Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
Re: Zalubil som sa do 13-rocnej -je to normalne?
Poznám jeden pár. Ona mala cca 38-42 rokov a on 80. Čiže keď mali dcéru ona mala nejakých 20-25 a on cez 60. Keď dcérka chodila na strednú on už bol jednou nohou v hrobe a keď začínala s vysokou tak umrel. Čiže v reále tá žena s ním strávila plnohodnotných 10 (?) rokov (dá sa nazvať plnohodnotný partner 7O ročný k 30 ročnej žene?)...
Neviem. Nechápem aj tých hercov a spevákov, čo majú 70 a splodia dieťa...
Neviem. Nechápem aj tých hercov a spevákov, čo majú 70 a splodia dieťa...
mi-chau.. ak na to ideš rozumom, tak určite nie. No v podstate v nevýhode tam bude hlavne mladší partner, ktorého bude časom brzdiť ten starší. Naopak pre staršieho je to pozitívum, pretože mladší partner mu bude dodávať elán do života. Ešte je otázne, ako bude mladší odolávať mladším potencionálnym partnerom a ako sa s tým vysporiada starší.. a tiež ešte ako spomína begbeee s deťmi........
Ale rozumu niekedy nerozkážeš..
Ale rozumu niekedy nerozkážeš..
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
No urcite jeste nema rozum jako nejaka napr. 25 leta holka.Racius napísal:
Navážali sa tu do teba za to, spravím to aj ja - to že tá tvoja mladá má rozum ti jednoducho neverím.
Možno by som ti odporučil nájsť si bokovku z rádov 20 a viac ročných, kto raz lepšie skúsi, horšie už nechce. Ale nejdem sa do teba nijak starať.
Hlavne že su všetcia šťastní
Bokovku si urcite nenajdu. Takovy tip cloveka fakt nejsem.
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2010, 18:06)
NeprudOld Dirty Bastard napísal:zase čo vy viete, možno ta 14ka jeho urovni bohate stači a preto sa mu javí taka inteligentná
-
kabul
Expert
zakladatelovi temy: cely cas som bol na tvojej strane a prial som ti to (a stale aj prajem)
Ale co sa mi dnes stalo. Ja mam 21, a cez net som si pisal s jednou 14 rocnou. Zdoraznujem, ze nikdy som s nou nic nechcel mat, viac menej som sa s nou ani nechcel stretnut, vsetko bolo v pohode, bral som ju ako take odreagovanie sa od problemov, lebo co som jej povedal, vsetko zrala, proste sradna.
Ale dnes sa ukazala v plnej krase svojho veku a vypatlaneho rozumu, mna z nej skoro porazilo. Hovorim konkretne o tejto mojej skusenosti, neglobalizujem to, ale asi to tak bude vsade. Nevie, co je to kompromis, ustupok ziaden, chybu si neprizna ziadnu, pri naznaku problemu sa stiahne a neodpoveda, pri mojej snahe problem riesit sa urazi.
A teraz, na zaklade tychto novych informacii, ktore som sa o tejto vekovej kategorii dozvedel, chran ma boh aby som s takou osobou isiel do vztahu.
Ale co sa mi dnes stalo. Ja mam 21, a cez net som si pisal s jednou 14 rocnou. Zdoraznujem, ze nikdy som s nou nic nechcel mat, viac menej som sa s nou ani nechcel stretnut, vsetko bolo v pohode, bral som ju ako take odreagovanie sa od problemov, lebo co som jej povedal, vsetko zrala, proste sradna.
Ale dnes sa ukazala v plnej krase svojho veku a vypatlaneho rozumu, mna z nej skoro porazilo. Hovorim konkretne o tejto mojej skusenosti, neglobalizujem to, ale asi to tak bude vsade. Nevie, co je to kompromis, ustupok ziaden, chybu si neprizna ziadnu, pri naznaku problemu sa stiahne a neodpoveda, pri mojej snahe problem riesit sa urazi.
A teraz, na zaklade tychto novych informacii, ktore som sa o tejto vekovej kategorii dozvedel, chran ma boh aby som s takou osobou isiel do vztahu.
jasné kabul, lebo je to len fracek, ktorý si myslí, že dupne nohou a všetci budú v pozore a ak nie tak sa stiahne a myslí, že akí sú všetci sprostí a len ona je najmúdrejšia. A nechať si od skúsenejšieho niečo vysvetliť?! V žiadnom prípade... A to je to detské správanie z ktorého najprv musí vyrásť.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
+ stavím sa, že ma album "Me"/"my new pics" plný svojich fotiek s našpúlenými perami a všelijakými vytočenými pohľadmi, a samozrejme, nesmie chýbať foto o zrkadlo kdesi na WC ...kabul napísal:zakladatelovi temy: cely cas som bol na tvojej strane a prial som ti to (a stale aj prajem)
-
kabul
Expert
cute: pravdu vravis
fotky sice ma iba tri, ale presne take ako si opisal: naspulena huba, mobil v ruke, zrkadlo a kachlicky v pozadi
fotky sice ma iba tri, ale presne take ako si opisal: naspulena huba, mobil v ruke, zrkadlo a kachlicky v pozadi
..kdesi na WC so zapnutým bleskom aby nebolo vidieť 90% fotkycuteSTYLE69 napísal: + stavím sa, že ma album "Me"/"my new pics" plný svojich fotiek s našpúlenými perami a všelijakými vytočenými pohľadmi, a samozrejme, nesmie chýbať foto o zrkadlo kdesi na WC ...
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Ja som to vedel ... ta naša generácia
.
Bože prečo je také ťažké nájsť rozumné štýlové (žiadne EMO girl) dievča ,ktoré má krásne fotky (bez našpulených pér a "zrkadloviek") kľudne aj umelecké, glamour ?
Bože prečo je také ťažké nájsť rozumné štýlové (žiadne EMO girl) dievča ,ktoré má krásne fotky (bez našpulených pér a "zrkadloviek") kľudne aj umelecké, glamour ?
Ja by som povedal, že podobné máš aj tycuteSTYLE69 napísal: + stavím sa, že ma album "Me"/"my new pics" plný svojich fotiek s našpúlenými perami a všelijakými vytočenými pohľadmi, a samozrejme, nesmie chýbať foto o zrkadlo kdesi na WC ...
(no offence, ale nedalo mi)
Pretoze hladas na zlom mieste (pokec)cuteSTYLE69 napísal:Ja som to vedel ... ta naša generácia.
Ja nechápem, ako niekoho ten pokec môže baviť ešte. Chápem, že 12 ročné pipky si myslia, že to je IN, ale staršie ročníky (18-25) nedokážem pochopiť. Zabitie času? Radšej nejaký šport..GothaR napísal: Pretoze hladas na zlom mieste (pokec)
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Čo len 18-25 ... sú tam aj dokonca 60+
. Škoda, že tam moc nechodia také 28-35 žienky 

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2010, 16:32)
ale konečne ide leto tak budem hladať "reálne"
.
Nie to nemám, mám iba umelecké a to pekne zamknuté
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2010, 16:32)
Asi ánoGothaR napísal: Pretoze hladas na zlom mieste (pokec)
das hesielko?
btw, kde vlstne zakladatel temy nasiel tu svoju 13rocnu cicusku, nejak som to nezachytil.
btw, kde vlstne zakladatel temy nasiel tu svoju 13rocnu cicusku, nejak som to nezachytil.
Bola zo základky na exkurzii u neho v práci.Lub0$ napísal:das hesielko?
-
pryja
Darca
Ty sa uz spamataj, prosim tacuteSTYLE69 napísal:Čo len 18-25 ... sú tam aj dokonca 60+. Škoda, že tam moc nechodia také 28-35 žienky
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2010, 19:32)
Len pekne zaucaj, zide sa jej tofikotek napísal:No urcite jeste nema rozum jako nejaka napr. 25 leta holka.ale kdyz vezmu jeji vrstevnice tak je hodne prevysuje. A pokud ji muzu predat nejake moje zivotni zkusenosti tak to rad udelam.
kebyže som jej rodič tak by som tomu chalanovi prinajlepšom pekne vynadal.
inak to s tými skúsenosťami je pekný nonsens
inak to s tými skúsenosťami je pekný nonsens
-
Vigor
King
Tato tema je uchylna, no ked som si precital toto...
"Kdyz mi bylo tak 17 ji (7) tak sme v parku za jejim barakem chlastavali vina, piva, rumy, vodky,.. a v te dobe sem rikal "divej vidis tu holku tam co venci toho psa??" Tak z ni vyroste moc pekna cicina. Uteklo 7 let a musim rict ze sem se vubec nemylil."
To je uz uplne ina liga uchylnosti
"Kdyz mi bylo tak 17 ji (7) tak sme v parku za jejim barakem chlastavali vina, piva, rumy, vodky,.. a v te dobe sem rikal "divej vidis tu holku tam co venci toho psa??" Tak z ni vyroste moc pekna cicina. Uteklo 7 let a musim rict ze sem se vubec nemylil."
vigor:toto zas nehovor kazdy je iny jako ja neobhajujem tich co maju omnoho mladsie ale je to ich vecVigor napísal:Tato tema je uchylna, no ked som si precital toto...
no mna napriklad bavi ten pokec ked si mam s kim popisateldzi napísal: Ja nechápem, ako niekoho ten pokec môže baviť ešte. Chápem, že 12 ročné pipky si myslia, že to je IN, ale staršie ročníky (18-25) nedokážem pochopiť. Zabitie času? Radšej nejaký šport..