Just Cause 2
Re: Just Cause 2
som si stiahol verziu od RELOADED a ked ju cem nainstalovat tak mi vyskoci steam a ze treba aktivovat hru..a nvm aky CD key tam treba
..nevie niekto?
Ked spustim launcher a dam Launch tak sa nic nestane. Mam Win 7 a verziu od SKIDROW, samozrejme ze som to crackol a nie raz, nevie niekto poradiť? 
Ja som stiahol Reloaded verziu a ta mi nesla no Skidrow verzia mi isla.
davids5: Nespustaj setup.exe ale jednoducho pripoj image a klikni 2x na virtualnu mechaniku. Malo by sa to pustit bez instalacie do Steamu.
davids5: Nespustaj setup.exe ale jednoducho pripoj image a klikni 2x na virtualnu mechaniku. Malo by sa to pustit bez instalacie do Steamu.
akoze som to hral a zomrel som a nic sa mi neulozilo ziadny auto save mozem ist od zaciatku nech uz idu fakt do p....
Markoff: nekupis si hru a este im nadavas za to ze si retard? uchvatne 
dnes som to skusil - uz plnu verziu - kedze som hral demo, tak na zaciatku sa odomkne komplet cely ostrov a mate neobmedzene moznosti ako sa zabavit - uz len prejst komplet vsetko zaberie desiatky hodin. odporucam je to bomba.
-
miricleboy
Expert
ja takisto odporucam. s grapling hookom sa da zabavit a nasmiat do sytosti uz v prvych misiach. Hral som misiu ako som mal ochranit toho typka a pouzival som iba GH. Pomocou neho som zachytil dzipy od most, o stromy atd a na efekte som sa dobre pobavil 
hned ked zapnem hru idem skacem chyti nejake PDA a ptm mam pristat s padakom na nejakom bode ale skusam skusam a stale nic..neviem ako ho ovladat..davam S..tuham S skusam to vseliako ale nikdy nevydrzi vo vduchu tak dlho aby DOLETEL do toho bodu..ako ste to by presli?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hmm to som jediný koho táto hra nudí?
je to typický konzolový remake, to isté čo prvý diel. A kľudne si to namaxujte nie je to náročné, je to konzolovka koniec koncov...
Co je na tom konzolove ? Vraveli ze na PC to nebol port. Ked mas na mysli hratelnost, tak gta san andreas sa hratelnostou na tuto hru nechyta... hlavne ze to bola jedna z najoblubenejsich gtacok na pc.
-
uplink
VIP
rochedo - ovládanie, grafika [geometria], efekty a herný princíp. Celé je to ako Bionic Commando...
Nie si jediny, nudilo to aj mna. Mal som to raz zapnute a viac krat som to ani nezapinal. No na moj HW je to dost narocne, na very high detaily a s plnym AA si to nezahram. A to mam Athlon II X3 435 @ 3.5GHz, HD4850, 4GB 800@970MHz. Nehovorim ze to je nejaky ultra high end PC, ale slaby rozhodne nie je. Aku mas ty zostavu ked ti to ide naplne?uplink napísal:Hmm to som jediný koho táto hra nudí?je to typický konzolový remake, to isté čo prvý diel. A kľudne si to namaxujte nie je to náročné, je to konzolovka koniec koncov...
tak to skus s gamepadomuplink napísal:rochedo - ovládanie, grafika [geometria], efekty a herný princíp. Celé je to ako Bionic Commando...
-
uplink
VIP
tak to som rád že som neni sámSapo napísal: Nie si jediny, nudilo to aj mna. Mal som to raz zapnute a viac krat som to ani nezapinal. No na moj HW je to dost narocne, na very high detaily a s plnym AA si to nezahram. A to mam Athlon II X3 435 @ 3.5GHz, HD4850, 4GB 800@970MHz. Nehovorim ze to je nejaky ultra high end PC, ale slaby rozhodne nie je. Aku mas ty zostavu ked ti to ide naplne?
Toto istá robí aj mne a neviem čo s týmMarkoff napísal:Ked spustim launcher a dam Launch tak sa nic nestane. Mam Win 7 a verziu od SKIDROW, samozrejme ze som to crackol a nie raz, nevie niekto poradiť?
Neviete niekto čo s tým?
ja niesom retard to hovor vies komu, nefunguju mi savy a uz chcem vidiet teba jak si kupujes kazdu hru co vyjdeToy M@ch!n3 napísal:Markoff: nekupis si hru a este im nadavas za to ze si retard? uchvatne
Markoff: ano kupujem si kazdu hru co hram, nemusim hrat vsetko co vyjde. a kedze nadavas niekomu od koho hradnes si retard
aha no ja som to napisal len tak v afekte lebo som hral zbytocne 4 hodiny a ked nemas nahodou riesenie tak sa k tomu radsej nevyjadruj dakujemToy M@ch!n3 napísal:Markoff: ano kupujem si kazdu hru co hram, nemusim hrat vsetko co vyjde. a kedze nadavas niekomu od koho hradnes si retard
fakt by si mi mohol povedat jak si to spustilMarkoff napísal: aha no ja som to napisal len tak v afekte lebo som hral zbytocne 4 hodiny a ked nemas nahodou riesenie tak sa k tomu radsej nevyjadruj dakujem
ked ti to robilo to iste co mne .........
aha sry som zabudol, ale neviem ci sa tu mozu davat cracky daj si vyhladat just-cause-2-proper-crack-only-skidrow. Ale aj tak ti asi nepojdu savy takze ti to je nanicroly napísal: fakt by si mi mohol povedat jak si to spustil![]()
ked ti to robilo to iste co mne .........