Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Najlepsi film v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Gothar »

V poslednej dobe som videl viacero dobrych filmov, ale az Berlin Calling ma donutil napisat sem :)
Mozno je to tym, ze som ho pozeral s poriadnou opicou (aj ked iba alkoholovou), ale je to vyborne natocene, velmi dobre zahrane, s vybornym soundtrackom a dost prekvapivo realisticke. Povinnost pre kazdeho fanusika elektronickej hudby, ostatnych mozno az tak nezaujme, ale mozno ano.
Odo mna 5/5.
//trailer:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Brothers 8/10 IMDB
Tak na zaklade odporucani v tejto teme som to zhliadol..taktiez hodnotim pozitivne..Film vykresluje "osud" vojaka, ktory sa dostane do zajatia afgancov..Pekne vykresleny pribeh vojaka, ktory co to zazil..Viac napovedat nebudem..

Fantastic Mr. Fox 7/10 IMDB
Zaujimava rozpravka, avsak na moje pomery zbytocne moc a moc dlha..Na nocne pozretie samozrejme ako oddychovka vhodne.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Pokrvní bratia :smt023 9,5/10
neviem ako som mohol prehliadať do včera tento už starší film. ozaj kvalitka

Pokrvní bratia 2 však už nedokázal nadviazať natoľko na jednotku, čo je škoda. tých 6/10 :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

review no.6

xXx 2: State of the Union - ou ou - sklamanie... jednotka ma bavila a dost... dvojka je trapny odvar a nezachrani to ani nadherny vystrih pritazlivej blondinky.... ale tak na par veciach som sa zasmial + hral tam Samuel L. Jackson... dam tomu 4/10

Tournament - pomerne podarene becko so zaujimavym konceptom, absentujucim dejom, starnucim Rhamesom a vybornym Foucanom... Carlyle ma na celej ciare sklamal - vie zahrat ovela ovela lepsie.... skoda Adkinsa - mal v tomto filme urcite vacsi potencial.. inak prijemna oddychovka, bohuzial s velmi nudnou a hluchou nahanackou - nebyt nej, mohlo to byt lepsie... 6/10

Planet 51 - hmmm, nebol to vyslovene zly animak, no nebolo to ono... jedine co ho drzalo nad vodou bol maly Alien na voditku a kazda scena s Roverom... a to na 91 minutovy film hold nestaci..6/10

Tron - ak to mam hodnotit z pohladu roku 2010, tak nic moc, ak sa skusim vzit do roku 1982, tak uplna pecka... slusny pribeh, vyborne spracovanie, dobra animacia/grafika... ak sa odosobnim od rokov uplne tak mozno trosku naivny pribeh, ale celkovo to bolo velmi fajn... pre fanusika sci-fi imho nutnost, nechapem ako som to mohol odkladat az doteraz - 8/10

Repo Man - punk mi nehovori nic, toho sci-fi tam vela nebolo a zapletka bola onicom, odzaciatku som bol pomerne strateny ze co sa tam vlastne deje a preco... ale nevadi... jedna hlaska bola cool "What about our relationship?" "Fuck that" dufam aspon ze Repo Men s Jude Lawom a Forestom Whitakerom bude tento rok dobry film... 4/10

Wimbledon - akokolvek neznasam romanticke komedie, tak na tejto som sa skvele bavil.... kirsten dunst bola nom nom, tenisove prostredie bola prijemna zmena... a scena s "Hit this one...and I'll sleep with you" bola uplne perfektna...8/10

Jack Brooks: Monster Slayer - preboha toto bola kolosalna blbost... :D ale vzdy lepsie ako taky twilight - tu sa na niektorych scenach dalo aj zabavit, prisera bola uplne chutna a profesor riadny klasik... 4/10

Looney Tunes: Back in Action - ty vole toto bola kravina... spojenie animacie a realneho sveta je sice zaujimave, no na klasiku - a to Kralika Rogera to rozhodne nemalo, bolo tu par vtipnych scen s Duffym a Bugsom, z realneho sveta to drzal nad vodou Frasier - Jenna Elfman bola vyslovene zla, pribeh veskery zadny.. neviem pre koho bol tento film vlastne urceny... 4/10

Rambo - zatial najkrvavejsi, najefektnejsi a najbrutalnejsi rambo... konecne sa na to dalo pozerat a nielen plakat pomedzi oci stylom "co to preboha je?" + Julie Benz - ta je na zjedenie aj ked je cela spinava a spotena a zufalstvo sa jej zraci na tvari... 7/10

Carlito's Way - vyborny film, dalsi z Pacinovej "zlatej ery"... pribeh, postavy, obsadenie, herecke vykony - vsetko na vybornu.. nechapem ako je mozne ze som sa k nemu dostal az teraz...postava Carlita Brigandeho bola vyborne napisana a este lepsie zahrata - hold Al Pacino v mojich ociach navzdy zostane mafian, vyznavajuci moralne zasady a staru skolu.. Kleinfeld v podani Seana Penna vyborny, aj ked toho herca nemam rad... film nemal nudzu o zvraty, napatie, na niektorych scenach som sa aj zasmial... proste vyborny.. 9/10
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

The Boat That Rocked 7/10 IMDB
Super komedia ohladne lodi rocku, ktora vysiela piratske radio 24/7 ludmi priamo z lode. Prijemne na pozretie..Humor na urovni a celkovo film, ktory sa z hlavy tak rychlo nevytrati. 2hodiny su 2hodiny..Ale uslo mi to ako voda..Teda odporucam :P
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Akurat som sem tiez isiel pridat The boat that rocked (link je nadomnou), naozaj odporucam, je to super film.
Je pre mna krasne vidiet ako nieco taketo spoji ludi, aj ked to ma od reality daleko, napriek tomu je to idylicke.
Dej nie je o tom, aby bol napinavy a aj ked bolo jasne, ako film dopadne, srsali z neho silne emocie. 8.5/10
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Koralína a svet za tajnými dverami
film naplneny Burtonovskou atmosferou, uzasnymi grafickymi napadmi a jednoduchycm ale nenudiacim pribehom.
http://www.csfd.cz/film/105807-coraline/

Mary a Max
prevazne ciernobiely a neskutocne smutny animak naplneny cynickym humorom
http://www.csfd.cz/film/253387-mary-a-max-mary-and-max/

ked sa doteraz predo mnou povedalo slovo animak ocakaval som renderovanu debilinu od pixaru kde je vrchol vtipu a reziserskeho umenia tucniak v scene z matrixu, oba vyssie uvedene filmy vsak ukazuju, ze animovane veci mozu byt aj dobre a mat jedinecnu a osobitu animaciu, dufam, ze podobne veci nastoluju novy smer a Ice age a kamarati sa poberu niekam do zabudnutia

City of god
film zachytavajuci Rio de Janeiro z jeho odvratenej stranky a sice je to pohlad do geta, dusi gangstrov v nom a chlapca, ktory sa chce tomuto svetu okolo seba vyhnut
http://www.csfd.cz/film/88625-mesto-boh ... e-de-deus/
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Piráti na vlnách - 129 minút vám pri tomto filme ubehne ako voda :) odporúčam 9/10

Pařba ve Vegas - Výborná komédia, skvelé hlášky. Pre mňa slabý koniec 8/10
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Hot Fuzz - Super komedia :) 9/10
Daybreakers - Dobrý film,i keď nie každému sa to môže páčiť... btw další upír menom Edward ^^ 7/10
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief - Tiež dobrý film , boh vie ako som sa do toho filmu nehrnul ,ale nemám čo lutovať ,prijemny film 7/10
The Hurt Locker - 10/10 bez debaty , treba si to pozrieť
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Divoké Husy - The wild geese
http://www.csfd.cz/film/13147-divoke-hu ... geese-the/

skvelý film zo starej školy, rozoberá sa v ňom morálka žoldákov, vzťahy bielych-čiernych v afrike, cena života a je tam kopa britskej výstroje a výzbroje zo starej školy (objavil sa tam bren, sten, dokonca československé samopaly...). Veľmi odporúčam
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Defendor Výborný film. Podľa mňa komediálna dráma. Páči sa mi že sa film nezačne rozprávaním o tom kto je v skutočnosti defendor, čo v normálnom živote robí, či má priateľov, normálny život atď. Výborné. Skutočne sa mi to veľmi páčil a koniec bol podľa mňa bravúrny . 9/10 /vytriskla aj slza :P/

Descent 2 Podľa mňa v celku fajn pokračovanie. Nie je to nejak hlboké, proste naháňačka v jaskyniach. Jeden komentár bol dokonale výstižný. "Problém tohto pokračovania je to, že už vieme proti komu bojujeme". 7/10

//Včera som si pozrel The Men Who Stare at Goats - celkom sa mi to páčilo. Bolo to vtipné už len tým že telepatia : D A prvá scéna je úplne dobrá 7.5/10
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.csfd.cz/film/247611-harry-brown/ - Náhodou som bol na tento film upozornený, tak som si ho zaobstaral...... Po pomerne pomalom rozbehu sa začne revenge movie ako vyšitá. 8,5/10
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Green Zone

Vykreslenie politickej angazovanosti ameriky vo vojne na blizkom vychode...
Film sa nezastavi ani na moment...
8/10

http://www.csfd.cz/film/234976-green-zone/
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

mohol by som poprosit, ak sa vam Hurt Locker mrte pacil aj napisat, CO sa vam na tom filme tak lubilo?

Ja som ten film videl, ani som sa dalej on nezaujimal, neodporucal, bral som to len ako dalsi film co vysiel a mozem ignorovat a naraz take ocenenia a pozitivne ohlasy a mne tam chyba dovod mat tento film rad. Nakolko ten film mi prisiel ako jedna velka nuda, tak som tam moc peknych snimok nezachytil, skutocne asi len ten beh pred tesne vybuchnutou bombou. Zbytok bola len proste jedna velka nuda striedana patetickym pribehom, kde hlavne odpalovac bomb preziva asi len preto, ze je to arogantny sebecky blbec, co by v podstate mal byt prvy dovod, preco ho to hned odpali.

Osobne tomu filmu davam tak 5/10, ked som ale pocul kolko ziskal oskarov, asi by som naschval zacal davat tak 3/10.
lubo28
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lubo28 »

Indigo,plne s tvojim názorom na tento film súhlasím.Netvrdím,že film bol o ničom,dal sa pozrieť ale že by som ho ocenil Oscarom,tak to v žiadnom prípade!
To,že získal Oscara(6 Oscarov),svedčí o tom,že v minulom roku sa nič dobrého nenatočilo.Asi bola aj vo filmovom priemysle kríza.A to som videl všetky nominované filmy.Hádam jediný film bol celkom dobrý,ten so Sandrou Bullock- Blind Side, The aj keď s týmto filmom,hoci bol vraj natočený podľa skutočnosti,mám dosť velký problém.A to uveriť tomu,že vonku prší a je zima a nejaký manželia,čo idú práve okolo na aute zbadajú veľkého černocha ako ide smutne po ulici iba v šortkách a mu jednoducho ponúknu strechu nad hlavou u nich.
Proste v minulom roku sa nič dobrého,čo by sa hodilo na Oscara nenatočilo.
Kde je rok 1994,keď na Oscaroch súťažili 2 najlepšie filmy histórie a Oscara získal iba jeden z nich.Dovolím si tvrdiť,že kebyže sa film Vykúpenie z väznice Shawshank natočil minulý rok,tak by sa stal tohtoročným absolutným víťazom.A to pritom v roku 1994 nezískal žiadneho Oscara,lebo ho získal lepší film Forrest Gump.
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

lubo28: Plne súhlasím s poslednou časťou o Shawshanku a je mi to aj trocha ľúto
Marley a já - Na záver strašný tlak na emócie 7,8/10
Kopačky - 8/10
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

hurt locker 7/10
law abiding citizen 9/10
ninja assassin 7/10
Babylon A.D 8/10
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

The Cove 9/10 IMDB | CSFD
Klobuk dole za tento dokument. Chlapik, ktory kedysi choval Flippera zo serialu sa po jeho smrti vydal po stopach zabijania delfinov a snazi sa ich zastavit..Dokument, ktory ukazuje cely priebeh akcie k natoceniu zaberov, ktore sa nikomu este natocit nepodarilo..Perfektny "dokument"..Stoji za pozretie..Kiez by malo viac ludi tolko prachov a odhodlania :)

An Education 6/10 IMDB | CSFD
Umna slabsi film, ktory je sice pozeratelny, ale okrem predvidatelneho konca neprinesie nic ine, len poukazanie na fakt, ze nie vzdy su ludia taki ako vyzeraju na vonok..Film o pribehu studentky, ktora sa zamiluje do starsieho chlapa, ktory ma prachov :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Mne sa celkom páčil Shutter Island s DiCapriom - http://www.csfd.cz/film/235492-proklety ... er-island/
Dávam tak 8/10 ale je to dosť ovplyvné tým, že som film rovnakého žánru už nevidel poriadne dlhú dobu, tak ma potešila zmena.

// a čo je už je tu X krát spomínaný? Pokieľ viem, toto nie je súťaž, kto ho odporúči ako prvý.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Ako vycvicit draka http://www.csfd.cz/film/234768-jak-vycv ... ur-dragon/
pekna rozpravka :)
bola tam akcia aj som sa zasmial :)
draci sa dali aj ked by som ich spravil viac akcnejsich ... takto mi prisli az moc rozpravkovy :)

8/10
Napísať odpoveď