skusam skusal som ale proste razne mi povedala ...neviem ale pozri sa nechcem ta stratit bojim sa toho si pre mna moc dolezity
Ja som jej aj vravel ze tak odpust mi ale ja takto dalej nemozem pokracovat a ze vidim to na to ze na seba musime zabudnut.
Ale akovidim jej to je jedno.... ale potom preco mi toto vsetko robi ze nedokaze na rovinu povedat ze nechcem s tebu chodit..ale trepe o tej dolezitosti......a pritom ked jej naznacujem ze som pripraveny jej odist zo zivota jej to je jedno

Aleja aj tak ako taky tukan ju stale milujem
Stale verim, ze pride k rozumu
//autoeditácia príspevku (22 Mar 2010, 12:20)
No ale po sobotnajsom rozhovore co som jej vsetko vlastne povedal kedsme boli spolu vonka tak uz fakt nevem co ona chce

Ja somjej vsetko vyrozpraval a povedal jej ze co teda dalej...a ona len s takym podivnym usmevom ze...to cosom ti vravela...nechcem ta stratit ale bojim sas tebu chodit...
Nedela a dneska ked sme si pisali tak uz len to z tich njej odpovedi dvojslovnych maximalne mi pride ze ma ma absolutne na haku asi....
Lenze to moj postoj k nej nemeni zial bohu...
to aj keby som jej neodpisoval ani co ze ignor staci jeden den ju uvidet a som tam kde som teraz