Skúter značky DAELIM (Daelim Otello)

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
zdravotnik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Skúter značky DAELIM (Daelim Otello)

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Chcel by som vedieť, aký máte názor na túto značku. Taktiež dostupnosť dielov (filtre a spol.). Dočítal som sa, ževraj stroje tejto značky predával pod svojím menom aj Peugeot.
Konkrétne ma zaujal tento kúsok - http://motocykle.bazos.sk/inzerat/33270 ... lo-125.php aktuálna cena je tam 630EUR.
Za rady a postrehy ďakujem. Ešte sa chcem opýtať, koľko stojí prepis majiteľa.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Skúter značky DAELIM (Daelim Otello)

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

klasicka korea ... je to lepsie ako cina, ale gilera, aprilia, yamaha, alebo honda to nebude nikdy :-) :-) starsi ale zato casom overeny motor z Hondy je dobra zaruka motorickej spolahlivosti ... ostatne systemy motorky su ako na beznom korejcovi - nieco vydrzia, ale menia sa castejsie ako na znackovych strojoch - namatkou rozne loziska a podobne ((ale zas aj menej stoja a mozu sa povazovat za spotrebaky)) ... diely by som videl na pohodu, kedze korejske skutre su u nas docela popularna zalezitost :-D :-D :-D
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Takže za tú cenu sa to celkom oplatí... Alebo? Viac-menej sa bude používať ako náhrada za auto, keď bude vonku pekne.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

myslim ze urcite ... ved podobne skutre byvaju najmenej za 500 a to bez papierov ... ale uvidis az podla konkretneho stavu .. kolko toho bude dolamaneho, ci bude brzdit, pridavat, zatacat, pruzit, nevydavat pazvuky :-) ... inak teda do mesta miesto auta do roboty a spatky trebars je to uplne najlepsia vec co sa da spravit :-) ... vyvetras sa, necakas v kolonach a este aj usetris :-D :-D
Napísať odpoveď