nevyznám sa v ňom čo chce
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: nevyznám sa v ňom čo chce
Alebo si len ty ch*j.
fúha, tuším sa to uberá iným smerom, nechcela som rozpútať nejakú hádku..ten chalan nie je žiaden namyslený macho, ani nič podobné keby bol, tak zrejme nemá problém mi do očí povedať čo si myslí a keby som mu dala negatívnu odpoveď sa otrasie, povie mi niečo hnusné a odíde, je to úplne normálny chalan, len bohužial asi až príliš hanblivý.. alebo len jednoducho nemá záujem, možností je viac
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Podľa seba súdim teba ?Fabo napísal:Alebo si len ty ch*j.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2010, 19:54)
To nič, Faba si nevšímaj to je virtuálna naivka leštič ega tým, že osočuje iných. K Téme: ak ti stále píše že nema čas alebo že na teba zabudol a pod. možno ťa nechce a hanbí/ bojí sa ti povedať do oči bež do p....ela napísal:fúha, tuším sa to uberá iným smerom, nechcela som rozpútať nejakú hádku..ten chalan nie je žiaden namyslený macho, ani nič podobné keby bol, tak zrejme nemá problém mi do očí povedať čo si myslí a keby som mu dala negatívnu odpoveď sa otrasie, povie mi niečo hnusné a odíde, je to úplne normálny chalan, len bohužial asi až príliš hanblivý.. alebo len jednoducho nemá záujem, možností je viac
tak to zas nie, my sme mali rozhovor o to, že to monžno bude lepšie ukončiť, povedal mi, že určite nie, že on sa na mňa vždy teší, ono je to celé komplikované, sama netuším čo sa mu odohráva v hlave
-
Fabo
Hardcore addict
Nejak moc dobre ma poznas na to ze ma nepoznas...cuteSTYLE69 napísal:To nič, Faba si nevšímaj to je virtuálna naivka leštič ega tým, že osočuje iných.
nehadajte sa prosím, ja som len potrebovala poradiť od niekoho iného nestranného ako to vidí
Toto je už ozaj zamotané viac, ako by bolo zdravé. Skúste si to čím skôr osobne vydiskutovať, kludne navrhni stretnutie aj ty...
navrhla som, povedal mi, že veľmi rád, ale, že nemá čas momentálne, že sa ozve v apríli, tak čakám no, vtierať sa nebudemeldzi napísal:Toto je už ozaj zamotané viac, ako by bolo zdravé. Skúste si to čím skôr osobne vydiskutovať, kludne navrhni stretnutie aj ty...
Že ozve sa v apríli..ela napísal: navrhla som, povedal mi, že veľmi rád, ale, že nemá čas momentálne, že sa ozve v apríli, tak čakám no, vtierať sa nebudem
no on mi to povedal na začiatku marcaeldzi napísal: Že ozve sa v apríli..Ten chalan neviem, či nemá už teda fakt záujem alebo je zaneprázdnený viac ako premiér
Ja som taký typ, že tolkoto bez toho osobného kontaktu by som už asi nevydržal a od nervov a zároveň zvedavosti by som spravil čokolvek preto, aby som sa dozvedel, ako to celé je, ale hold, obdivujem tvoju trpezlivosť.
tak ja ho nemôžem donútiť, povedal mi, že toho má tak vela, že je neskutočne pod stresom a on nevie riešiť veci v strese, tak ja to akceptujem, nechcem vyzerať ako hysterka..a ešte je veľmi zaujímavé, že odvtedy som ho nevidela ani na neteeldzi napísal:Ja som taký typ, že tolkoto bez toho osobného kontaktu by som už asi nevydržal a od nervov a zároveň zvedavosti by som spravil čokolvek preto, aby som sa dozvedel, ako to celé je, ale hold, obdivujem tvoju trpezlivosť.
-
Fabo
Hardcore addict
ela ja sa viem do jeho pocitov dost dobre vzit, tiez nie som typ ktory je schopny sam od seba balit babu. imho cely problem spociva v tom, ze on by chcel, ale pripada mu, ze ty absolutne nemas zaujem, tak sa aj pre svoje vlastne dobro snazi obmedzovat kontakt na minimum. Ver mi, ak ma chalan byt s babou o ktorej si mysli, ze u nej nema sancu aj keby ako chcel, tak mu nie je dvakrat prijemne, hoci na druhu stranu je rad ze sa s nou aspon stretne.
Ak je to tak ako si myslim, tak tieto jeho drobne "signaly" ktore popisujes, su asi tak maximom, na ktore sa zmoze sam od seba. Dokaze aj viac, ale musis ho nakopnut.
Ak je to tak ako si myslim, tak tieto jeho drobne "signaly" ktore popisujes, su asi tak maximom, na ktore sa zmoze sam od seba. Dokaze aj viac, ale musis ho nakopnut.
U mna je to rovnako.V podstate niekedy sa prehamam aby som tej dievcine nenapisal z toho dovodu aby som nebol dotieravy resp mi mozno pride neprijemne pre mnu ked jej pisem stale.Tak sa niekedy od toho snazim distancovat
ale ja som mu sama od seba navrhla stretko a vyhovoril sa na školu a prácu, nehovorím, že to nebola pravda, že toho má vela ale mesiac a pol si nevie nájsť čas?? pre mňa nepochopiteľnéDieg0 napísal:U mna je to rovnako.V podstate niekedy sa prehamam aby som tej dievcine nenapisal z toho dovodu aby som nebol dotieravy resp mi mozno pride neprijemne pre mnu ked jej pisem stale.Tak sa niekedy od toho snazim distancovat
to je.. hmm.. zaujímavé, za mesiac a pol si nenašiel ani jedno jediné popoludnie, príp. večer? no neviem neviem, čo tomu chalanovi behá po rozume..ela napísal: ale ja som mu sama od seba navrhla stretko a vyhovoril sa na školu a prácu, nehovorím, že to nebola pravda, že toho má vela ale mesiac a pol si nevie nájsť čas?? pre mňa nepochopiteľné
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Maturitaeldzi napísal: to je.. hmm.. zaujímavé, za mesiac a pol si nenašiel ani jedno jediné popoludnie, príp. večer? no neviem neviem, čo tomu chalanovi behá po rozume..
Zhodou okolností som aj ja maturant a podobné problémy nemám.cuteSTYLE69 napísal: Maturita.
/pozn. autora: nenavštevujem žiadnu učňovku ani inú "školu", kde sa treba učiť raz za mesiac...
maturita nie, on je už tretiak na výške,vyššie som písala, že má 22