Dr. House
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dr. House
Ok, to som nevedela, ze je to tak cerstvo vonku 
-
Soviet
Darca
Tak nova cast ohladne psychopatky opatovne na kvalitnej urovni..Len kusok ma stve, ze sa Housik tak trapi..snad nieco vymysli ako nahradu za Cuddyovu..
-
pryja
Darca
hej, suhlasim, aj mne ho bolo na konci luto. Ale urcite pride skoro nejaka zmena, dlho to v tomto stadiu nezostane. To by zacalo casom nudit.Soviet napísal:Tak nova cast ohladne psychopatky opatovne na kvalitnej urovni..Len kusok ma stve, ze sa Housik tak trapi..snad nieco vymysli ako nahradu za Cuddyovu..
-
Soviet
Darca
Hmm tak 12ta cast v celku zaujimava..Hlavne ten uplny koniec nepotesi..Nieco mi tam vsak chybalo..
-
GnK
Light Expert
Co poviete na poslednu cast? Ja som sa bavil vyborne, paradna zmes humoru, sofistikovanyx dialogov a aj smutneho osudu. Som prekvapeny ako tvorcovia dokazu drzat tak vysoku uroven, pre mna osobne lepsia cast ako predosla zo zenskou verziou dextera
.V poslednyx castiax je tu jasny trend vykreslovania Housa ako lepsieho cloveka, aj napriek incidentu s vojakom. 6seria to ma naslapnute na prekonanie piatej, som zvedavy ako to dopadne..
-
Soviet
Darca
Fuh tak nova cast bola asi prva, kde nebolo liecenie zaujimaveho cloveka prvoradou ulohou..Uplne som az ostal vyjaveny, ze ako to, ze House niekoho nelieci
Taka oddychova cast, ale nieco mi v nej chybalo..Snad to bola len jedna taka vsuvka do stredu serie...
-
zvonenie33
Light Professional
a co ta z pohladu wilsona? par casti dozadu..Soviet napísal:Fuh tak nova cast bola asi prva, kde nebolo liecenie zaujimaveho cloveka prvoradou ulohou..Uplne som az ostal vyjaveny, ze ako to, ze House niekoho nelieciTaka oddychova cast, ale nieco mi v nej chybalo..Snad to bola len jedna taka vsuvka do stredu serie...
Mne sa novy diel s Cuddyovou velmi pacil, uz mi totiz pripadalo monotonne, ked sa vo velkej casti opakoval prakticky rovnaky cyklus liecenia (aj ked to malo tiez vvysoku uroven) a dej tu velmi dobre gradoval. Podla mna to bolo skvele, 10/10 za tento dielSoviet napísal:Fuh tak nova cast bola asi prva, kde nebolo liecenie zaujimaveho cloveka prvoradou ulohou..Uplne som az ostal vyjaveny, ze ako to, ze House niekoho nelieciTaka oddychova cast, ale nieco mi v nej chybalo..Snad to bola len jedna taka vsuvka do stredu serie...
mne sa na tom pacilo take utrzkovite stretnutia Housa
konecne to bolo z tej druhej perspektivy a bolo to skvele
Presne tak a myslim, ze sa im velmi dobre podarilo zachytit tu hektickost zivota Cuddyovej 
-
Soviet
Darca
Ako vsuvka do serie to bolo super, ale isto dobre vedia, ze keby zacali robit cely serial tymto sposobom teraz, tak to asi velmi rychlo pridu o napady a uz by to nebol ten pravy house..ako cast bola super, len nezvyk
Cochvila sa to tak ci tak zacne gradovat, kedze pomaly ale isto sme uz v polke serie a druha polka serii zvykla byvat raz tak dobra 
ved "liecil": chcel nakazit pacienta malariouSoviet napísal:Fuh tak nova cast bola asi prva, kde nebolo liecenie zaujimaveho cloveka prvoradou ulohou..Uplne som az ostal vyjaveny, ze ako to, ze House niekoho nelieciTaka oddychova cast, ale nieco mi v nej chybalo..Snad to bola len jedna taka vsuvka do stredu serie...
to je viac menej klasika ze si nieco taketo vymysli 
-
Soviet
Darca
Posledne dve casti ma prekvapili a umna fakt boli zaradene medzi tie kvalitnejsie
Hlavne predposledna, ktora bola opatovne menej housovho riesenia a viac deja povedla 
-
Steven666
King
presne, mňa vlastne len zaujíma čo House nového vymyslí
a predposledná časť zo speed date to som plakal od smiechu 
I love chocolate. I can see form your hips.
I play games. Proffesionaly? I wish bro... to bola peckova cast 
Vie mi niekto povedať, či sa dočkáme aj SK dub 6. sérii na STV?
Posledna cast bole dost dobra, celkom dobry napad na ozivenie, co poviete?
Tiez si myslim, 5 oddelenych pribehov to pekne spestrilo 
-Duude...
-Duuude...
-Duude...
-Duuude...