prepojenie pc s tv

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vinco
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

prepojenie pc s tv

Príspevok od používateľa vinco »

caute.nevie mi niekto poradit ako mam prepojit pc s tv?skusal som to uz zo vsetkymi moznimi kablami a nic.prikladam fotky aj s navodom na zapojenie zakladnej dosky.neviem ci tem predny panel funguje(kde je s-video)lebo ked zapnem napriklad sluchadla,alebo mikrofon tak nejde.jeden kabel z toho predneho panela nie je pripojeny na dosku.skusal som to prepojit aj cez dvi,ale na nete som cital ze s digital signal sa neda spravit analog
Prílohy
939N68PV-GLAN.pdf
(740.68 KiB) 5 stiahnutí
Snímek 126.jpg
Snímek 130.jpg
Snímka086.jpg
Snímka085.jpg
Snímka088.jpg
Snímka089.JPG
uprava1.JPG
uprava3.JPG
uprava4.JPG
upravy.JPG
upravy 5.JPG
Klingonka
Light Star
Light Star

Re: prepojenie pc s tv

Príspevok od používateľa Klingonka »

A ako máš zadok telky ? Nenáš tam ešte také modré s dierkami ?

Ja som is prepájala PC tak, že ten kábel čo je od monitora som napojila do toho modrého čo je na telke a z ovládačom prepla na PC (AV1/AV2/HDMI1, ... atd). Ale nešiel mi zvuk, na to bol iný kábel (1 ihlička).
Určite viem že som to nerobila cez ten dlhý čierny kde je veľa ihličiek. A nie cez predný panel PC, ale cez to modré zo zadu.

(Ani mne nejde predný panel, ale aspoň usb idú).
vinco
Amateur
Amateur

ja mam v telke vzadu iba scart a naboku s-video a 3x cinch ako je na fotke
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Klingonka napísal: Ja som is prepájala PC tak, že ten kábel čo je od monitora som napojila do toho modrého čo je na telke a z ovládačom prepla na PC (AV1/AV2/HDMI1, ... atd). Ale nešiel mi zvuk, na to bol iný kábel.
Toto plati pre nove TV (plazmy a LCD). Vinco však ma stary CRT televizor.

Prepojenie svideo-svideo nefunguje? Skus vytiahnuť antenu z TV ak ju maš pripojenu, keď to budeš prepajať, ta zvykne rušiť. Dal si klonovať obrazovku v ovladačoch grafickej karty?
vinco
Amateur
Amateur

Ryan Giggs napísal: Toto plati pre nove TV (plazmy a LCD). Vinco však ma stary CRT televizor.

Prepojenie svideo-svideo nefunguje? Skus vytiahnuť antenu z TV ak ju maš pripojenu, keď to budeš prepajať, ta zvykne rušiť. Dal si klonovať obrazovku v ovladačoch grafickej karty?
mam kabel s-video do pc a scart do tv a dal som detekovat obrazovku,ale nic nenaslo :nono:
Napísať odpoveď