P: Nokia 6700 viac ks
P: Nokia 6700 viac ks
Takze mal by som na predaj viacej kusov
Nokia 6700 Classic (strieborna, cierna, hneda)
jedna sa len o telefon + baterka + nabijacka (telefon ma folie, nepouzity)
info : http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... ategorie=6
cena za jeden kus - 160eur
osobny odber v KE
Nokia 6700 Classic (strieborna, cierna, hneda)
jedna sa len o telefon + baterka + nabijacka (telefon ma folie, nepouzity)
info : http://www.fony.sk/index.php?podstranka ... ategorie=6
cena za jeden kus - 160eur
osobny odber v KE
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: Nokia 6700 viac ks
myslim ze budes musiet trosku zlavnit aby si ich vsetky predal
za 152e sa da kupit uplne nova, vratane kompletneho prislusenstva a krabice, zaruky
za 152e sa da kupit uplne nova, vratane kompletneho prislusenstva a krabice, zaruky
-
uplink
VIP
Pravda obelix, s tou cenou si to trošku prepískol. Za 160 evri viem zohnať novú E52, ktorá je na "jemne" odlišnej úrovni ako tá čo ponúkaš.
-
bakusgabor
Light Professional
Mozno budem mat zaujem o jeden kus,ale ne za tolko,..... potom ked budes mat dohodneme sa

za cenu menej ako 155 - 160 eur sa mi to neoplati predavat ...
ak to nepojde nevadi nemusim ich nutne predat ...
ak to nepojde nevadi nemusim ich nutne predat ...
niesu to nahodou kradnute telefony?
//uplink: prečo by moderátor fóra kde je zakázaný warez a riešime tu v blackliste podvodníkov predával kradnuté telefóny?
a ešte k tomu obelix?
//uplink: prečo by moderátor fóra kde je zakázaný warez a riešime tu v blackliste podvodníkov predával kradnuté telefóny?
ee nie su
-
johny541
King
Odkial su?
prepac, ale to ze je niekto moderator neznamena ze nema kradnute telefony kt by chcel predat.Filipito napísal:
//uplink: prečo by moderátor fóra kde je zakázaný warez a riešime tu v blackliste podvodníkov predával kradnuté telefóny?a ešte k tomu obelix?
![]()
uplink: no čudoval by si sa ale takýchto "podnikateľov sa teraz objavuje ako húb po daždi
písal som len preto lebo sú bez krabíc a papierov
-
uplink
VIP
možno nie pre Teba, ale tu na hojkovi áno. Viacmenej myslím že keby chcel obelix predávať čorky, asi by to bol jeho posledný pokus tu na fóre. Ak si si všimol, ľudí čo o*ebávajú druhých odmeňujeme bannom. Alebo veríš že aj našom fóre je pod lampou najväčšia tma?kachna napísal:
prepac, ale to ze je niekto moderator neznamena ze nema kradnute telefony kt by chcel predat.
nemyslím že ob3l1x ktorý je na fóre bezmála 1988 dní [5 rokov, 5 mesiacov a 11 dní], ktorý má pod hojkom na treťostupňovej doméne fórum o mobiloch, alebo softe na symbian či čo by predával čorky. To je všetko, len ma to zarazilo.Filipito napísal:uplink: no čudoval by si sa ale takýchto "podnikateľov sa teraz objavuje ako húb po daždipísal som len preto lebo sú bez krabíc a papierov
ale no... zase mi nehovor ze ked je niekto moderator a je tu 1988 dní [5 rokov, 5 mesiacov a 11 dní] si nemoze privyrabat predajom kradnutych telefonov.
je sice krasne ze za nho rucis svojimi prispevkami ale si dospely rozumne uvazujuci clovek kt sa uz urcite neraz presvedcil ze veta nikdy nehovor nikdy ma nieco do seba.
ja som sa presvedcil ze tu na fore je par exotov. hla do adminskej rady napr: kedy si niekto dokaze napisat prispevok typu:
len chcem poukazat na to ze admin ci moderator neznamena dobortu, cistotu, cestnost....
//nechcem nikoho urazat, nikomu robit krivdu, len poukazujem na fakty / my humencania sme asi viac nedovercivi ako zvysok fora//
/// ved vpohode. ja len tak. ale este raz si precitaj to co som pisal pod tou citaciou
je sice krasne ze za nho rucis svojimi prispevkami ale si dospely rozumne uvazujuci clovek kt sa uz urcite neraz presvedcil ze veta nikdy nehovor nikdy ma nieco do seba.
ja som sa presvedcil ze tu na fore je par exotov. hla do adminskej rady napr: kedy si niekto dokaze napisat prispevok typu:
ale to je na ine...t0m4s3 napísal:Uz aj ceski buze**** maju zlato ..
len chcem poukazat na to ze admin ci moderator neznamena dobortu, cistotu, cestnost....
//nechcem nikoho urazat, nikomu robit krivdu, len poukazujem na fakty / my humencania sme asi viac nedovercivi ako zvysok fora//
/// ved vpohode. ja len tak. ale este raz si precitaj to co som pisal pod tou citaciou
-
uplink
VIP
píšeme o obel1xovi, nie o tomášovi a viem prečo ho obhajujem
hm? Ale nechajme to tak, je to debata do nekonečna. Proste ma len zarazilo že to niekoho napadlo že predáva čorky. Sám je proti tomu a snažísa všetko robiť legálne a poctivo, len toľko k tomu.
ok vsetky telefony predane. 
stacil jeden zaujemca
stacil jeden zaujemca