Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
Re: Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
tak ta prosim, ason s nou nemaj nechraneny sex ked uz tak...aj ked ti to neschvalujem, stale musis cakt do 15tky.
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
Cekal sem na ni dost dlouho .. nejaky pulrok uz me nevytrhne.
Ja poznám jednu 14 ročnú čo chodí s 22 ročným aj u nej spáva.
Ty kokos. To je moc.
Ty kokos. To je moc.
asi pred mesiacom som bol na plavarni, a zrazu som si vsimol take dievca co po mne pozera, mala pekne dlhe vlasy, prijemny vzhlad, krasne telo a navyše velke prsia, na zaklade tichto atributov som jej dal 18, vyuzil som prvy prilezitost aby som sa zoznamil s nou, a uz som sa neskor pytal na vek a prišla ta facka ze 13
strasna doba 
No vidíš na čo si sa pýtal 
-
Grim
Darca
...z tvojho opisu dotyčnej usudzujem že reč nebola to jediné, čo stálo
..
-
Soviet
Darca
No ano, a si myslis, ze s touto to ako bude? mal si vtedy vedla seba dospelu babu, tak sa necuduj ze mala problemy a podobne..vsak to pocas menenia skoly a hladania Jobu a podobne vzdy sa naskytne..Aj u tejto tvojej, ktora to ma este len pred sebou to jedneho dna dorazi..fikotek napísal:Filipito:
Jinak bych chtel rict ze mi ta holka neuveritelne pomohlajeste pred ni sem byl s holkou ta je asi o 4 roky mladsi jak ja. Takze ji je ted (20) a to bylo psycho. Porad nejake problemy, proste mela psychyku uplne na hovno a stahovala me pomalu do tech svych sracek
N
Takze problem nieje v tych dievcatach, ale v tom, ze ty mas radsej vedla seba dievcatko, ktore drzi tisko usta a nema este ani predstavu co a ako bude za 5rokov, ako dospele dievca, ktore riesi realne problemy dnesnej doby ako je praca a podobne..
mna stale kontaktuju 15 rocne baby.. uz som z toho zufaly
.. dokonca jednu aj lubim a nevidim v tom problem... je to rozumna baba .. a mam 21
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
hhh Patjo
to mysliš fakt ?
Ľubo a kto by mu to schvaľoval ?Lub0$ napísal:tak ta prosim, ason s nou nemaj nechraneny sex ked uz tak...aj ked ti to neschvalujem, stale musis cakt do 15tky.
ty vole toto už je moc.
Môžem sa vás spýtať takú otázočku: prečo nepozeráte na baby ktoré sa rovnajú vášmu veku? +- 1/2 roky a nie tu 5 ročné rozdiely robíte ?
-
Andi_Cibula
Addict
Lebo baby v našom veku sa pozerajú po mužov starších o 5 rokov
Zaujať naivnú a hlúpu 15tku nie je také ťažké ako rozumnú a usporiadanú 20 ročnú ženu.
Ale zas nie je také ľahké ju udržať pod kontrolou
Zaujať naivnú a hlúpu 15tku nie je také ťažké ako rozumnú a usporiadanú 20 ročnú ženu.
Ale zas nie je také ľahké ju udržať pod kontrolou
-
fikotek
King
Jak to tak vidim tak ste vsichni narazili na same hloupoucke 14/15 lete holky. To je zvlastni ja mezi nema nasel jednu fakt vyjimecnou 
-
Andi_Cibula
Addict
Vidíš to veľmi dobre. Pozoroval som už nespočet veľa 14/15/16 ročných dievčat, ktoré sa aj javili navonok ako rozumné, ale rozum nemala ani jedna jediná. Koľko ich bolo.... desiatky ?fikotek napísal:Jak to tak vidim tak ste vsichni narazili na same hloupoucke 14/15 lete holky. To je zvlastni ja mezi nema nasel jednu fakt vyjimecnou
Navážali sa tu do teba za to, spravím to aj ja - to že tá tvoja mladá má rozum ti jednoducho neverím.
Možno by som ti odporučil nájsť si bokovku z rádov 20 a viac ročných, kto raz lepšie skúsi, horšie už nechce. Ale nejdem sa do teba nijak starať.
Hlavne že su všetcia šťastní
-
Old Dirty Bastard
Guru
zase čo vy viete, možno ta 14ka jeho urovni bohate stači a preto sa mu javí taka inteligentná
ale ano, hlavne, že su všetci šťastni.. mohlo by to dopadnuť aj horšie, mohol by trt*ať 12ky (sice k tomu nema ďaleko)
Obligátny problémik vekového rozdielu.
5 rokov je veľa? Iste ak je to 14 rokov a 19 rokov. Je naozaj 5 rokov veľa? Asi nie ak jeden má 48 a druhý 53.
Ja sám mám priateľku o 7 rokov mladšiu (obaja po 20-ke) a nie je tam problém. Veci treba vidieť v kontexte.
5 rokov je veľa? Iste ak je to 14 rokov a 19 rokov. Je naozaj 5 rokov veľa? Asi nie ak jeden má 48 a druhý 53.
Ja sám mám priateľku o 7 rokov mladšiu (obaja po 20-ke) a nie je tam problém. Veci treba vidieť v kontexte.
-
Grim
Darca
To je pravda...predstav si že ty by si mal 5 rokov a tvoja frajerka -2 roky...begbeee napísal:Obligátny problémik vekového rozdielu.
Ale čo ak to vymeníme? Trebárs nejaký mladík v plnej sile povedzme 28 rokov a 35 ročná?
I keď napríklad jedna dáma priznala, že keď mala 21 tak to bolo s jej 35 ročným partnerom skvelé. Ale keď má ona teraz 35 a týpek 50 tak, že tie rozdiely sa nejak nabalili. Ona v podstate ešte aktívna mamička on už starý hundroš, ktorý má najradšej správy na markíze.
I keď napríklad jedna dáma priznala, že keď mala 21 tak to bolo s jej 35 ročným partnerom skvelé. Ale keď má ona teraz 35 a týpek 50 tak, že tie rozdiely sa nejak nabalili. Ona v podstate ešte aktívna mamička on už starý hundroš, ktorý má najradšej správy na markíze.
Ak je mladík do 30rokov, tak to je ešte dobré.. sám som mal podobný vzťah, dokonca bol ešte väčší vekový rozdiel (10+). Ale počas vzťahu ma mátali podobné myšlienky ako Tebou spomínanú pani.. čo bude o 10-20-30 rokov? Keď ja budem mať 40, ona už bude zrelá 50ka.. keď pôjdem do dôchodku a budem si chcieť konečne užívať, jej už bude ťahať na 80ku. Na(ne)šťastie po pár rokoch tento vzťah skončil.begbeee napísal:Ale čo ak to vymeníme? Trebárs nejaký mladík v plnej sile povedzme 28 rokov a 35 ročná?
Veľké vekové rozdiely je ľahko zvládať vo veku 20-40rokov.. ale všetko pred a po už prináša iba problémy.
Cize z dlhodbeho hladiska podla teba take vztahy nemaju perspektivu?