Chcel by som vedieť, aký máte názor na túto značku. Taktiež dostupnosť dielov (filtre a spol.). Dočítal som sa, ževraj stroje tejto značky predával pod svojím menom aj Peugeot.
Konkrétne ma zaujal tento kúsok - http://motocykle.bazos.sk/inzerat/33270 ... lo-125.php aktuálna cena je tam 630EUR.
Za rady a postrehy ďakujem. Ešte sa chcem opýtať, koľko stojí prepis majiteľa.
Skúter značky DAELIM (Daelim Otello)
-
zdravotnik
Light Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Skúter značky DAELIM (Daelim Otello)
klasicka korea ... je to lepsie ako cina, ale gilera, aprilia, yamaha, alebo honda to nebude nikdy
starsi ale zato casom overeny motor z Hondy je dobra zaruka motorickej spolahlivosti ... ostatne systemy motorky su ako na beznom korejcovi - nieco vydrzia, ale menia sa castejsie ako na znackovych strojoch - namatkou rozne loziska a podobne ((ale zas aj menej stoja a mozu sa povazovat za spotrebaky)) ... diely by som videl na pohodu, kedze korejske skutre su u nas docela popularna zalezitost

-
zdravotnik
Light Professional
Takže za tú cenu sa to celkom oplatí... Alebo? Viac-menej sa bude používať ako náhrada za auto, keď bude vonku pekne.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze urcite ... ved podobne skutre byvaju najmenej za 500 a to bez papierov ... ale uvidis az podla konkretneho stavu .. kolko toho bude dolamaneho, ci bude brzdit, pridavat, zatacat, pruzit, nevydavat pazvuky
... inak teda do mesta miesto auta do roboty a spatky trebars je to uplne najlepsia vec co sa da spravit
... vyvetras sa, necakas v kolonach a este aj usetris