COLIN MCRAE: DIRT2
[quote="macik16"]Postupoval som presne podla toho video navodu vypol som net a ked v tom videu vypise autosave enabled mne vypise
Operation failed
save data is corrupt
autosave failed
An error occurred while creating the autosave file. The file was not created
Vytvor si offline ucet (sign in) a pojde.Create Account potom v texte budes mat create local account (asi taketo nieco),napises meno profilu a hras.
Operation failed
save data is corrupt
autosave failed
An error occurred while creating the autosave file. The file was not created
Vytvor si offline ucet (sign in) a pojde.Create Account potom v texte budes mat create local account (asi taketo nieco),napises meno profilu a hras.
Re: COLIN MCRAE: DIRT2
chalani ako tak isntalujem tak pri instalacii mi pise toto
CRC error: The file E:\audio\speech\jp.nfs doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\audio\dictionaries\dd_feloop\fnd_mus_load_37.WIP doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\cars\hon\livery_01\textures_low\hon_tex_low_01.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\cars\rs2\livery_02\textures_high\rs2_tex_high_02.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\tracks\japan\shibuya\patchup_ot.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\tracks\morocco\morocco_trail\tracksplit.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
co stym??
CRC error: The file E:\audio\speech\jp.nfs doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\audio\dictionaries\dd_feloop\fnd_mus_load_37.WIP doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\cars\hon\livery_01\textures_low\hon_tex_low_01.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\cars\rs2\livery_02\textures_high\rs2_tex_high_02.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\tracks\japan\shibuya\patchup_ot.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
CRC error: The file E:\tracks\morocco\morocco_trail\tracksplit.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
co stym??
pls poradte co to moze byt hram kus dirt 2 prejdem 3 kola a hra mi vypne bud pocas kola alebo ked zapinam co to moze byt??
Takze ako Ati user grafickej karty 5870 som dostal kupon ze si mozem stiahnut tuto hru cez steam. Po dlhej dobe som sa ju napokon odhodlal nainstalovat. Chcelo to po mne registraciu na Windows Live koli savom a neviem comu este, tak som sa zaregistroval. No ale ked som sa snazil lognut v hre mi vypisalo ze krajina kde sa nachadzam ( CR ) nepodporuje Windows Live. Da sa s tym nieco robit ?
Da sa akurat vytvorit si offline profil. Cim sa zriekas multiplayeru, achievementov...
Dalej sa da pisat do microsoftu (bezvysledne), ze im to s tym Live dobre j*be, kedze hry zalozene na tejto uchvatnej "sieti", ktora proste nie je u nas podporovana, su len polovicatymi produktami. To este mozes byt rad, ze si hru nekupoval - u inych hier by si totiz zistil, ze si zaplatil 2x viac za polovicu oproti UK.
Prave Live je dovodom, preco CMR:D2, Bioshock 2 ktore mam, nehram - vyckavam az im prestane mrdat. Zrejme sa nacakam. No registrovat si hru akoze som z UK - odmietam, rovnako ako odmietam registrovat na SR, ktore nie je preistotu vobec podporovane.
To uz radsej Uplay od Ubisoftu.
Dalej sa da pisat do microsoftu (bezvysledne), ze im to s tym Live dobre j*be, kedze hry zalozene na tejto uchvatnej "sieti", ktora proste nie je u nas podporovana, su len polovicatymi produktami. To este mozes byt rad, ze si hru nekupoval - u inych hier by si totiz zistil, ze si zaplatil 2x viac za polovicu oproti UK.
Prave Live je dovodom, preco CMR:D2, Bioshock 2 ktore mam, nehram - vyckavam az im prestane mrdat. Zrejme sa nacakam. No registrovat si hru akoze som z UK - odmietam, rovnako ako odmietam registrovat na SR, ktore nie je preistotu vobec podporovane.
Hmm tak to je fakt skvele no. Este ze som to dostal zdarma k tej grafike ...
Teraz uz len zistit ako vytvorit ten offline profile.
Tak sa mi podarilo najst nejaky navod na vytvorenie toho offline profilu. Uvidime ci bude fungovat :
1. Launch the game. Open the Windows Live menu.
2. If you are already logged onto a profile (local or online), sign out (Create profile button will only become visible when you aren’t logged into anything)
3. Click on ‘Create new profile’ button.
4. In the dialog box that pops up DO NOT hit continue. Hitting continue will take you to a registration page for an ONLINE profile – that’s not what we want.
5. Once in the ‘Create Gamer Profile’ window, scroll down so that you can see the bottom paragraph.
6. Look for the hyperlinked ‘created a local profile’ link in last paragraph. Clicking this will allow you to create a new offline profile.
Teraz uz len zistit ako vytvorit ten offline profile.
Tak sa mi podarilo najst nejaky navod na vytvorenie toho offline profilu. Uvidime ci bude fungovat :
1. Launch the game. Open the Windows Live menu.
2. If you are already logged onto a profile (local or online), sign out (Create profile button will only become visible when you aren’t logged into anything)
3. Click on ‘Create new profile’ button.
4. In the dialog box that pops up DO NOT hit continue. Hitting continue will take you to a registration page for an ONLINE profile – that’s not what we want.
5. Once in the ‘Create Gamer Profile’ window, scroll down so that you can see the bottom paragraph.
6. Look for the hyperlinked ‘created a local profile’ link in last paragraph. Clicking this will allow you to create a new offline profile.
môžem sa spýtať prečo odmietaš registrovať hru pod UK ?KoCi napísal:Da sa akurat vytvorit si offline profil. Cim sa zriekas multiplayeru, achievementov...
No mna by skor zaujimalo ci je to mozne, pretoze mne to vybralo automaticky.Filipito napísal: môžem sa spýtať prečo odmietaš registrovať hru pod UK ?
Dat sa da, aj ked niektori spominali, ze ich IPcku odmietlo, ze nepatri pod UK.
A preco si to neregnem pod UK? Uz len z principu! Aby si MS naivne myslel, ze v UK je viac pouzivatelov LIVE, ako obyvatelov? Pri trafenej politike MS by ma ani neprekvapilo, keby ma z dovodu necestneho a zavadzajuceho uvadzania registracnych udajov, zabanovali. U MS nikdy nevies.
Len lutujem, ze som Bioshock 2 kupil a tak som podporil tych sracov. Divim sa, ze nemaju zakaz distribucie hier do krajin, ktore ich uchvatny system nepodporuje. Nielen hry, ale aj xbox samotny je len polovicaty produkt. .. a to sa bavime o MS, ktory ma daleko dostupnejsie prostriedky, ako napr. Ubisoft, VALVe, Blizzard...
A preco si to neregnem pod UK? Uz len z principu! Aby si MS naivne myslel, ze v UK je viac pouzivatelov LIVE, ako obyvatelov? Pri trafenej politike MS by ma ani neprekvapilo, keby ma z dovodu necestneho a zavadzajuceho uvadzania registracnych udajov, zabanovali. U MS nikdy nevies.
Len lutujem, ze som Bioshock 2 kupil a tak som podporil tych sracov. Divim sa, ze nemaju zakaz distribucie hier do krajin, ktore ich uchvatny system nepodporuje. Nielen hry, ale aj xbox samotny je len polovicaty produkt. .. a to sa bavime o MS, ktory ma daleko dostupnejsie prostriedky, ako napr. Ubisoft, VALVe, Blizzard...
no tak xbox sa mi ako polovičitý nezdá , maximálne čo mi nejde je last.fm a sky player inak všetko v pohode fachčí
myslím že na neakom microsoft blogu som čítal že CZ a SK sa tento rok konečne dočká LIVE
myslím že na neakom microsoft blogu som čítal že CZ a SK sa tento rok konečne dočká LIVE
Povedzme, ze si bezny laik, ktory nabehne do obchodu, kupi si xbox aj s piatimi hrami, nateseny prides domov, a... jej LIVE nie je podporovany na slovensku? No nedajboze ked si si zaregistroval hru, tak to cislo uz nepreregistrujes na ine konto (napr spominane UK), takze nemozes vyuzivat ani ten blby multiplayer. Neviem, mne to ako stopercentny vyrobok pre slovensko nepripada 
tu poslednu vetu si myslel na pc alebo xbox ? lebo ak na xbox tam sa hry neregistruju, a v pripade xka taktiez je kedykolvek mozne zmenit region
pri pc hrach neviem ako to byva
pri pc hrach neviem ako to byva
Som PC hrac. Teda vravis, ze na XBOXe nemas problem s nicim a live je na SVK podporovane?
region mam nastaveny na anglicko ale to jednym klikom zmenim (teda ked bude svk podporovane) a ano nemam ani najmensi problem len ako som spominal nejde mi last.fn a sky player 
Tak preco PC hracom neustale podhadzuju polena pod nohy?!
Re:
Konecne som nasiel riesenie mojho problemu. Problem bol ovladac od mysky genius IO centre. Ak ma niekto podobny problem, tak treba IO centre vypnutverreaux napísal:Vie niekto poradit preco mi to nejde?
PC:
C2D E7400 @ 3,6GHz
ATI 4830 512MB
4GB ram
Takze poziadavky splnam. Nainstaloval som aj ten hotfix a nic. Jedine k comu sa dostanem po spusteni je logo DIRT 2 s ciernym pozadim a potom ma hodi naspat na plochu a to je vsetko.
-
vrtulnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Re:
Zdravím...
Mám takýto problém: preinštaloval som Windows a nejde mi načítať uloženú hru zo starého winu... Nakopírujem všetko podľa tohoto návodu:
1. GFWL Folder
C:\Users\<your profile>\AppData\Local\Microsoft\XLive
2. Save game folder:
[Windows 7]- C:\Users\W7\Documents\My Games\DiRT2\savegame
[Windows 7]- C:\Users\W7\Documents\My Games\DiRT2\hardwaresettings
Zapnem hru a nič. Ide zase odznova... Hladal som už všade, ale nenašiel som nič. Na jednom fóre som sa dočítal, že v hre to treba nejako "naládovať". Neviete, ako to spravím???
Ďakujem...
Mám takýto problém: preinštaloval som Windows a nejde mi načítať uloženú hru zo starého winu... Nakopírujem všetko podľa tohoto návodu:
1. GFWL Folder
C:\Users\<your profile>\AppData\Local\Microsoft\XLive
2. Save game folder:
[Windows 7]- C:\Users\W7\Documents\My Games\DiRT2\savegame
[Windows 7]- C:\Users\W7\Documents\My Games\DiRT2\hardwaresettings
Zapnem hru a nič. Ide zase odznova... Hladal som už všade, ale nenašiel som nič. Na jednom fóre som sa dočítal, že v hre to treba nejako "naládovať". Neviete, ako to spravím???
Ďakujem...