Určite mnoho z nas toto zazilo. Rozchod aebo to ze ste boli iba vy zalubeny do druhej polovicky.
My ani neviem ci sme sa rozisli, chodili sme spolu 3mesiace no potom to akosi spadlo ale sice sme uz nebyvali kazdy den spolu, ale ked sme boli ten 1 2 razy za meisaic spolu tak boli to nezabudnutelne dni, proste ako na zaciatku ked sa do seba dvaja zabuchnu
A takto to je posledne 3mesiace teraz. Najhorise na tom je ze byvame necelych 100m od seba
Na moje otazky ci by chcela so mnou chodit odpoveda ze by si to nevedela predstavit asi teraz, mozno mozno v nejakej buducnosti. Ona po tich troch mesiacoch prisla nato ze som jej neoddelitelnou sucastou zivota - nechce ma stratit
No ale pre mna to je strasne trapenie, vzdy ked sa rozlucime vecer ked sme spolu uz aj tak malicko, ja vzdy pridem s nadejou domov a po par dnoch mi ju zabije tim ze povie neviem, ale skor nie ako ano (myslim s tim chodenim).
Snazim sa už 2mesiace ju vymazat si zo zivota
A ked som jej napisal ze musim odist z jej zivota, ze ja sa uz nechcem trapit, povedala ze ne, nechce ma stratit
Tak mi prosím vas poradte
Ked mi proste povedala ze asi chodit somnou by nevedela si predstavit uz, tak timto mi to padlo cele
Ja nedokazem byt pri nej ako kamarat