Vždy keď si chcem pozrieť nejaký film, rád si zisťujem aké má hodnotenia, niečo okolo filmu a nejaké to herecké obsadenie.
Dosť dlho som navštevoval csfd. Nakoľko je to čseko slovensky, majú to tam prehľadné a databáza je skutočne obrovská.
Potom som sa nejak dostal k imdb a je to tuším medzinárodná databáza.
csfd som nejak prestal doverovat nakolko si citam tiez komentáre k filmom. Čítal som také bullshity od niektorýc užívateľov že si nemožem myslieť nič iné, len to že majú nasraté v hlave.
Tak napr.
The road http://www.csfd.cz/film/233126-road-the/
"Celej film se odehrává v zatuchlym smradlavym světě, kterej režisér nepochopitelnym způsobem nějakejma filtrama ztmavil a tím pádem zkurvil, aby to mělo atmošku. Protože svět sám o sobě je zničenej a slunce je zahaleno bůhví jakym bordelem. Já jsem pak viděl uplný hovno a měl jsem nutkání u toho filmu usínat každejch pět minut. Přitom to vůbec nemusel bejt špatnej film, ale tohle to prostě oddělalo. Třeba ten plakát, vypadá hezky, jenže je šedej. To je přesně problém celýho filmu. Je šedej až to hezký není. A kdo se na to s čistým vědomím má ty dvě hodiny koukat..."
čo je toto pre boha za argument?
Je mi jasné že takéto individuá sa nájdu aj na imdb, ale neverím že až takto moc.
O čo ide v tejto téme?
Ktorý web navštevujete vy, ktorým sa rozhodujete a prečo.