COLIN MCRAE: DIRT2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
macik16
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa macik16 »

Postupoval som presne podla toho video navodu vypol som net a ked v tom videu vypise autosave enabled mne vypise

Operation failed
save data is corrupt

autosave failed
An error occurred while creating the autosave file. The file was not created

Co s tym mam robit prosim.
DavisJ666
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DavisJ666 »

[quote="macik16"]Postupoval som presne podla toho video navodu vypol som net a ked v tom videu vypise autosave enabled mne vypise

Operation failed
save data is corrupt

autosave failed
An error occurred while creating the autosave file. The file was not created

Vytvor si offline ucet (sign in) a pojde.Create Account potom v texte budes mat create local account (asi taketo nieco),napises meno profilu a hras.
siso9993
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa siso9993 »

pls pomoc mam problem ked spustim multyplayer s kamosom z hocijakym vzdy mi spadne hra v polke hrania pls help cim to je
SAMM_DOMA
Novice
Novice

Re: COLIN MCRAE: DIRT2

Príspevok od používateľa SAMM_DOMA »

chalani ako tak isntalujem tak pri instalacii mi pise toto
CRC error: The file E:\audio\speech\jp.nfs doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.

CRC error: The file E:\audio\dictionaries\dd_feloop\fnd_mus_load_37.WIP doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.

CRC error: The file E:\cars\hon\livery_01\textures_low\hon_tex_low_01.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.

CRC error: The file E:\cars\rs2\livery_02\textures_high\rs2_tex_high_02.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.

CRC error: The file E:\tracks\japan\shibuya\patchup_ot.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.

CRC error: The file E:\tracks\morocco\morocco_trail\tracksplit.pssg doesn't match the file in the setup's .cab file. The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.

co stym??
erco15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa erco15 »

pls poradte co to moze byt hram kus dirt 2 prejdem 3 kola a hra mi vypne bud pocas kola alebo ked zapinam co to moze byt??
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Takze ako Ati user grafickej karty 5870 som dostal kupon ze si mozem stiahnut tuto hru cez steam. Po dlhej dobe som sa ju napokon odhodlal nainstalovat. Chcelo to po mne registraciu na Windows Live koli savom a neviem comu este, tak som sa zaregistroval. No ale ked som sa snazil lognut v hre mi vypisalo ze krajina kde sa nachadzam ( CR ) nepodporuje Windows Live. Da sa s tym nieco robit ?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Da sa akurat vytvorit si offline profil. Cim sa zriekas multiplayeru, achievementov...

Dalej sa da pisat do microsoftu (bezvysledne), ze im to s tym Live dobre j*be, kedze hry zalozene na tejto uchvatnej "sieti", ktora proste nie je u nas podporovana, su len polovicatymi produktami. To este mozes byt rad, ze si hru nekupoval - u inych hier by si totiz zistil, ze si zaplatil 2x viac za polovicu oproti UK.

Prave Live je dovodom, preco CMR:D2, Bioshock 2 ktore mam, nehram - vyckavam az im prestane mrdat. Zrejme sa nacakam. No registrovat si hru akoze som z UK - odmietam, rovnako ako odmietam registrovat na SR, ktore nie je preistotu vobec podporovane.

To uz radsej Uplay od Ubisoftu.
hypper
Darca
Darca

Hmm tak to je fakt skvele no. Este ze som to dostal zdarma k tej grafike ...
Teraz uz len zistit ako vytvorit ten offline profile.

Tak sa mi podarilo najst nejaky navod na vytvorenie toho offline profilu. Uvidime ci bude fungovat :

1. Launch the game. Open the Windows Live menu.
2. If you are already logged onto a profile (local or online), sign out (Create profile button will only become visible when you aren’t logged into anything)
3. Click on ‘Create new profile’ button.
4. In the dialog box that pops up DO NOT hit continue. Hitting continue will take you to a registration page for an ONLINE profile – that’s not what we want.
5. Once in the ‘Create Gamer Profile’ window, scroll down so that you can see the bottom paragraph.
6. Look for the hyperlinked ‘created a local profile’ link in last paragraph. Clicking this will allow you to create a new offline profile.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

KoCi napísal:Da sa akurat vytvorit si offline profil. Cim sa zriekas multiplayeru, achievementov...

Dalej sa da pisat do microsoftu (bezvysledne), ze im to s tym Live dobre j*be, kedze hry zalozene na tejto uchvatnej "sieti", ktora proste nie je u nas podporovana, su len polovicatymi produktami. To este mozes byt rad, ze si hru nekupoval - u inych hier by si totiz zistil, ze si zaplatil 2x viac za polovicu oproti UK.

Prave Live je dovodom, preco CMR:D2, Bioshock 2 ktore mam, nehram - vyckavam az im prestane mrdat. Zrejme sa nacakam. No registrovat si hru akoze som z UK - odmietam, rovnako ako odmietam registrovat na SR, ktore nie je preistotu vobec podporovane.

To uz radsej Uplay od Ubisoftu.
môžem sa spýtať prečo odmietaš registrovať hru pod UK ?
hypper
Darca
Darca

Filipito napísal: môžem sa spýtať prečo odmietaš registrovať hru pod UK ?
No mna by skor zaujimalo ci je to mozne, pretoze mne to vybralo automaticky.
KoCi
Darca
Darca

Dat sa da, aj ked niektori spominali, ze ich IPcku odmietlo, ze nepatri pod UK.

A preco si to neregnem pod UK? Uz len z principu! Aby si MS naivne myslel, ze v UK je viac pouzivatelov LIVE, ako obyvatelov? Pri trafenej politike MS by ma ani neprekvapilo, keby ma z dovodu necestneho a zavadzajuceho uvadzania registracnych udajov, zabanovali. U MS nikdy nevies.

Len lutujem, ze som Bioshock 2 kupil a tak som podporil tych sracov. Divim sa, ze nemaju zakaz distribucie hier do krajin, ktore ich uchvatny system nepodporuje. Nielen hry, ale aj xbox samotny je len polovicaty produkt. .. a to sa bavime o MS, ktory ma daleko dostupnejsie prostriedky, ako napr. Ubisoft, VALVe, Blizzard...
Filipito
Darca
Darca

no tak xbox sa mi ako polovičitý nezdá , maximálne čo mi nejde je last.fm a sky player inak všetko v pohode fachčí :wink:
myslím že na neakom microsoft blogu som čítal že CZ a SK sa tento rok konečne dočká LIVE
KoCi
Darca
Darca

Povedzme, ze si bezny laik, ktory nabehne do obchodu, kupi si xbox aj s piatimi hrami, nateseny prides domov, a... jej LIVE nie je podporovany na slovensku? No nedajboze ked si si zaregistroval hru, tak to cislo uz nepreregistrujes na ine konto (napr spominane UK), takze nemozes vyuzivat ani ten blby multiplayer. Neviem, mne to ako stopercentny vyrobok pre slovensko nepripada :)
Filipito
Darca
Darca

tu poslednu vetu si myslel na pc alebo xbox ? lebo ak na xbox tam sa hry neregistruju, a v pripade xka taktiez je kedykolvek mozne zmenit region :)
pri pc hrach neviem ako to byva :)
KoCi
Darca
Darca

Som PC hrac. Teda vravis, ze na XBOXe nemas problem s nicim a live je na SVK podporovane?
Filipito
Darca
Darca

region mam nastaveny na anglicko ale to jednym klikom zmenim (teda ked bude svk podporovane) a ano nemam ani najmensi problem len ako som spominal nejde mi last.fn a sky player :wink:
KoCi
Darca
Darca

Tak preco PC hracom neustale podhadzuju polena pod nohy?!
verreaux
Light Professional
Light Professional

Re:

Príspevok od používateľa verreaux »

verreaux napísal:Vie niekto poradit preco mi to nejde?
PC:
C2D E7400 @ 3,6GHz
ATI 4830 512MB
4GB ram

Takze poziadavky splnam. Nainstaloval som aj ten hotfix a nic. Jedine k comu sa dostanem po spusteni je logo DIRT 2 s ciernym pozadim a potom ma hodi naspat na plochu a to je vsetko.
Konecne som nasiel riesenie mojho problemu. Problem bol ovladac od mysky genius IO centre. Ak ma niekto podobny problem, tak treba IO centre vypnut
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Re:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Zdravím...

Mám takýto problém: preinštaloval som Windows a nejde mi načítať uloženú hru zo starého winu... Nakopírujem všetko podľa tohoto návodu:
1. GFWL Folder
C:\Users\<your profile>\AppData\Local\Microsoft\XLive
2. Save game folder:
[Windows 7]- C:\Users\W7\Documents\My Games\DiRT2\savegame
[Windows 7]- C:\Users\W7\Documents\My Games\DiRT2\hardwaresettings

Zapnem hru a nič. Ide zase odznova... Hladal som už všade, ale nenašiel som nič. Na jednom fóre som sa dočítal, že v hre to treba nejako "naládovať". Neviete, ako to spravím???

Ďakujem... :)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Napísať odpoveď