Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko okolo iPhone
Predtým, ako synchronizuješ, sa uisti, že máš v library všetko to, čo chceš v iPhone mať. Ak si vymažeš celú cieľovú knižnicu a iTunes ti nemá s čím iPhone synchronizovať, tak sa nečuduj, že ti to syncne s prázdnou knižnicou a pomaže ti aplikácie, hudbu a iné veci.
chystam sa jailbreaknut moj iPhone. Nezmiznu mi odtial sms, kontakty alebo eventy?? Dik. 
yazoo - dik, idem na to
yazoo - dik, idem na to
-
axxis
Addict
poznate nejaky dobry IM klient, ktory ma moznost dat klavesnicu "nasiroko" (po otoceni iPhone na bok)
a este jedna vec: preinstaloval som system a s nim som vyhodil aj iTunes (uplne som na to zabudol) ked pripojim telefon ku kompu nezmaze mi to cely obsah?
a este jedna vec: preinstaloval som system a s nim som vyhodil aj iTunes (uplne som na to zabudol) ked pripojim telefon ku kompu nezmaze mi to cely obsah?
-
seth82
Darca
aXXis: ja používam beejiveIM, je tam MSN, ICQ, GoogleTalk, Yahoo, Jabber, AIM, Myspace, Facebook...a po prevrateni nabok sa normalne vysunie siroka klavesnica.
K tomu iTunes: no pokiaľ si pomazal knižnice, tak ak ho dáš synchronizovať, tak samozrejme ti všetko pomaže. Vypni automatické synchronizácie a o nič neprídeš (a tuším ani tak by ti to nič nezmazalo, pokiaľ by si to nedal syncovať s nejakým playlistom, alebo niečím), veď on by ťa mal upozorniť a spýtať sa, či chceš to a tamto zmazať...
K tomu iTunes: no pokiaľ si pomazal knižnice, tak ak ho dáš synchronizovať, tak samozrejme ti všetko pomaže. Vypni automatické synchronizácie a o nič neprídeš (a tuším ani tak by ti to nič nezmazalo, pokiaľ by si to nedal syncovať s nejakým playlistom, alebo niečím), veď on by ťa mal upozorniť a spýtať sa, či chceš to a tamto zmazať...
Meebo, neni o com. Je to zadarmo a UI je taktiez velmi dobre.axXis napísal:poznate nejaky dobry IM klient, ktory ma moznost dat klavesnicu "nasiroko" (po otoceni iPhone na bok)
-
moosha
Darca
Neviete ako je to s JB, ked si kupim novy 3GS, kde bude pravdepodobne najnovsi FW? Uz sa to da, alebo treba cakat?
-
axxis
Addict
a este jedna vec k tomu iTunes, aby som mohol pracovat som musel autorizovat pocitac a vyskocilo mi, ze mam autorizovane 2 kompy z povolenych 5. Da sa to spravit tak aby mi po kazdom preinstalovani windows nezobralo jeden komp z povolenych ale bralo to system, ktory prave mam?
Nie som si isty, ale myslim, ze tam ti daju OS 3.0, cize na 3.1.2 ak chces JB by to slo. Cisto teoreticky teda, ja som k 3G mal OS 2.0.moosha napísal:Neviete ako je to s JB, ked si kupim novy 3GS, kde bude pravdepodobne najnovsi FW? Uz sa to da, alebo treba cakat?
no len si treba davat pozor na to seriove cislo aby si nemal nakoniec tethered jailbreak
-
moosha
Darca
Co to je? Nevyznam sa v tomto velmi...
-
seth82
Darca
aXXis: ľahká pomoc, v tom istom menu, kde je autorizácia, je aj tlačidlo na de-authorize...
Navyse ked autorizujes vsetkych 5, tak v nastaveniach uctu (treba ist cez itunes store) sa da deautorizovat vsetkych 5. Vzhladom na to, ake prudko stabilne su XP a 7, som toto uz stihol 2x vyuzit 
To znamená, že ked telefón vypneš/vybije sa Ti, budeš ho musieť nabootovať cez comp, inak s telefónom nepohneš.. Pripojíš ho normálne cez usb kábel a v programe Blackra1n si ho nakopneš. Takže treba dávať pozor, aby si išiel do "terénu" s nabitým phonom a dúfať, že ti nejaká aplikácia nepošahá OS tak, že bude nutný reštartmoosha napísal:Co to je? Nevyznam sa v tomto velmi...
-
Shark NX
Addict
Push Doctor: Fix na nefunkcny Push pre Jailbreak-ovane iPhony http://bit.ly/94B4Ol
http://twitter.com/SharkNX/status/10147876785
http://twitter.com/SharkNX/status/10147876785
hi all, tak konecne si kupujem iphone 3gs. Je to moj prvy iphone a ako citam daju sa s nim robit vselijake veci. Preto by som vas chcel poprosit ci nepoznate nejake clanky ako sa do toho dostat, co vsetko sa da robit po jailbreaknuti, nejake stranky na free soft etc etc. Dakujem 
Všetko podstatné a základné vyGoogliš. 
-
Shark NX
Addict
Hlavne ked ho uz kupis tak si pozri Serial ... Ak mas iPhone po 42-45 tyzdni vyroby tak obsahuje novy iBoot ktory zabranuje robit Trvaly JailBreak.
Ak natrafis na ten ... Uprimne ... Vyser sa na JB. Nema to cenu.
Ak natrafis na ten ... Uprimne ... Vyser sa na JB. Nema to cenu.
Aj tak jailbreak sluzi len na 4 veci:
1: warez, ale vacsina aplikacii je za euro, konkurencia ma aj 50 nasobne ceny, takze je to urcite stravitelne
2: uprava vzhladu, ale to ta prejde rychlo ak casto striedas aplikacie, kedze bez alternativnych ikoniek to vacsinou nema zmysel
3: Google Voice, ale ten je u nas nepouzitelny
4: Multitasking, ale ten je vo vacsine pripadov plne nahradzany pushom, na IM odporucam meebo, ktory sa bleskurychle nacitava aj na iPhone prvej generacie (takze pada casty argument odporcov pushu)
1: warez, ale vacsina aplikacii je za euro, konkurencia ma aj 50 nasobne ceny, takze je to urcite stravitelne
2: uprava vzhladu, ale to ta prejde rychlo ak casto striedas aplikacie, kedze bez alternativnych ikoniek to vacsinou nema zmysel
3: Google Voice, ale ten je u nas nepouzitelny
4: Multitasking, ale ten je vo vacsine pripadov plne nahradzany pushom, na IM odporucam meebo, ktory sa bleskurychle nacitava aj na iPhone prvej generacie (takze pada casty argument odporcov pushu)
-
dildo
Expert
nazdar, neviete kolko moze teraz stat iPhone 3Gs 16GB v USA? bez pausalu/viazanosti, novy