Ako mám zabudnúť? :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Ako mám zabudnúť? :(

Príspevok od používateľa Rachman »

Chcem zabudnúť no nedá sa mi :( :(
Určite mnoho z nas toto zazilo. Rozchod aebo to ze ste boli iba vy zalubeny do druhej polovicky.
My ani neviem ci sme sa rozisli, chodili sme spolu 3mesiace no potom to akosi spadlo ale sice sme uz nebyvali kazdy den spolu, ale ked sme boli ten 1 2 razy za meisaic spolu tak boli to nezabudnutelne dni, proste ako na zaciatku ked sa do seba dvaja zabuchnu :( .
A takto to je posledne 3mesiace teraz. Najhorise na tom je ze byvame necelych 100m od seba :( .
Na moje otazky ci by chcela so mnou chodit odpoveda ze by si to nevedela predstavit asi teraz, mozno mozno v nejakej buducnosti. Ona po tich troch mesiacoch prisla nato ze som jej neoddelitelnou sucastou zivota - nechce ma stratit :cry:
No ale pre mna to je strasne trapenie, vzdy ked sa rozlucime vecer ked sme spolu uz aj tak malicko, ja vzdy pridem s nadejou domov a po par dnoch mi ju zabije tim ze povie neviem, ale skor nie ako ano (myslim s tim chodenim).
Snazim sa už 2mesiace ju vymazat si zo zivota :( ale nedokazem. Uz len tim ze ju stretnem a pride a obijme ma :( alebo ze proste zazijeme krasnu prechádzku......
A ked som jej napisal ze musim odist z jej zivota, ze ja sa uz nechcem trapit, povedala ze ne, nechce ma stratit :( ale ze nechce aby som sa ani trapil

Tak mi prosím vas poradte :cry: Nikdy som nemal problem zabudnut na babu, vzdy to trvalo tak tyzden az mesiac, ale toto sa taha uz treti mesiac.
Ked mi proste povedala ze asi chodit somnou by nevedela si predstavit uz, tak timto mi to padlo cele :(
Ja nedokazem byt pri nej ako kamarat :cry: :cry: :cry: .Ja neviem, ja som sa proste do nej este viac zalubil ako ked sme spolu chodili po tej mensej pauze co sa to medzi nami zastavilo.....
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako mám zabudnúť? :(

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Mozem vediet vek? A ak som spravne pochopil po troch mesiacoch chodenia si sa jej opytal "ci s tebou bude chodit"? A este jedna vec - co medzi vami bolo ked ste spolu chodili?
Rachman
Light Expert
Light Expert

ja budem mat 20 a ona 18ma...a co bolo medzi nami tie mesiace co sme spolu chodili? Noo pred tim este mesiac spoznavania sa, a tie ti mesiace spolu to bol proste sen. Ani jedna hadka, krasne spolocne veceri, prechadzky, vzdy ked jeden z nas potreboval pomoc sme si vzdy pomohli, proste krasa... vlastne my sme sa spoznavat zacali cez letne prazky. a od zac skolskeho roka sme zacali ako kamosi aj von chodit a od polky septembra do konca novembra sme spolu chodili...december to akosi vsetko zahasil :(
KaptMichal
King
King

Mozno to ona ani nechapala ako chodenie ale chapala a chape ta ako velmi dobreho kamarata. Lebo asi ste nemali nejaku rec cez ten december o buducnosti vaseho vztahu, ale len tak plynule bolo menej a menej dni ktore ste spolu travili.
Rachman
Light Expert
Light Expert

ale tu mi poradte co a ako mam zabudnut
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Ak si myslíš, že ti s tým pomôže nejaký "návod" tak sa mýliš. V prvom rade by si si to mal vyjasniť sám so sebou...prehodnotiť čo ti to dalo - vzalo, poriadne sa nadýchnuť a ísť ďalej. Venovať sa viac činnostiam ktoré ťa bavia, vyplniť voľný čas, pokecať o tom s kamošmi a si zahojený :) . Všetko je to v hlave :aasmile10: . Teba nenapadlo nič, ako by si si vedel pomôcť?! :|
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

mozem len tak zo zaujimavosti vediet odkial si ? a co najlepsie na zabudnutie je asi jednoznacne CAS..a este trav vela casu s kamosmi a tak..proste nejako zamestnat mysle aby nemyslela na to
Rachman
Light Expert
Light Expert

cas v tomto pripade nezabera...ved 3mesiace ppotom a stale som natom rovnako :D :nono:
KaptMichal
King
King

Ano najlepsie je na zabudnutie je cas a hlavne sa skus zoznamit s inymi dievcatami to by mohlo pomoct. Ak budes doma sediet a dumat nad tym stla viec len si budes ublizovat a budes sa zavierat do svojho sveta.
Rachman
Light Expert
Light Expert

len ja niesom typ na to ze mam velke sance u bab. toto bola po roku prva baba co som mal..nielen ako kamosku ale celkovp
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

neexistuju typy ktore maju sance u bab a ktore nie.. ja mam vo svojej blizkosti bab hodne (alebo aspon som mal kym som nemal frajerku :D ) a keby si sa pozrel na moju fotku tak sa... chcem len povedat ze kazdy zaujme niecim inym..u mna to je asi "vtipnost" ale tak celkovo chovam sa k nim milo..dokazem pocuvat hodiny tie ich somariny a diskutovat o tom s nimi (nikdy by som nepovedal ze existuje tolko druhov tuzidiel :mrgreen: ) pomoct im a tak.. :)
KaptMichal
King
King

Presne, u zien to nieje celkom tak ako u chlapov. Oni su skor na to aka si povaha, alebo teda aspon tie co za to stoji sa s nimi bavit takze s kamosmi pekne do podniku a balit ;-) Ak niesi ten typ tak potom treba najst nejaky iny sposob. V kazdom pripade stale nieco rob nech nemas cas nad tym nejak hlbsie rozmyslat
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

no podla toho co pisal tak asi nie je..stacilo by ist s kamosmi do podniku a byt len v spolocnosti bab ak s nimi nemas skusenosti..(ak som to spravne pochopil) a nieco sa na teba urcite nalepi :wink: pri najlepsom baba :D ..pocuvaj ich..sleduj co chcu a tak .. ak sa ti neiktora bude pacit a budes si mysliet ze je mila a neodpise ta hned takjej napis smsku ze bola zlata a take omacky ale nic prehnane..staci ked jej budes vrtat v hlave..a ak budu nejake nove co ste spoznali tak ze si rad spoznal taku milu babu ako ona a ci by ste si nemohli este nekedy vyrazit tak teraz atd..ale to som uz zabocil do balenia..ak mas kamosky tak ak sa da trav co najvaic casu s nimi..ked sa s nimi poznas mozes sa ich pytat na vela veci a ucit sa.. a nie povedat si ze nie si typ ktory sa paci babam..
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Nuda ... :smt015

Take detské správanie ... Hlavne nestrácaj čas, nájdi si druhú a na ňu sa kašli a maš to ! A keď nie tak sa ožer ako prasa a maš to :wink: . Hlavne nebuď žiarlivý :sneaky: .
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ty vole chlape, za mesiac si sem nasacal 5 tem... necital som ani jednu, ale podla nazvov si to viem presne domysliet... boha sak hlavu hore, si daky chlap nie?
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

A to už sa od decembra trápiš? Nemá to zmysel, treba sa vzchopiť a poobzerať sa po iných babách. Hlavne sa netráp vlastnými spomienkami a nájdi si nejakú aktivitu, aby si stále na ňu nemyslel.
A o pár dní tu máme jar, baby vyzlečú kabáty a nahodia mini/mikro sukne a hneď sa začneš obzerať, uvidíš 8)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Príď k nej porozprávaj sa snou o tom, a ako tak čítam čo píšeš ona sama nevie čo chce... Nemáš čo stratiť v najhoršom dopadneš tak ako teraz :D,. AK predsa "zle" skončíš tak vyplň svoj voľný čas zábavou, disko, kamaráti spoznaj nové dievčatá... alebo sa uč niečo nové, ako je napr. hra na gitare, programovanie atď. atď. je to dosť ťažké takže so začiatku budeš nasratý a nebudeš myslieť nanu, ale prečo ti nejde ta daná vec... takto naňu skôr zabudneš, inak ti nikto nepomôže a prestný "návod" nato nie je, aj keď som čítal o nejakých takých tabletkách ktorý sa volal "amorex", alebo tak nejak : http://www.diva.sk/laska-a-vztahy/vztah ... stnu-lasku
A myslím si že pár mesiacov nie je až tak veľa keď naňu nezabudneš po 7 rokoch tak sa ozvy ok ? :)
BTW - Psychoca a KamptMichal s vami nesúhlasím, drviva väčšina 98% pozerá len na výzor... baby ktoré nesu zadané sú blbé a tie ktoré majú rozum su zadané :)
Rachman
Light Expert
Light Expert

No o to sa praveze snazim, zabudnut, robit ine veci :( Lenze ked idem kopurazy vecer domov a idem cez tie miesta kde sme vselico zazili, to mi hned ju pripomenie :(
Proste ja uz som mal zopar bab, ale nikdy som necitil a nerobil pri nich co pri tejto :( ja ju doslova fakt milujem :( a mam a viem ze to je pocit, ze toto je asi moja zivotna laska :( :( (vim ze asi si povete zavcasu alebo co, ale ja to tak proste citim :( )

Uz som skusal vsetko, opil som sa, bol som so spoluzackami vonku, rozpraval o tom, pisal :( dokonca aj s jej najlepsou kamaratkou som bol vonku..len toto skoncilo so slzami v ociach :(

Len najradsej by som bol keby mi povedala nechcem ta ! Lenze ona povedala ze som pre nu moc dolezity :( ze ma nechce stratit, a ak by sme sa dali dokopy tak by sme sa rozisli a bol by medzi nami koniec.....
Ale taktot to to bude asi skor konec ako keby sme sa rozisli, lebo vzdy je po rozchode sanca, ze ostaname kamaradi. Ale tuto zamilovany kamarat nemoze byt kamaratom... :( :( :(
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

nič ti nepomôže.. len čas.. totiž čas rieši všetko .... nechaj tomu čas a bude dobre... aj ja som na tom podobne... už je to polroka.. stále ju milujem ale čo už....
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Pane bože veď si chlap tak sa vzchop ! Vonku behá toľko báb a ty tu nariekaš pri jednej. V mori je ešte dostatok rýb pre všetkých...
Napísať odpoveď