Vďaka...
Povedať, či nie..?
-
L.E.n
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Povedať, či nie..?
Ahoj, mám taký... menší problém... asi som sa zaľúbil do jedného dievčaťa, je rovnako stará ako ja, chodí na inú školu a stretávame sa len 2x do mesiaca... no stále si píšeme, každý deň
Ako však pokračovať? Už som raz skúsil to dievčaťu (inému) povedať na rovinu, to som si dosť "narazil hubu", tak radšej by som... niekoho skúsenosť
Pozvať do kina? Do bufetu? Von?
Vďaka...
Vďaka...
-
Fabo
Hardcore addict
Re: Povedať, či nie..?
Prinajhorsom dostanes zas na hubu, na tom nie je nic zle.
-
L.E.n
Light Star
Ty to berieš asi inak, no ja nie. Keď sa zaľúbim (ak sa zaľúbim), nie je to pre mňa len "poďme spolu chodiť, budeme frajeri" a neviem čo ešte... je to pre mňa viac. No a pri odmietnutí... to už je naozaj ťažké a netrvá to len povedzme týždeň..Fabo napísal:Prinajhorsom dostanes zas na hubu, na tom nie je nic zle.
Myslím, že najlepšia možnosť, čo môžeš spraviť, je, že ju pozveš von, na kofolu, na kávičku, to je jedno. Sám uvidíš, či sa tvári tak, že je s tebou vonku rada, či sa teší alebo je v takej nálade, že "..keď už si ma zavolal, tak som tu..". Nemusíš jej to povedať priamo na rovinu, ale tiež sa snaž, aby pochopila, že tá náklonnosť tam je
No a potom už aj sám uvidíš, či má alebo nemá záujem.
Na tieto témy vždy hovorím, že najlepšie je začať s "Ahoj" a úsmevom 
Potom to môžeš v podstate zhrnúť do vety "Nemáš chuť niekam sa prejsť/ísť/...?"
Potom to môžeš v podstate zhrnúť do vety "Nemáš chuť niekam sa prejsť/ísť/...?"
-
Fabo
Hardcore addict
L.E.n napísal:Ty to berieš asi inak, no ja nie. Keď sa zaľúbim (ak sa zaľúbim), nie je to pre mňa len "poďme spolu chodiť, budeme frajeri" a neviem čo ešte... je to pre mňa viac. No a pri odmietnutí... to už je naozaj ťažké a netrvá to len povedzme týždeň..
Netvrdím, že to bude trvať týždeň, ale furt je to lepšie ako čakať ďalšieho pol roka a potom zistiť, že ona by aj hej, ale prestalo ju to baviť a teraz má iného.
-
L.E.n
Light Star
eldzi - múdre slová, ďakujem.
begbeee - to už skôr do toho kina
ale dobrý nápad, tiež ďakujem 
Fabo - na tom asi niečo bude, vďaka
begbeee - to už skôr do toho kina
Fabo - na tom asi niečo bude, vďaka
-
Soviet
Darca
Do kina na prvom rande? Ako nepoviem na druhom, ale na prvom sa mas predsa zaujimat o nu, co je aka je a podobne..Chces s nou predsa travit cas nazivo a ropravat sa a nie sediet vedla nej a cumiet na nejaky film...To by som uz po uspesnom prvom rande navrhoval 
-
L.E.n
Light Star
Takže na prvom ísť von..? (po pravde, nepotrebujem na ňu stále čumieť, stačí že sme spolu, potom už aj to kino vyhovujeSoviet napísal:Do kina na prvom rande? Ako nepoviem na druhom, ale na prvom sa mas predsa zaujimat o nu, co je aka je a podobne..Chces s nou predsa travit cas nazivo a ropravat sa a nie sediet vedla nej a cumiet na nejaky film...To by som uz po uspesnom prvom rande navrhoval
...a v prítmí mastiť babrákaL.E.n napísal:Takže na prvom ísť von..? (po pravde, nepotrebujem na ňu stále čumieť, stačí že sme spolu, potom už aj to kino vyhovuje)
Obligátna otázka: koľko máš rokov?
-
L.E.n
Light Star
(ne)Prekvapivá a určite nie veľmi vítaná odpoveď: 15
-
Fabo
Hardcore addict
Prekvapivá? Očakávaná 
-
L.E.n
Light Star
Máš pravdu, radšej som ten príspevok upravilFabo napísal:Prekvapivá? Očakávaná
Ale o vek tu myslím že nejde, hrá to v niečom rolu? Nemyslím...
-
Hotwire
Addict
prakticky nehra....to ci budu sympatie aj z jej strany nezavisi od veku....len nezabudni potom dat vediet ako to vsetko dopadlo 
-
L.E.n
Light Star
Iste, ale ako sa poznám... toto bude dlhý procesSchYzo napísal:prakticky nehra....to ci budu sympatie aj z jej strany nezavisi od veku....len nezabudni potom dat vediet ako to vsetko dopadlo
Dlhé procesy opichať kaktusom! To nerob..L.E.n napísal: Iste, ale ako sa poznám... toto bude dlhý proces
fabo to presne vystihol, u mna to trvalo skoro 2 mesiace, kym som na nu prestal ako tak mysliet, takze nevahaj a pozvi ju von, kym to spravi niekto iny, lebo len potom zistis, ake je to horsie ,ked ti povie ,ze uz niekoho ma. Normal sa spytaj, ci ma v piatok nieco,ci by nesla na pizzu, motokari, biliard, nieco zabavne, kino urcite nie, to si nechaj na neskor.Netvrdím, že to bude trvať týždeň, ale furt je to lepšie ako čakať ďalšieho pol roka a potom zistiť, že ona by aj hej, ale prestalo ju to baviť a teraz má iného.
-
L.E.n
Light Star
Aj na tom asi niečo bude... tiež mám takú skúsenosť a aj napriek tomu som na nej zakladal.. 
Ja to teda skúsim, vďaka
Ja to teda skúsim, vďaka
hlavne skús nájsť niečo, čo vás bude od začiatku spájať. Ja napríklad som kedysi vzťah začal tak, že ženská rada hrávala tenis a síce sme sa predtým nejak moc nepoznali, hneď sme spolu začali chodiť hrávať, tak som aspoň s ňou nenápadne mohol tráviť viac času a namotávať a namotávať... Keď máš dôvod ju zavolať niekam von, tak to ide oveľa lahšie, čo sa týka spoznávania a pod.
no mne sa to podarilo sameho seba presvedcit ze je ten spravny cas aby som jej to povedal, ked sme prvych 5x boli vonku a vzdy som ju ja von volal...a potom zrazu ona sama mi napisala ze by bola rada keby sme opat sli von...a vtedy som vedel ze jej je somnou asi prijemne, ked ma zavolala von. A vedel som ze toto je ta prilezitost...