hughito no ja si myslim ze to teda nepochopil spravne, resp ja som to pochopil inak a to tak(na zaklade mojich biologickych poznatkov) ze svaly rozdelujeme z hladiska regulacie pohybu koncatin resp casti tela ku ktorym su upnute na antagonisticke a agonisticke, to znamena, ze jeden sval(agonista) je aktivny v smere ziadaneho pohybu a druhy sval antagonista ho v tomto pohybe brzdi a to posobenim opacnym smerom aby bol pohyb koordinovany a kontrolovany, z toho mi vyplyva ze antagonisticky trening by sa mal sit (podla moznosti, sam v praxi vidim ze to tak nie vzdy vychadza) po dvojiciach v svalovych skupinach nasledovne: biceps-triceps, chrbat-prsia, kvadriceps-hamstring, kombinacia chrbat-biceps mi preto pride trochu mimo, kedze oba tie svaly sa ucastnia toho isteho "typu" pohybu a to v praxi na 99% pohybu ked nieco pritahujeme k sebe(ci uz je to kladka, cinka alebo clovek ktoreho ideme hodit o zem), tak isto je v rozpore moje pochopenie s tvojim to rozplanovanie serii, ja som to pochopil tak, ze sa to ide bezne s prestavkami, nie ako superserie, tz odcvicim jednu seriu na chrbat, pauza, jedna seria na prsia, pauza, chrbat atd...oprav ma ak sa mylim

no a co sa tyka toho piateho tyzdna... dal by som to nasledovne:
prsia- bench na negativne naklonenej lavicke
chrbat- stahovanie hornej kladky na prsia sirokym/uzkym/paralelnym uchopom(podla toho ktory si este nesiel) resp stahovanie hornej kladky za hlavu
nohy-predne drepy, resp predkopavanie ked nechces robit tie drepy(v den ked mas 8opakovani by som zvazil aj vypady s JČ/VČ, ale len vtedy inac je to dost zataz na klby)
ramena- tlaky s jednoruckami po sediacky(+v den ked davas osem opakovni sumo mrtvy tah namiesto toho*)
triceps-fr tlak
biceps-kladivove zdvyhy(tie som u teba nevidel, velka skoda, skvely cvik)
*ked budes robit mrtvoly mozes si namiesto bic/tric hodit nejake predpazovanie/rozpazovanie na ramena, ak myslis ze je to potrebne