ADSL a router Airlive Turbo G
-
nitrox
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ADSL a router Airlive Turbo G
U jednej známej v bytovke som sa snažil zabezpečiť jej sieť, aby sa jej žiadny snaživec nenapojil na sieť, a neťahal zbytočne dát, ale najmä aby nechodil ako kaapo a nechválil sa, že má net zadarmo od niekoho čo si to nevie zabezpečiť....
Ale dostal so sa do bodu kde so nevedel ako ďalej, niekde som niečo nastavil tak, ž práve ten notebook na ktorom om potreboval aby net išiel najviac, tak na to nešiel ale napr. Skype šlo. no web nie... a späť na nastavenia som sa nedostal, už ma nechcelo pripojiť, chcel som nastaviť, aby sa do budúcnosti dalo nastavovať ten routrer ibe z toho jedného stroja.. ale neuspel som, nejako som práve ten byradil, zrejme to bolo blokovanie a nie to čo som myslel..
tak som resetol router, a teraz ho neviem nastaviť, wifi ide v pohode... ale DSL sa nemôžem pripojiť, zadal som tam meno a heslo ale router sa nepripojil.
Neviem či by pomohlo ak by som pozrel či od toho nieje náhodou aj inštalačné CD, lebo na to som už nemal čas... mohlo by to potom tak ísť, alebo tam potrebujem nastaviť aj niečo viac ako len meno a heslo ??
Pripojenie je tam od T-comu, nejaké neobmedzené a router je Air live WT-2000ARM Trbo-G Wireles ADSL 2/2+ Router
PLS poradte, je to dosť súrne.
Ale dostal so sa do bodu kde so nevedel ako ďalej, niekde som niečo nastavil tak, ž práve ten notebook na ktorom om potreboval aby net išiel najviac, tak na to nešiel ale napr. Skype šlo. no web nie... a späť na nastavenia som sa nedostal, už ma nechcelo pripojiť, chcel som nastaviť, aby sa do budúcnosti dalo nastavovať ten routrer ibe z toho jedného stroja.. ale neuspel som, nejako som práve ten byradil, zrejme to bolo blokovanie a nie to čo som myslel..
tak som resetol router, a teraz ho neviem nastaviť, wifi ide v pohode... ale DSL sa nemôžem pripojiť, zadal som tam meno a heslo ale router sa nepripojil.
Neviem či by pomohlo ak by som pozrel či od toho nieje náhodou aj inštalačné CD, lebo na to som už nemal čas... mohlo by to potom tak ísť, alebo tam potrebujem nastaviť aj niečo viac ako len meno a heslo ??
Pripojenie je tam od T-comu, nejaké neobmedzené a router je Air live WT-2000ARM Trbo-G Wireles ADSL 2/2+ Router
PLS poradte, je to dosť súrne.
-
nitrox
Light Star
Myslí, že by sa to malo dať aj pri tomto routry, ale musíš sa napojiť na neho cez web a tam by mala byť funkcia reboot, ale na 100 % neviem, lebo ho nemám doma, ale malo by sa o dať.... a potom ak máš dynamickú IP by si mal mať novú, a ak nie, tak ho budeš musieť vyťahovať zo zásuvky, ale toto riešenie sa mi nepáči.... ale možno to nijako neškodí, ale vraj to niekedy dávno robilo problémy na ústredni.
Re: ADSL a rouret Airlive Turbo G
Zdravim Vas.
Prosim , mohli by ste mi poradit v com moze byt problem ked mi nechce chodit TURBO-G WIFI siet?? Mam router WT-2000R a WIFI kartu do PC WT-2000PCI. Oba produkty su od OVSILINKu a oba umoznuju prevadzkovat TURBO-G siet. ale stale mi ide len 54M max. prenos. Objednal som si teraz internetove pripojenie s download-om 60MB/s, tak by som to rad vyuzil.
DAKUEM
Prosim , mohli by ste mi poradit v com moze byt problem ked mi nechce chodit TURBO-G WIFI siet?? Mam router WT-2000R a WIFI kartu do PC WT-2000PCI. Oba produkty su od OVSILINKu a oba umoznuju prevadzkovat TURBO-G siet. ale stale mi ide len 54M max. prenos. Objednal som si teraz internetove pripojenie s download-om 60MB/s, tak by som to rad vyuzil.
DAKUEM
-
Jancuk
Professional
Re: ADSL a rouret Airlive Turbo G
No ak más kompatibilne zariadenia tak by to malo fungovať , stiahol som aj manuály od toho routru ale nevidel som ze sa to niekde zapína nieje niečo v menu pri nastavení WiFI ?brano ba napísal:Zdravim Vas.
DAKUEM
Re: ADSL a router Airlive Turbo G
na karte sa musi spustit funkcia TX burst. To mam zaskrknute, ale aj tak to nejde. Nastavenie som robil podla navodu, ale ten navod je aj tak taky moc v rychlosti, nic moc tam nieje okolo toho popisane
Re: ADSL a router Airlive Turbo G
cawte mam taky problem mam ten isty wifirouter aj ked mi ukazuje že som pripojeny na wifi net mi nejde...tam kde to wifi nastavujem je t-com a tak ani neviem či t-com ma staticku alebo dynamicku ip.
prikaladam aj neake screeny ako to mam nastavene a aj prikazovy riadok
http://img12.imageshack.us/img12/3002/airlive.png
http://img193.imageshack.us/img193/6765 ... riadok.png
prosím poraďte čo mam zle nastavené
prikaladam aj neake screeny ako to mam nastavene a aj prikazovy riadok
http://img12.imageshack.us/img12/3002/airlive.png
http://img193.imageshack.us/img193/6765 ... riadok.png
prosím poraďte čo mam zle nastavené