Maturita

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Maturita

Príspevok od používateľa tonek »

rados my sme tam tu temu mali a dokonca sme ju asi 1 mesiac predtým písali na nemine ako sloh :)

//autoeditácia príspevku (17 Mar 2010, 17:25)
a z tej neminy : test - počuvanie lahke, ostatok ľahke okolo tych 90 musim mať. Sloh držal som sa temy, gramaticky chyby ale nad tych 25 to bude.
Zajtra je však ta sku*vena matika z ktorej nič neviem monitor 2009 - 5 prikladov z 20 som vedel, 2008 - asi 6. Bude to bieda ak to neurobim nad tych 33,3, neverim že ma matikarka nechá prejsť ustnymi na 3. Matikári, zajtra sa ukážeme. Nebudem Vám hovoriť, že Vám držím palce, lebo sú Vám aj tak nahovno ale snažte sa...to doje*** nech sa to neráta :-D :-D
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

tonek napísal:rados my sme tam tu temu mali a dokonca sme ju asi 1 mesiac predtým písali na nemine ako sloh :)

a z tej neminy : test - počuvanie lahke, ostatok ľahke okolo tych 90 musim mať. Sloh držal som sa temy, gramaticky chyby ale nad tych 25 to bude.
Zajtra je však ta sku*vena matika z ktorej nič neviem monitor 2009 - 5 prikladov z 20 som vedel, 2008 - asi 6. Bude to bieda ak to neurobim nad tych 33,3, neverim že ma matikarka nechá prejsť ustnymi na 3. Matikári, zajtra sa ukážeme. Nebudem Vám hovoriť, že Vám držím palce, lebo sú Vám aj tak nahovno ale snažte sa...to doje*** nech sa to neráta :-D :-D
Tak to ste mali teda dobré, my sme vôbec ani nespomínali. Čo už, nejako sme to napísali, uvidíme.
Thrash/Death
Star
Star

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

tonek napísal:rados my sme tam tu temu mali a dokonca sme ju asi 1 mesiac predtým písali na nemine ako sloh :)

že počúvanie ľahké, ja som rozumel ako obvykle veľké hovno a skoro všetko boli čisté typovania...

počujte, keď som nevystihol temu na slohu (písal som úplne opačne ako som mal), nemal som žiadne škrtance, proste pekná úprava a málo alebo trochu viac gramatických chýb, mal som nad 160 slov, mám šancu aspoň na 4?
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Thrash/Death napísal:
v angline je to tak, ze za obsah ti mozu dat nulu, ale za ostatne veci body ziskat mozes
Thrash/Death
Star
Star

Kybelvody napísal: v angline je to tak, ze za obsah ti mozu dat nulu, ale za ostatne veci body ziskat mozes
keĎ je to v angline tak, tak dúfam aj v nemine. Síce test som celkom posral, takže asi mi môže byť jedno aký mám sloh, keďže ako isto vieme z oboch musí byť minimálne 4. len ma mrzí či to moje slohové faux pas sa nerozšíri ďalej ako za moju triedu :(
rados915
Guru
Guru

Thrash/Death napísal: že počúvanie ľahké, ja som rozumel ako obvykle veľké hovno a skoro všetko boli čisté typovania...

počujte, keď som nevystihol temu na slohu (písal som úplne opačne ako som mal), nemal som žiadne škrtance, proste pekná úprava a málo alebo trochu viac gramatických chýb, mal som nad 160 slov, mám šancu aspoň na 4?
Mám pocit, že je to ako v slovenčine, že nemôžeš písať o niečom inom ako je téma. V tom prípade by ti vôbec nepomohla ani úprava a ani dodržaný počet slov, proste si nepísal k téme tak ti to celé škrknú a 0%. Ale nie som si tým istý, treba sa opýtať nejakého nemčinára/nemčinárky.
Kybelvody
Star
Star

no ono je rozdiel medzi nevystihnut temu alebo pisat o jablkach miesto kanalizacie.
Thrash/Death
Star
Star

rados915 napísal: Mám pocit, že je to ako v slovenčine, že nemôžeš písať o niečom inom ako je téma. V tom prípade by ti vôbec nepomohla ani úprava a ani dodržaný počet slov, proste si nepísal k téme tak ti to celé škrknú a 0%. Ale nie som si tým istý, treba sa opýtať nejakého nemčinára/nemčinárky.
ono to je tak, že téma bola o tom že bola narodeninová oslava a niekto na ňu nemohol prísť a ja som mu mal napísať list ako bolo. Lenže ja hlúpy som si to vysvetlil tak, že tá oslava ešte len bude a všetko som písal v budúcom čase. Neviem či to bolo zo stresu alebo z čoho, ale dúfam že som jediný debil na Slovensku ktorému sa toto stalo :cry: :cry:
rados915
Guru
Guru

Thrash/Death napísal: ono to je tak, že téma bola o tom že bola narodeninová oslava a niekto na ňu nemohol prísť a ja som mu mal napísať list ako bolo. Lenže ja hlúpy som si to vysvetlil tak, že tá oslava ešte len bude a všetko som písal v budúcom čase. Neviem či to bolo zo stresu alebo z čoho, ale dúfam že som jediný debil na Slovensku ktorému sa toto stalo :cry: :cry:
Tak neviem ako to posúdia tí, čo to budú opravovať, keď si to nepísal v minulom ale v budúcom čase. Nedržal si sa však zadania a to bolo, že si mal napísať list kamarátke/kamarátovi o oslave na ktorej nebol/a.
Thrash/Death
Star
Star

rados915 napísal: Tak neviem ako to posúdia tí, čo to budú opravovať, keď si to nepísal v minulom ale v budúcom čase. Nedržal si sa však zadania a to bolo, že si mal napísať list kamarátke/kamarátovi o oslave na ktorej nebol/a.
tak som už zmierený s tým že to bude asi za 5 aj napriek snahe ktorá vyšla navnimoč, ale test bol rovnako na péčko, takže tak či tak sa budem na máj musieť naučiť na trojku, čo určite dokážem :)
Kybelvody
Star
Star

pre pokoj v dusi sa mozes skusit opytat profky, ze ci to bude stacit aspon na 4.
Thrash/Death
Star
Star

opýtam sa, ale je mi to už tak nejak jedno.... nejak bolo, nejak bude :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Thrash/Death - ak si mal neminu buduci čas si zrejme vyjadroval pritomnym(da sa aj buducim ale ktory pako by to použil). Je to jedno, obsah si nedodržal a ak sa zľutuju nad tebou daju ti jeden bod za to že si pisal aspon o party. V tom prípade aj keby si mal upravu neviem aku, gramatiku neviem aku a slov hoc aj 160 rovných, ti za za každé daľšie možu dať max. o 1 bod navyše. Ak si to napísal tak ako si to hovoril, tak maš realnu najde na 25 percent zo slohu čiže 4. Ak si však sloh neurobil tak si neurobil celu pisomnu aj keby si mal test na neviem koľko percent. Toto všetko nam hovorili v škole jedak učitelky, jednak kominisia a aj riaditel ako aj mníška i páter.

//autoeditácia príspevku (17 Mar 2010, 20:26)
btw tu neminu ste pisali v perfekte(hovor) alebo preterite(pismo) : pretože tako ako som to napisal v tych zatvorkach sa jednotlivy čas použiva, avšak v teste nebolo bližšie špecifikovane ktory čas čiže som pisal hat plus ge...
Thrash/Death
Star
Star

no keď som neurobil písomnú, tak sa vlastne nič nedeje, len musím byť lepšie pripravený na ústnu, čo nebude problém lebo ma tam nečakajú nijaké priblblé témy o narodeninových oslavách a o gramatických doplňovačkách... naša skupina patrila vždycky medzi rýdzo priemerné, až podpriemerné, takže pochybujem že bude viacero úspešných, nebudem sám čo som to neurobil :)
Andyka1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Andyka1 »

mne taka oslava prisla praveze velmi jednoducha.. nie ako minuly rok nejake zivotne prostredie, co mali neminari..
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

čo ste mali na nemčine?
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

tak ta matika bola dost narocna....do 1/3 priladov som ani zatat nevedel :?
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

matika fuuu lahke :-D všetko som začal ale nič som nedorobil :-D. Čo som neopisal, to som nevedel. Takže viac ako 33 nemam isto :-D
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

hej ten obsah bol o 4x väčš´?
gingerbread
Novice
Novice

Príspevok od používateľa gingerbread »

čo sa týka nevystihnutia témy, tak v oficiálnych podmienkach hodnotenia je napísané, že ak z obsahu máš 0 tak z ostatných kategórii (úprava, .....) musíš dostať 0....takže 0%

a matika sa celkom dala..ale ak som prešla, tak len tesne..a ak som neprešla, tak tiež len tesne.. :D

//autoeditácia príspevku (18 Mar 2010, 13:44)
cuteSTYLE69 napísal:hej ten obsah bol o 4x väčš´?
aký obsah? čoho?
Napísať odpoveď