Just Cause 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
davids5
Medium Expert
Medium Expert

Re: Just Cause 2

Príspevok od používateľa davids5 »

som si stiahol verziu od RELOADED a ked ju cem nainstalovat tak mi vyskoci steam a ze treba aktivovat hru..a nvm aky CD key tam treba :(..nevie niekto?
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Ked spustim launcher a dam Launch tak sa nic nestane. Mam Win 7 a verziu od SKIDROW, samozrejme ze som to crackol a nie raz, nevie niekto poradiť? :smt081
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja som stiahol Reloaded verziu a ta mi nesla no Skidrow verzia mi isla.
davids5: Nespustaj setup.exe ale jednoducho pripoj image a klikni 2x na virtualnu mechaniku. Malo by sa to pustit bez instalacie do Steamu.
Markoff
Light Professional
Light Professional

akoze som to hral a zomrel som a nic sa mi neulozilo ziadny auto save mozem ist od zaciatku nech uz idu fakt do p....
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Markoff: nekupis si hru a este im nadavas za to ze si retard? uchvatne :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

dnes som to skusil - uz plnu verziu - kedze som hral demo, tak na zaciatku sa odomkne komplet cely ostrov a mate neobmedzene moznosti ako sa zabavit - uz len prejst komplet vsetko zaberie desiatky hodin. odporucam je to bomba.
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

ja takisto odporucam. s grapling hookom sa da zabavit a nasmiat do sytosti uz v prvych misiach. Hral som misiu ako som mal ochranit toho typka a pouzival som iba GH. Pomocou neho som zachytil dzipy od most, o stromy atd a na efekte som sa dobre pobavil :D
kostickar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kostickar »

hned ked zapnem hru idem skacem chyti nejake PDA a ptm mam pristat s padakom na nejakom bode ale skusam skusam a stale nic..neviem ako ho ovladat..davam S..tuham S skusam to vseliako ale nikdy nevydrzi vo vduchu tak dlho aby DOLETEL do toho bodu..ako ste to by presli?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Hmm to som jediný koho táto hra nudí? :/ je to typický konzolový remake, to isté čo prvý diel. A kľudne si to namaxujte nie je to náročné, je to konzolovka koniec koncov...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Co je na tom konzolove ? Vraveli ze na PC to nebol port. Ked mas na mysli hratelnost, tak gta san andreas sa hratelnostou na tuto hru nechyta... hlavne ze to bola jedna z najoblubenejsich gtacok na pc.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rochedo - ovládanie, grafika [geometria], efekty a herný princíp. Celé je to ako Bionic Commando...:?
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

uplink napísal:Hmm to som jediný koho táto hra nudí? :/ je to typický konzolový remake, to isté čo prvý diel. A kľudne si to namaxujte nie je to náročné, je to konzolovka koniec koncov...
Nie si jediny, nudilo to aj mna. Mal som to raz zapnute a viac krat som to ani nezapinal. No na moj HW je to dost narocne, na very high detaily a s plnym AA si to nezahram. A to mam Athlon II X3 435 @ 3.5GHz, HD4850, 4GB 800@970MHz. Nehovorim ze to je nejaky ultra high end PC, ale slaby rozhodne nie je. Aku mas ty zostavu ked ti to ide naplne?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

uplink napísal:rochedo - ovládanie, grafika [geometria], efekty a herný princíp. Celé je to ako Bionic Commando...:?
tak to skus s gamepadom :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Sapo napísal: Nie si jediny, nudilo to aj mna. Mal som to raz zapnute a viac krat som to ani nezapinal. No na moj HW je to dost narocne, na very high detaily a s plnym AA si to nezahram. A to mam Athlon II X3 435 @ 3.5GHz, HD4850, 4GB 800@970MHz. Nehovorim ze to je nejaky ultra high end PC, ale slaby rozhodne nie je. Aku mas ty zostavu ked ti to ide naplne?
tak to som rád že som neni sám :). Phenom II 965 BE non OCed, 4 GB 1066 MHz DDR2 5-5-5-15, MSi Starforce 285 GTX 1 GB DDR3, nvidia raid0 2x Samsung F3 500 GB. Podľa mňa herný priemer [procák za 150 evri, ramka za 80, disky za 80 akurát grafika drahšia].
roly
Expert
Expert

Príspevok od používateľa roly »

Markoff napísal:Ked spustim launcher a dam Launch tak sa nic nestane. Mam Win 7 a verziu od SKIDROW, samozrejme ze som to crackol a nie raz, nevie niekto poradiť? :smt081
Toto istá robí aj mne a neviem čo s tým :( :cry:
Neviete niekto čo s tým?
Markoff
Light Professional
Light Professional

Toy M@ch!n3 napísal:Markoff: nekupis si hru a este im nadavas za to ze si retard? uchvatne :)
ja niesom retard to hovor vies komu, nefunguju mi savy a uz chcem vidiet teba jak si kupujes kazdu hru co vyjde :D
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Markoff: ano kupujem si kazdu hru co hram, nemusim hrat vsetko co vyjde. a kedze nadavas niekomu od koho hradnes si retard
Markoff
Light Professional
Light Professional

Toy M@ch!n3 napísal:Markoff: ano kupujem si kazdu hru co hram, nemusim hrat vsetko co vyjde. a kedze nadavas niekomu od koho hradnes si retard
aha no ja som to napisal len tak v afekte lebo som hral zbytocne 4 hodiny a ked nemas nahodou riesenie tak sa k tomu radsej nevyjadruj dakujem :psssst:
roly
Expert
Expert

Príspevok od používateľa roly »

Markoff napísal: aha no ja som to napisal len tak v afekte lebo som hral zbytocne 4 hodiny a ked nemas nahodou riesenie tak sa k tomu radsej nevyjadruj dakujem :psssst:
fakt by si mi mohol povedat jak si to spustil :|
ked ti to robilo to iste co mne .........
Markoff
Light Professional
Light Professional

roly napísal: fakt by si mi mohol povedat jak si to spustil :|
ked ti to robilo to iste co mne .........
aha sry som zabudol, ale neviem ci sa tu mozu davat cracky daj si vyhladat just-cause-2-proper-crack-only-skidrow. Ale aj tak ti asi nepojdu savy takze ti to je nanic
Napísať odpoveď