prepojenie pc s tv
prepojenie pc s tv
caute.nevie mi niekto poradit ako mam prepojit pc s tv?skusal som to uz zo vsetkymi moznimi kablami a nic.prikladam fotky aj s navodom na zapojenie zakladnej dosky.neviem ci tem predny panel funguje(kde je s-video)lebo ked zapnem napriklad sluchadla,alebo mikrofon tak nejde.jeden kabel z toho predneho panela nie je pripojeny na dosku.skusal som to prepojit aj cez dvi,ale na nete som cital ze s digital signal sa neda spravit analog
- Prílohy
-
- 939N68PV-GLAN.pdf
- (740.68 KiB) 5 stiahnutí
Re: prepojenie pc s tv
A ako máš zadok telky ? Nenáš tam ešte také modré s dierkami ?
Ja som is prepájala PC tak, že ten kábel čo je od monitora som napojila do toho modrého čo je na telke a z ovládačom prepla na PC (AV1/AV2/HDMI1, ... atd). Ale nešiel mi zvuk, na to bol iný kábel (1 ihlička).
Určite viem že som to nerobila cez ten dlhý čierny kde je veľa ihličiek. A nie cez predný panel PC, ale cez to modré zo zadu.
(Ani mne nejde predný panel, ale aspoň usb idú).
Ja som is prepájala PC tak, že ten kábel čo je od monitora som napojila do toho modrého čo je na telke a z ovládačom prepla na PC (AV1/AV2/HDMI1, ... atd). Ale nešiel mi zvuk, na to bol iný kábel (1 ihlička).
Určite viem že som to nerobila cez ten dlhý čierny kde je veľa ihličiek. A nie cez predný panel PC, ale cez to modré zo zadu.
(Ani mne nejde predný panel, ale aspoň usb idú).
ja mam v telke vzadu iba scart a naboku s-video a 3x cinch ako je na fotke
-
Ryan Giggs
VIP
Toto plati pre nove TV (plazmy a LCD). Vinco však ma stary CRT televizor.Klingonka napísal: Ja som is prepájala PC tak, že ten kábel čo je od monitora som napojila do toho modrého čo je na telke a z ovládačom prepla na PC (AV1/AV2/HDMI1, ... atd). Ale nešiel mi zvuk, na to bol iný kábel.
Prepojenie svideo-svideo nefunguje? Skus vytiahnuť antenu z TV ak ju maš pripojenu, keď to budeš prepajať, ta zvykne rušiť. Dal si klonovať obrazovku v ovladačoch grafickej karty?
mam kabel s-video do pc a scart do tv a dal som detekovat obrazovku,ale nic nenasloRyan Giggs napísal: Toto plati pre nove TV (plazmy a LCD). Vinco však ma stary CRT televizor.
Prepojenie svideo-svideo nefunguje? Skus vytiahnuť antenu z TV ak ju maš pripojenu, keď to budeš prepajať, ta zvykne rušiť. Dal si klonovať obrazovku v ovladačoch grafickej karty?