nevyznám sa v ňom čo chce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: nevyznám sa v ňom čo chce

Príspevok od používateľa Fabo »

Alebo si len ty ch*j.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Fabo napísal:Alebo si len ty ch*j.
:lol: :lol: :lol: K+
ela
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ela »

fúha, tuším sa to uberá iným smerom, nechcela som rozpútať nejakú hádku..ten chalan nie je žiaden namyslený macho, ani nič podobné keby bol, tak zrejme nemá problém mi do očí povedať čo si myslí a keby som mu dala negatívnu odpoveď sa otrasie, povie mi niečo hnusné a odíde, je to úplne normálny chalan, len bohužial asi až príliš hanblivý.. alebo len jednoducho nemá záujem, možností je viac
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Fabo napísal:Alebo si len ty ch*j.
Podľa seba súdim teba ? :aasmile20:

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2010, 19:54)
ela napísal:fúha, tuším sa to uberá iným smerom, nechcela som rozpútať nejakú hádku..ten chalan nie je žiaden namyslený macho, ani nič podobné keby bol, tak zrejme nemá problém mi do očí povedať čo si myslí a keby som mu dala negatívnu odpoveď sa otrasie, povie mi niečo hnusné a odíde, je to úplne normálny chalan, len bohužial asi až príliš hanblivý.. alebo len jednoducho nemá záujem, možností je viac
To nič, Faba si nevšímaj to je virtuálna naivka leštič ega tým, že osočuje iných. K Téme: ak ti stále píše že nema čas alebo že na teba zabudol a pod. možno ťa nechce a hanbí/ bojí sa ti povedať do oči bež do p.... :|
ela
Expert
Expert

tak to zas nie, my sme mali rozhovor o to, že to monžno bude lepšie ukončiť, povedal mi, že určite nie, že on sa na mňa vždy teší, ono je to celé komplikované, sama netuším čo sa mu odohráva v hlave
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

cuteSTYLE69 napísal:To nič, Faba si nevšímaj to je virtuálna naivka leštič ega tým, že osočuje iných.
Nejak moc dobre ma poznas na to ze ma nepoznas...
ela
Expert
Expert

nehadajte sa prosím, ja som len potrebovala poradiť od niekoho iného nestranného ako to vidí
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Toto je už ozaj zamotané viac, ako by bolo zdravé. Skúste si to čím skôr osobne vydiskutovať, kludne navrhni stretnutie aj ty...
ela
Expert
Expert

eldzi napísal:Toto je už ozaj zamotané viac, ako by bolo zdravé. Skúste si to čím skôr osobne vydiskutovať, kludne navrhni stretnutie aj ty...
navrhla som, povedal mi, že veľmi rád, ale, že nemá čas momentálne, že sa ozve v apríli, tak čakám no, vtierať sa nebudem
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

ela napísal: navrhla som, povedal mi, že veľmi rád, ale, že nemá čas momentálne, že sa ozve v apríli, tak čakám no, vtierať sa nebudem
Že ozve sa v apríli.. :x Ten chalan neviem, či nemá už teda fakt záujem alebo je zaneprázdnený viac ako premiér :evil:
ela
Expert
Expert

eldzi napísal: Že ozve sa v apríli.. :x Ten chalan neviem, či nemá už teda fakt záujem alebo je zaneprázdnený viac ako premiér :evil:
no on mi to povedal na začiatku marca :D ..však hovorím to je rébus neskutočný, sa nečuduj, že sa k tomu prejavovaniu citov nejak nemám
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja som taký typ, že tolkoto bez toho osobného kontaktu by som už asi nevydržal a od nervov a zároveň zvedavosti by som spravil čokolvek preto, aby som sa dozvedel, ako to celé je, ale hold, obdivujem tvoju trpezlivosť.
ela
Expert
Expert

eldzi napísal:Ja som taký typ, že tolkoto bez toho osobného kontaktu by som už asi nevydržal a od nervov a zároveň zvedavosti by som spravil čokolvek preto, aby som sa dozvedel, ako to celé je, ale hold, obdivujem tvoju trpezlivosť.
tak ja ho nemôžem donútiť, povedal mi, že toho má tak vela, že je neskutočne pod stresom a on nevie riešiť veci v strese, tak ja to akceptujem, nechcem vyzerať ako hysterka..a ešte je veľmi zaujímavé, že odvtedy som ho nevidela ani na nete :D asi sa ma bojí..a vôbec myslím si, že ak sa chalanovi páči baba, neexistuje, že by sa jej 3 týždne neozval..celé to nedáva logiku..ja sa preto nemám veľmi do prejavovania citov, lebo ma ničím nemotivuje, skôr sú to negatívne náznaky, proste nie je to také lahké sa k niečomu takému premôcť keď z druhej strany je to také chladné
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ela ja sa viem do jeho pocitov dost dobre vzit, tiez nie som typ ktory je schopny sam od seba balit babu. imho cely problem spociva v tom, ze on by chcel, ale pripada mu, ze ty absolutne nemas zaujem, tak sa aj pre svoje vlastne dobro snazi obmedzovat kontakt na minimum. Ver mi, ak ma chalan byt s babou o ktorej si mysli, ze u nej nema sancu aj keby ako chcel, tak mu nie je dvakrat prijemne, hoci na druhu stranu je rad ze sa s nou aspon stretne.

Ak je to tak ako si myslim, tak tieto jeho drobne "signaly" ktore popisujes, su asi tak maximom, na ktore sa zmoze sam od seba. Dokaze aj viac, ale musis ho nakopnut.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

U mna je to rovnako.V podstate niekedy sa prehamam aby som tej dievcine nenapisal z toho dovodu aby som nebol dotieravy resp mi mozno pride neprijemne pre mnu ked jej pisem stale.Tak sa niekedy od toho snazim distancovat
ela
Expert
Expert

Dieg0 napísal:U mna je to rovnako.V podstate niekedy sa prehamam aby som tej dievcine nenapisal z toho dovodu aby som nebol dotieravy resp mi mozno pride neprijemne pre mnu ked jej pisem stale.Tak sa niekedy od toho snazim distancovat
ale ja som mu sama od seba navrhla stretko a vyhovoril sa na školu a prácu, nehovorím, že to nebola pravda, že toho má vela ale mesiac a pol si nevie nájsť čas?? pre mňa nepochopiteľné
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

ela napísal: ale ja som mu sama od seba navrhla stretko a vyhovoril sa na školu a prácu, nehovorím, že to nebola pravda, že toho má vela ale mesiac a pol si nevie nájsť čas?? pre mňa nepochopiteľné
to je.. hmm.. zaujímavé, za mesiac a pol si nenašiel ani jedno jediné popoludnie, príp. večer? no neviem neviem, čo tomu chalanovi behá po rozume.. :|
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

eldzi napísal: to je.. hmm.. zaujímavé, za mesiac a pol si nenašiel ani jedno jediné popoludnie, príp. večer? no neviem neviem, čo tomu chalanovi behá po rozume.. :|
Maturita :| .
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

cuteSTYLE69 napísal: Maturita :| .
Zhodou okolností som aj ja maturant a podobné problémy nemám.
/pozn. autora: nenavštevujem žiadnu učňovku ani inú "školu", kde sa treba učiť raz za mesiac...
ela
Expert
Expert

maturita nie, on je už tretiak na výške,vyššie som písala, že má 22
Napísať odpoveď