pokazeny isic

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

pokazeny isic

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

mal ho uz niekto pokazeny??? a neviete ako dlho trva kym vyrobia novy? a v case ked nemam teda isic existuje nejake tlacivo s ktorym mozem cestovat za polovicu?
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: pokazeny isic

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

mne to spravil na pockanie....zaleží od toho či maju na to stroj....inak vyroba noveho trva aj dva týždne ak budes mat smolu
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a doplním že nedostaneš žiadne tlačivo, tak ak nemáš isic nemáš ani nárok na zlavnené cestovné
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

ale nechaju ti ten poškodený preukaz a ked ho mas aj moc zlomeny, daš do obalu a stači len ukázať...aspoň na autobusoch, pri vlakoch neviem ako funguje zľava
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

mne tiez vymenili na pockanie ked mi odisiel..ale uz ta to bude aj nieco stat..
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

mne ho robili asi nejakých 10 pracovných dní - čiže v podstate dva týždne, a stálo ma to cca 20 eur, a čo sa týka tých zliav, tak môj isic bol prasknutý a ten čip vo vnútri mi nefungoval - čiže dva razy som šiel a revízor mi povedal, že mám neplatný isic, tak som mu povedal, že on platný je, ibaže je prasknutý, a že známka tam je a že nový sa mi už vyrába (ja som mal šťastie, tí moji boli celkom rozumní a chápali to, ale ak ťa chytí idiot, tak ti môže znepríjemniť život...)
Peter_Retep
VIP
VIP

ono len nieco je s cipom...dnes rano cestou do prace v pohode nacitalo a ked som sa vracal tak ani na desiaty pokus nic a revizorka mi povedala ze to je zrejme cipom kedze maju zivotnost nejake 3 - 4 roky
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Peter_Retep napísal:mal ho uz niekto pokazeny??? a neviete ako dlho trva kym vyrobia novy? a v case ked nemam teda isic existuje nejake tlacivo s ktorym mozem cestovat za polovicu?
isic ti spravia na na pockanie, aj pokazeny, len treba byt mierne povedane doraznejsi. alebo lepsie povedane drzejsi. Papier nedostanes a ten co tu pisal ze staci ukazat ze mas, alebo to s tou nalepkou to som ja uz skusal, tak som dostal odpoved ze pane ja si nalepku mozem nalepit aj viete kam (neprijemny sprievodca, sam som cestoval, romantika---len ja a ja ---, slusne som sa opytal preco to vecne pcha pod to svoje PDA ruskych rozmerov....)
Aaaaaa mne isic proste nesiel, mi vypisovalo ze neplatna karta.....ani neviem ako to opravili ale novu nerobili a do citacky tiez nesiel lebo to som uz vybavit bol, jednoducho asi len nejaky preklik v PC . . .
Peter_Retep
VIP
VIP

no ved hned v pondelok pojdem na univerzitu urobit bordel :) snad to bude hned hotove
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ak isic odisiel nie tvojou vinou ( nie je zlomeny alebo poskodeny) tak to stoji menej ..ak si ho zlomil alebo poskodil tak zaplatis viac aspon takto to bolo ked som mal problem ja. a byt nejaky drzi, no neviem to by som asi nerobil.
Peter_Retep
VIP
VIP

no to bue podla toho co mi povedia..ked to bude az za dva tyzdne tak tam urobim rosambo ze kazdy den cestujem, drahe cestovne atd atd.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Kamarátke robili nový asi mesiac. Pretože prvý, ktorý jej dali jej nefungoval, takže potom jej robili ďalší, s tým mala tiež nejaké problémy, tak až tretí pokus bol úspešný.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ale pozor na tie debilne zariadenia prislusnikov ZSR...tie kraksne obcas nacitaju a obcas nie...potom je sranda pozerat ked mi revizor povie ze mi nenacitava isic a po hadani ze je chyba v jeho aparate to cely nasrany vyskusa este raz a zrazu to funguje :lol:
Napísať odpoveď