatne sa nebudu vedieť dohodnuť a skonči to opat na mrtvom bode. Ved posledne tri strany je tu pisane len to že kto ma zaujem...nieje tu žiadna konkretna indicia, ako sa bude hrať, koľko sa bude hrať, o čo sa bude hrať atd atd...
-
Fredka171
In memory
tonek: To ako sa bude hrat a vsetko okolo toho mas na prednej strane tohto tema...
-
tonek
Darca
tak prepač že nemam domyšlavosť fredka...ale podla toho čo si napisal že je to na prednej strane tak ak ma oči neklamu už su hrači rozdelene na skupiny a už sa aj nejake zapasy odohrali...(chap ironicky = napisane polopate : ukažka toho ako by som si to predstavoval :
CS Hojko CUP
-------------
Kedže posledne to dopadlo tak ako to dopadlo, rozhodli sme sa znovu zorganizovať nejakú strielačkovinu
Dna xx.xx.xxx sa uskutoční, v spolupráci s xxxxxxx, turnaj v CS. Záujemcovia hláste sa priamo sem. Čas uzávierky prihlášok je xx.xx.xxxx. Hrať sa bude systémom klasickým, vypadávacím(pavuk). Hrajú dvojice vs. dvojice. Do týždna od uzávierky sa rozlosujú dvojice do skupín. V prípade že sa niektoré dvojice 3x nedohodnú na čase zápasu, povoľuje sa hranie 1vs.2, pokiaľ ani touto cestou sa to nedohodne, kontumačne vyhráva slabšia dvojica a to výsledkom xx:xx v prospech slabších. Zápas bude sledovať jeden spectator, ktorý bude hru nahrávať. V prípade zistenia cheatov = diskvalifikovanie. Háve fun
Pisal som to v rýchlosti, večer a bez štipky rozumu(vedel by som to napisat aj lepšie). Už chapeš? Pretože je v tom bordel lebo jeden sa nedohral a už sa organizuje druhy tak teda nech sa ten prvý oficialne zruší, prečisti prva strana a spraví druhý alebo čo...
pišem to margo toho že ani kamarat, ktory sa sem chcel zahlasit, sa nevedel vysomarit z toho že ako to je vlastne
CS Hojko CUP
-------------
Kedže posledne to dopadlo tak ako to dopadlo, rozhodli sme sa znovu zorganizovať nejakú strielačkovinu
Dna xx.xx.xxx sa uskutoční, v spolupráci s xxxxxxx, turnaj v CS. Záujemcovia hláste sa priamo sem. Čas uzávierky prihlášok je xx.xx.xxxx. Hrať sa bude systémom klasickým, vypadávacím(pavuk). Hrajú dvojice vs. dvojice. Do týždna od uzávierky sa rozlosujú dvojice do skupín. V prípade že sa niektoré dvojice 3x nedohodnú na čase zápasu, povoľuje sa hranie 1vs.2, pokiaľ ani touto cestou sa to nedohodne, kontumačne vyhráva slabšia dvojica a to výsledkom xx:xx v prospech slabších. Zápas bude sledovať jeden spectator, ktorý bude hru nahrávať. V prípade zistenia cheatov = diskvalifikovanie. Háve fun
Pisal som to v rýchlosti, večer a bez štipky rozumu(vedel by som to napisat aj lepšie). Už chapeš? Pretože je v tom bordel lebo jeden sa nedohral a už sa organizuje druhy tak teda nech sa ten prvý oficialne zruší, prečisti prva strana a spraví druhý alebo čo...
pišem to margo toho že ani kamarat, ktory sa sem chcel zahlasit, sa nevedel vysomarit z toho že ako to je vlastne
-
*****HERO*****
Guru wannabe
idem do toho, nech to je cokolvek 
erhmmm do coho? tu nic neni
ak myslis cup tak treba nejakym organizatorov. treba vela hracov. nas je celkom malo v poslednej dobe.
-
krtko42
Medium Expert
nahodou som vcera dostal hlasku od servera: unable to connect: server full
ale pravdou zostava ze sa to nechce nikomu organizovat a teraz uz urcite nie kedze zacinaju skuskove a to polovica ludi sa bude chciet ucit...
ak tak, môžem sa pridať
nick na steame mám balance77
nick na steame mám balance77
Nechcem ta sklamat, ale su to prispevky stare pol roka 
ano, bol som taký zažratý že hojko cup v jedna švestke že som si nepozrel od kedy sú tie príspevky... my bad