pokazeny isic
-
Peter_Retep
VIP
pokazeny isic
mal ho uz niekto pokazeny??? a neviete ako dlho trva kym vyrobia novy? a v case ked nemam teda isic existuje nejake tlacivo s ktorym mozem cestovat za polovicu?
-
Antonio_Salieri
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: pokazeny isic
mne to spravil na pockanie....zaleží od toho či maju na to stroj....inak vyroba noveho trva aj dva týždne ak budes mat smolu
-
audiotrack
VIP
a doplním že nedostaneš žiadne tlačivo, tak ak nemáš isic nemáš ani nárok na zlavnené cestovné
-
Antonio_Salieri
Light Star
ale nechaju ti ten poškodený preukaz a ked ho mas aj moc zlomeny, daš do obalu a stači len ukázať...aspoň na autobusoch, pri vlakoch neviem ako funguje zľava
-
twardykamen
Medium Professional
mne tiez vymenili na pockanie ked mi odisiel..ale uz ta to bude aj nieco stat..
mne ho robili asi nejakých 10 pracovných dní - čiže v podstate dva týždne, a stálo ma to cca 20 eur, a čo sa týka tých zliav, tak môj isic bol prasknutý a ten čip vo vnútri mi nefungoval - čiže dva razy som šiel a revízor mi povedal, že mám neplatný isic, tak som mu povedal, že on platný je, ibaže je prasknutý, a že známka tam je a že nový sa mi už vyrába (ja som mal šťastie, tí moji boli celkom rozumní a chápali to, ale ak ťa chytí idiot, tak ti môže znepríjemniť život...)
-
Peter_Retep
VIP
ono len nieco je s cipom...dnes rano cestou do prace v pohode nacitalo a ked som sa vracal tak ani na desiaty pokus nic a revizorka mi povedala ze to je zrejme cipom kedze maju zivotnost nejake 3 - 4 roky
-
qwerty-xyz
isic ti spravia na na pockanie, aj pokazeny, len treba byt mierne povedane doraznejsi. alebo lepsie povedane drzejsi. Papier nedostanes a ten co tu pisal ze staci ukazat ze mas, alebo to s tou nalepkou to som ja uz skusal, tak som dostal odpoved ze pane ja si nalepku mozem nalepit aj viete kam (neprijemny sprievodca, sam som cestoval, romantika---len ja a ja ---, slusne som sa opytal preco to vecne pcha pod to svoje PDA ruskych rozmerov....)Peter_Retep napísal:mal ho uz niekto pokazeny??? a neviete ako dlho trva kym vyrobia novy? a v case ked nemam teda isic existuje nejake tlacivo s ktorym mozem cestovat za polovicu?
Aaaaaa mne isic proste nesiel, mi vypisovalo ze neplatna karta.....ani neviem ako to opravili ale novu nerobili a do citacky tiez nesiel lebo to som uz vybavit bol, jednoducho asi len nejaky preklik v PC . . .
-
Peter_Retep
VIP
no ved hned v pondelok pojdem na univerzitu urobit bordel
snad to bude hned hotove
-
twardykamen
Medium Professional
ak isic odisiel nie tvojou vinou ( nie je zlomeny alebo poskodeny) tak to stoji menej ..ak si ho zlomil alebo poskodil tak zaplatis viac aspon takto to bolo ked som mal problem ja. a byt nejaky drzi, no neviem to by som asi nerobil.
-
Peter_Retep
VIP
no to bue podla toho co mi povedia..ked to bude az za dva tyzdne tak tam urobim rosambo ze kazdy den cestujem, drahe cestovne atd atd.
-
bolek
Guru
Kamarátke robili nový asi mesiac. Pretože prvý, ktorý jej dali jej nefungoval, takže potom jej robili ďalší, s tým mala tiež nejaké problémy, tak až tretí pokus bol úspešný.
-
Hotwire
Addict
ale pozor na tie debilne zariadenia prislusnikov ZSR...tie kraksne obcas nacitaju a obcas nie...potom je sranda pozerat ked mi revizor povie ze mi nenacitava isic a po hadani ze je chyba v jeho aparate to cely nasrany vyskusa este raz a zrazu to funguje