Ako mám zabudnúť? :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako mám zabudnúť? :(

Príspevok od používateľa eldzi »

Cross napísal:Pane bože veď si chlap tak sa vzchop ! Vonku behá toľko báb a ty tu nariekaš pri jednej. V mori je ešte dostatok rýb pre všetkých...
Rada za všetky drobné, presne také ozaj potrebuje.

@Rachman: von, von, von, zábava, priatelia, hladaj nové, zamestnaj sa, aby si na ňu nemusel stále myslieť. Posilka, hry, filmy, hocičo..
Rachman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rachman »

Aele ja sa snazim uz 3mesiace na to nemysliet, no neda sa..nedaa sa...
skusal som uz vsetko, od ucenia sa, sportovania, hry na pocitaci, pisania si s kamoskami alebo prechadzky...nic nepomaha cele tri mesiace. Ono to akurat mi vzdy pomoze ked pridem zo skoly abysom nemysllel na nu ale akonahle pridem domov vecer alebo tense pred spankom to sa neda :(
Vravim vam nikdy som nemal sebeemnsi problem zabudnut na baby s ktorimi som chodil.. maximalne vzdy ten mesiac aj to bolo vela........ale tuto to je proste neskutocne puto k nej :( :(
Preto neviem ciby mi pomohla aj nejaka nova baba, ked ju cez tyzden vidavam (lebo byva cca 100metrov odomna) tak neda sato proste neda :(
Aj sice ked som ju nevidel 4tyzdne a potom som ju uvidel, bola ta tuzba po nej 1000x vecsia :nono:
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Heh chudák ožer sa bež jej vynadať a je to ... a nová baba ti určite nepomôže zabudnúť :D
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Tak pocuj, prid za nou porozpravaj sa s nou o tych troch mesiacoch co ste boli spolu, o jej pocitoch z vasho vztahu o jej pocitoch k tebe a ujasnite si to. Povedz jej co k nej citis a co pre teba znamena. A hlavne by ti mala ujasnit ako si rpedstavuje to, ze ta nechce stratit ale to ze s tebou ani nechce chodit. ;-)
Rachman
Light Expert
Light Expert

nic sa neboj toto sme si uz X krat prediskutovali...len vzdy to padlo natom ze ked som jej povedal ze chcem snou byt pretoze ju vazne lubim a veci okolo toho, ona bola velmi potesaena ale ona povedala ze ...nevie fakt nedokazala by to somnou uz asi, ze sa boji ze ma strati..ze vsetko co ked sme chodili spolu ako normalne ze ked bola mojou babou tak ze to bolopre nu fakt super ale potom decembri ze sa boji atake veci ..no nechce omna prist boji sa o mna zekeby sa dame dokopy ze sa nahudu zas taktorozideme a neostaneme nakonec ani kamosi,,,,ale kamosmi asi ajtak nemozeme ostat pretoze to cocitim knej nikdy nevyprcha :(
KaptMichal
King
King

tak jej to vysvetli asi tak, ze ked ta chce ona aj ty ju tak nema dovod sa obavat...teda ma, ale potom by ziadne vztahy nevznikali. A tiez jej povedz ake je to pre teba tazke byt s nou len kamarat a, ze tak to dalej proste ist nemoze a strati ta potom na 100%. A ked ste uz raz boli spolu a ostali ste v da sa poevdat vztahu kamaratskom tak mali by ste to skusit znova. Myslim, ze ak k tebe nieco citi tak treba sa s nou porozpravat takymto smerom a vznikne tam aj nejaka sanca na to aby ste znova boli spolu
Rachman
Light Expert
Light Expert

skusam skusal som ale proste razne mi povedala ...neviem ale pozri sa nechcem ta stratit bojim sa toho si pre mna moc dolezity
Ja som jej aj vravel ze tak odpust mi ale ja takto dalej nemozem pokracovat a ze vidim to na to ze na seba musime zabudnut.
Ale akovidim jej to je jedno.... ale potom preco mi toto vsetko robi ze nedokaze na rovinu povedat ze nechcem s tebu chodit..ale trepe o tej dolezitosti......a pritom ked jej naznacujem ze som pripraveny jej odist zo zivota jej to je jedno :( :(
Aleja aj tak ako taky tukan ju stale milujem :(
Stale verim, ze pride k rozumu

//autoeditácia príspevku (22 Mar 2010, 12:20)
No ale po sobotnajsom rozhovore co som jej vsetko vlastne povedal kedsme boli spolu vonka tak uz fakt nevem co ona chce :(
Ja somjej vsetko vyrozpraval a povedal jej ze co teda dalej...a ona len s takym podivnym usmevom ze...to cosom ti vravela...nechcem ta stratit ale bojim sas tebu chodit...
Nedela a dneska ked sme si pisali tak uz len to z tich njej odpovedi dvojslovnych maximalne mi pride ze ma ma absolutne na haku asi....
Lenze to moj postoj k nej nemeni zial bohu...
to aj keby som jej neodpisoval ani co ze ignor staci jeden den ju uvidet a som tam kde som teraz :( :(
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

Vies co je tvoj problem?
Stale o nej premyslal. Dokola tu opakujes, ze ked ju uvidis, vsetko sa zas vrati tam kde bolo, ze ti ju vsetko pripomina. Ale to ty si ju pripominas, nie tie veci okolo teba, ale ty. Musis s tym prestat, ale to ti nechces. Mne to tak vychadza ze to ty si ten, co ju nechce stratit a nie ona. Bojis sa, co bude, ak ju zacnes ignorovat, stale si totiz myslis, ze to bude tak ako chces. Pretoze kto chce zabudnut, tak zabudne, s tym problem nema. Ale ten, kto sa pita, sam nevie ci to vobec chce.
Ked ta ma tak na haku, ako pises, tak si ju do ignoru hadzat ani nemusis, kedze ti asi sama od seba nenapise. A ked aj nahodou ano, co ti brani v tom si snou pokecat, pripadne ju nejak decentne odpalkuj ale ignorom dosiahnes akurat toho, ze ta bude mat za vola, co v konecnom dosledku asi aj tak ma, kedze si stale nepochopil ze s tebou nic nechce.
Rachman
Light Expert
Light Expert

Z časti mas aj pravdu ze ju nechcem stratit... Lebo tajnesom dufam ze to casom zmeni ten postoj..ale ako vidim ono sa to len zhorsuje a uz nevem ci jej mam verit co mi aj pise ze som pre nu velmi dolezity...ked sa nevie somnou ani porozpravat
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

You are sooo hooked...

No tebe uz asi nepomozeme, teraz by este mohol niekto ukecat to dievca nech ti to povie na rovinu...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a za tie tri mesiace si ju pretiahol?
Rachman
Light Expert
Light Expert

nie oto mi neslo
KaptMichal
King
King

mozno to zelovoc myslel tak ze co vsetko emdzi vami za ten cas bolo ;-)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Rachman napísal:nie oto mi neslo
Vždy ide o to. Ak nemáš chuť, tak niečo je zle.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

begbeee napísal: Vždy ide o to. Ak nemáš chuť, tak niečo je zle.
Ide o to. Ale nie je to možno to, s čím ide každý chlap do vzťahu. Ja osobne nehovorím, že nato chuť nemám, ale nejako nad tým extra nerozmýšlam, že do týždňa už musím, lebo ma porazí.. Jednoducho to príde samé potom, keď bude vhodný čas a miesto.
Si to povedal moc "materiálne" :lol:
Rachman
Light Expert
Light Expert

tak jasne ze by som chcel, to by som zas nebol normalny :)
ale snou som nad takymito vecami neuvazoval este a uz asi uvazovat nebudem muset
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

eldzi napísal: Si to povedal moc "materiálne" :lol:
Šak na rovinu, ne..? :D
Rachman
Light Expert
Light Expert

A co simyslite teraz ked idem na 2tyzdne prec ze sa jej nebudem ozyvat na nete a a potom by sa mi cirou nahodou ozvala po tich 2tyzdnoch odmlky....co mam s nou robit?
Lebo ratam stim ze sato isto stane :(
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Všetko sú to keci, keby ťa chcela tak už ste dávno spolu. Ona ťa má len na špagátiku, má s kým ísť von, s kým sa porozprávať a nemusí s tebou sexovať. Bohužiaľ také sú ženy.
Konštatovania "Musíš ešte počkať, kým sa spamätám z rozchodu..", "Si pre mňa najdôležitejší človek, ale nechcem s tebou chodiť..." a "Si pre mňa príliš dobrý.." hovoria len jedno. Nechce ťa.

Čím skôr si to uvedomíš tým lepšie pre teba. Opiť sa a ísť von s kamarátkami možno pomáha ale všetko zahojí len čas.
Ak sa ti po 2 týždňoch znova ozve povedal by som jej na rovinu, že s ňou nechceš byť len kamarát, že ty k nej cítiš niečo viac a keď ona nie tak nie je od nej fér dávať ti falošné nádeje. A že bohužiaľ už niečo máš a stejne nemôžeš.
To sa ukážeš aspoň ako chlap a paradoxne môžeš v jej očiach stúpnuť.
Rachman
Light Expert
Light Expert

Tak toto hej ! Dik moc moc...teraz som dostal taký konečne správny impulz ze nema to dalej cenu!!!
a s tim co mam spravit po tichto dvoch tyzdnoch som si aj ja povedal...presne dik...toto
Ale nechapem preco baby hovoria tieto hnusne krasne recicky len preto aby si niekoho udrzali..a pritom sama vravi ze nechce abymi dala planu nadej.... je to hnus :D

A mate pravdu...v tich prispevkoch co ste pisavali ze zacne byt pekne pocasie, baby zhodia kabaty :D tak mate pravdu..to pekne pocasie aj s clovekom robi divy... zabudnut na nu problem teda ani uz nebude....
Len najhorse to bude ked sa stretneme kdesi vonku..co je dost pravdepodobneee
Napísať odpoveď