Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

tehla

Re: Madari nas zachrania!

Príspevok od používateľa tehla »

Takže cudzi štat začne rozpravať, že naruši hranice ineho suverenneho štatu (v tomto pripade našho) a že na to potrebuje silnu armadu, pcha sa nam do parlamentu, chce nam tu diktovať svoje podmienky a ti, ktorym sa to dakus nepači maju „malu mozgovu aktivitu“? Kde sme to dospeli :lol:
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 3PO »

madarsko aj keby chcelo nemoze zautocit.okrem pravnych dovodov existuje este jeden dovod. nema cim...
tehla: odkedy je stat alebo hovorca statu jedna extremixticky strana ktora nie je momentalne ani v parlamente ? to Slopta ked krical,ze sadneme do tankoch a zrovname budapest v parlamente bol.
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

poucenie z vyvoja pred WW2 bolo naozaj vidiet pri tom Kosove: ked sa dementny Milosevic snazil konecne vyhrat daku vojnu a jeho tanky sli smerom na Albansko, americania mu na hlavu nasypali bomby a kopli ho do gul...
ani po tom neverite, ze ak pojde daky tank cez Dunaj, a je jedno z akej strany, nebudu mat najmensi problem urobit to znova? :wink:

len tak medzi nami, povazovat celu krajinu za potemkynovu dedinu, je naozaj dost zvlastne. a prop som prestal citat, lebo aj ti zli Albanci nadavaju na UCK... ziaden normalny clovek predsa nechce vo svojom okoli vojnu...
Ivan a gypov mi ukazovat nemusis, uzil som si s nimi svoje, napriek tomu mi je cudzie hodit cely narod/narodnost/nabozenstvo do jedneho vreca na zaklade cinov par dementov.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

plusminus napísal:Cerpat z blogu ako keby si citoval vlastne slova.
fakt si ten blog zalozim a zacnem to podavat vsade ako fakty..

off
ACh jaj pulsminus že sa musím kôli tebe unúvať. Ty snáď neveríš ani vlastnej matke.

Navyše v novembri 2005
bolo ukončené nakrúcanie ďalších 3 filmov a začala sa produkcia nových šiestich
titulov. Tento vzostup produkčných aktivít ovplyvnili najmä vstup do Eúrópskej únie
a ekonomické reformy, ktoré zvýšili kredit Slovenska, a väčší objem peňazí zo štátnej
podpory (na rok 2006 je avizovaná podpora vo výške 150 miliónov Sk).
http://www.mediadesk.sk/files/media-des ... V-2005.pdf

Aritmetickým radom stúpa podpora štátu (v tomto roku predstavuje celková
suma dotácií 150 miliónov Sk, čo je prakticky dvojnásobok podpory z roku 2005),
Čiže v roku 2005 bola podpora len 75 mil.
Na maďarskú univerzitu " JS " v Komárne vláda Slovenskej republiky vyčlenila:
r. 2004: 80 mil . SKK
r. 2005: 50 mil . SKK

http://www.szsz.sk/index.php?ID=101

Ministerstvo kultúry SR zabezpečovalo túto úlohu prostredníctvom podpory projektov mimovládnych organizácií rozvíjajúcich kultúru národnostných menšín a znevýhodnených skupín obyvateľstva. Na písanú a živú kultúru národnostných menšín sa každoročne prerozdelí cca. 80 mil Sk. V roku 2006 sa prerozdelilo v tejto oblasti 160 mil. Sk

ZDROJ: MPSVR SR

http://209.85.129.132/search?q=cache:JC ... clnk&gl=sk

//autoeditácia príspevku (24 Mar 2010, 21:58)
3PO napísal:madarsko aj keby chcelo nemoze zautocit.okrem pravnych dovodov existuje este jeden dovod. nema cim...
tehla: odkedy je stat alebo hovorca statu jedna extremixticky strana ktora nie je momentalne ani v parlamente ? to Slopta ked krical,ze sadneme do tankoch a zrovname budapest v parlamente bol.

Nebol!

Aktivity a výroky Jána Slotu sú často považované za kontroverzné. Snáď najznámejším je jeho vyhlásenie „nasadneme do tankoch a zrovnáme Budapešť“, ktoré zaznelo na mítingu HZDS 5. marca 1999.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ale Ivan, ved on myslel, ze Slota bol vtedy poslanec. je ten Madar poslanec?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

jackb napísal:poucenie z vyvoja pred WW2 bolo naozaj vidiet pri tom Kosove: ked sa dementny Milosevic snazil konecne vyhrat daku vojnu a jeho tanky sli smerom na Albansko, americania mu na hlavu nasypali bomby a kopli ho do gul...
ani po tom neverite, ze ak pojde daky tank cez Dunaj, a je jedno z akej strany, nebudu mat najmensi problem urobit to znova? :wink:

len tak medzi nami, povazovat celu krajinu za potemkynovu dedinu, je naozaj dost zvlastne. a prop som prestal citat, lebo aj ti zli Albanci nadavaju na UCK... ziaden normalny clovek predsa nechce vo svojom okoli vojnu...
Ivan a gypov mi ukazovat nemusis, uzil som si s nimi svoje, napriek tomu mi je cudzie hodit cely narod/narodnost/nabozenstvo do jedneho vreca na zaklade cinov par dementov.

Pár dementov?? Zaujímavé akú spúšť narobí pár dementov. Koľko ich bolo 10? 20? :lol: Nebu´d smiešny.

Čo sa týka Miloševiča nikdy sa nedokázalo že masové hroby svedčia o srbskej genocíde. Tiež je čudná jeho záhadná smrť.
V masových hroboch sú často pochovaní obyvatelia rôznych národností. Alebo sú tam pochovaní Albánci, ktorí neboli popravení ale zastrelení pri bežných vojenských operáciách.

Vieš najprv ti pozabíjam príbuzných a potom keď ma prídu navštíviť z OSN poviem, ach ja som ale úbožiak, ja som sa na tom nezúčastňoval to len hŕstka tých našich teroristov. Ja som vojnu nechcel len som nemal kde bývať a musel som suseda vytlačiť z jeho domu. Viete riadil som sa heslom - keď dávajú ber! Nemcov sa po vojne tiež nikto nepýtal či vraždili alebo nevraždili židov, či boli alebo neboli loayálni Československu. Jednoducho ich odsunuli.

Inak NATO hlavne USA tam malo jasné záujmy, koniec koncov tam má obrovskú základňu. Tam vôbec neišlo o genocídu. Tak ako nešlo o genocídu ani v Iraku a ako USA neide ani o genocídy v Afrike, práve naopak, tam tajné služby ešte dodávajú zbrane, veď je to skvelý obchod. To isté platí o Afganistane. Keď bolo potrebné Afgáncom Američania dodávali zbrane proti Sovietom, teraz tam bránia "demokraciu", ale keď je niekto naivný a nepoučiteľný nech si verí trebárs aj tomu, že Mars je červený.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

IvanSK: moju mamu z toho vynechaj
- inak, ak vyberies blogera, ktory pise podla tvojho gusta, tazko sa na to reaguje.
Vyberiem ti ja par blogerov, ktory pisu tiez tak presvedcivo, avsak z opacneho sudka. Napr nejakeho madara, clena pol. strany SDKU alebo hocico ine, co je proti tvojej srsti. No reaguj na to..
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

jackb napísal:ale Ivan, ved on myslel, ze Slota bol vtedy poslanec. je ten Madar poslanec?

Ktorý Maďar? Orbán má 44 percentnú podporu. A bol už predtým vo vláde. Poslanec je aj člen jobbiku v europarlamente.

A pomýlil som sa Slota v parlamente bol ako poslanec až od roku 2002 do 2006 nebol poslancom.

//autoeditácia príspevku (24 Mar 2010, 22:26)
plusminus napísal:IvanSK: moju mamu z toho vynechaj
- inak, ak vyberies blogera, ktory pise podla tvojho gusta, tazko sa na to reaguje.
Vyberiem ti ja par blogerov, ktory pisu tiez tak presvedcivo, avsak z opacneho sudka. Napr nejakeho madara, clena pol. strany SDKU alebo hocico ine, co je proti tvojej srsti. No reaguj na to..

Veď som ti to doložil relevantnými zdrojmi, čo si troll že odvádzaš diskusiu od faktov?
plusminus
King
King

Ivan, ak bude vojna, tvoris prvu liniu.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

jakto ze kuva nebol. kuva kuva :) si dost slaby fanusik Sloptu ak nevies, ze v parlamente sedel aj v okoch 1998 - 2002 :) http://www.statistics.sk/volby98/results/tab6.jsp Pamatny vyrok, ako spravny vlastenes v lubozvucnej slovencine, prezentoval v roku 1999 na tlacovke HZDS :) Sns skoncilo v roku 1998 vo volbach s 9 percentami.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Ivan, ak bude vojna, tvoris prvu liniu.

To sa veľmi pletieš. Ja za takých vlastencov život nedám. Bola by to škoda. Nech idú bojovať tí ktorý za to majú zaplatené ale zrejme aj tí sa na vás vy... :lol:
3PO
Medium Professional
Medium Professional

nedostal si sa tak trosku do logickeho skratu ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

plusminus napísal:Ivan, ak bude vojna, tvoris prvu liniu.
Ak madari ziskaju to co chcu urcite to nebude vojnou.
asspisino
Novice
Novice

Príspevok od používateľa asspisino »

su to presibanci a oni myslia nielen na seba ako zbohatnut ale ako nasi politici ale na podstatne boj o svoju zem a to je na juhu slovenska
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

3PO napísal:nedostal si sa tak trosku do logickeho skratu ?
Kto JA?
Ja za vašu ochranu platené nemám, ba naopak zo svojho vrecká platím a venujem čas tomu aby som niektorým Slovákom umožnil chodiť na prednášky o vlastnej histórii a to som chudobný študent.

Nuž čo, niekto sa zabáva každý piatok v bare, niekto robí niečo iné.

A tiež neviem prečo tu niekto spomína len vojnu. Mne sa tiež nepáči že Jano zneužíva zatiaľ v jeho hlave vykonštruovaný vojnu s Maďarmi na svoju propagáciu.
3PO
Medium Professional
Medium Professional

hej ty. cely cas kricis aky si vlastenec a keby trebalo ist branit uzemie/narod/vlast alebo co tak zdupkas. mne to pride ako klasicky priklad logickeho skratu alebo ludovo povedane nasratia si do huby. spytam sa ta takto : kefalin a co si vy predstavujete pod takym pojmom vlastenectvo ?
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

3PO napísal:hej ty. cely cas kricis aky si vlastenec a keby trebalo ist branit uzemie/narod/vlast alebo co tak zdupkas. mne to pride ako klasicky priklad logickeho skratu alebo ludovo povedane nasratia si do huby. spytam sa ta takto : kefalin a co si vy predstavujete pod takym pojmom vlastenectvo ?

Prečo logický skrat, povedz mi jeden dôvod kôli ktorému by som mal ísť nezištne brániť takých ako ty? Na to sa jednoducho vyse.iem lebo mi za to nestojíte. Pochopil si? Je mi jedno či by vás niekto pomaďarčil alebo týral, veď by ste si za to mohli sami. Keď si sami nevážite Slovensko, prečo by som ja mal za vaše rite dávať svoj život? :wink:
Riadim sa len podľa vašej logiky.

Bojovať by som šiel ale za tých ktorí si svoj pôvod vážia a za svoj vlastný rod! U takých mám istotu, že aj keď aj zomriem, ich deti a potomstvo nestratí kontakt s koreňmi, teda moja obeta bude k niečomu aj prospešná.
plusminus
King
King

3PO: vidis to sam. Ak sa jedna o vlastenectvo ci ochranu nasho uzemia pred madarmi, ozyva sa prvy. Ked fyzicky treba branit krajinu, naco, na slovensku ziju iba pomadarceny slovaci... lol.. bud je jediny, alebo mu tato vlast za to nestoji. Pseudovlastenec :)
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

plusminus napísal:3PO: vidis to sam. Ak sa jedna o vlastenectvo ci ochranu nasho uzemia pred madarmi, ozyva sa prvy. Ked fyzicky treba branit krajinu, naco, na slovensku ziju iba pomadarceny slovaci... lol.. bud je jediny, alebo mu tato vlast za to nestoji. Pseudovlastenec :)

Čo je podľa teba táto vlasť? Ja som ochrancom svojho národa. Nie každého svetoobčana.

Nikomu inému som nič nesľuboval, len vernosť svojmu národu. Vy sa za môj národ nepovažujete. :lol: Keďže sa za môj národ nepovažujete ja Vás nepovažujem za národ, ktorý mám ochraňovať :D

Aha takže ty si oportunista? Keď je všetko skvelé štát a národ vyciciavame a čerpáme z výhod občianstva, keď je zle - bieda a vojna, utekáme alebo ženieme iných aby za nás položili životy, aby nám opäť iní nie my sami vybojovali plné válovy! Ja ti mám svojou krvou vybojovať lepší život a ty ani prstom nepohneš ? Ďakujem neprosím.

Keď príde vojna, majú Vás ísť brániť nacionalisti? To ma podrž :D
plusminus
King
King

Moja vlast je krajina v ktorej zijem..

Tak a teraz si ma poplietol uplne. Si vlastnenec, a branis svoju krajinu pred madarmi, ktory nam toto uzemie chcu zobrat. Ale branit ju vlastne nechces, lebo ju nemaju branit nacionalisti.

tak teraz neviem, ci ju branis alebo nie.
Kde som napisal ze sa nepovazujem za tvoj narod ? Myslim ze dalsi nas spolocny faktor je tu:
Narodeny: v SK
Cely zivot prezil: v SK
Statna prislusnost: SK

- BTW, ja som nenapisal ze si nacionalista.
Napísať odpoveď