Najkrajsie mesto na Slovensku
Re: Najkrajsie mesto na Slovensku
Najmodernejšie mesto na SVK je určite BA lenže v porovnaní so zahraničím je to stále jedna veľká diera tak ako všetky mestá na SVK. Teraz si BA polepšila Euroveou, veľmi sa mi to páči. A cez leto to môže byť fajn keď je na druhej strane dunaja Magio Pláž a už len prejdete po budúco zrekonštruovanom starom moste a ste na promenáde.
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
som z Martina, ale najviac sa mi asi paci Nitra a potom Kosice, aj ked Kosice su len cetrum a potom panelaky 
-
jason007x
Light Professional
Ako bratislavský rodák, a v podstate 3 predošlé pokolenia (mám na mysli rodičov, starých rodičov a prastarých rodičov) sú takisto bratislavskí rodáci (ďalej už netuším), pre mňa samozrejme Bratislava.
... no a z ostatných mi k srdcu celkom prirástol Martin (ako najviackrát navštívené zo SVK miest), a takisto Piešťany (asi tou známou peknou pešou zónou).
... no a z ostatných mi k srdcu celkom prirástol Martin (ako najviackrát navštívené zo SVK miest), a takisto Piešťany (asi tou známou peknou pešou zónou).
Som z Liptovského Hrádku. A najkrajšie mesto je asi Hrádok. je to diera 9000 obyvatelov ale vsade okolo pekna priroda je tu aj park,... A potom pekne mesta su este Martin a Nitra
Mne sa celkom paci Banska Bystrica. Pekne namestie...
Pekne namestie ma vraj aj Bardejov, ale tam som este nebol.
Pekne namestie ma vraj aj Bardejov, ale tam som este nebol.
dragolis ako nic proti ale hradok je dost diera.Ako ak myslis okolie hradku tak to je super tam je fakt kopec krasnej prirody ale hradok ako mesto podla mna nestoji za vela.
Momentalne velmi casto cestujem do Dolneho Kubina a velmi som si ho oblubil.Ta priroda a aj ti ludia mi pridu nejaki uplne lepsi ako tu niekde v LM
Momentalne velmi casto cestujem do Dolneho Kubina a velmi som si ho oblubil.Ta priroda a aj ti ludia mi pridu nejaki uplne lepsi ako tu niekde v LM
DiegO- Hradok diera je,ale urcite je to krajsie mesto(dedina) ako LM.
S tymi 24 000 obyvatelmi sa nemate cim chvalit
S tymi 24 000 obyvatelmi sa nemate cim chvalit
Pochádzam z Lipt. MIkuláša a osobne si myslím že LM je naozaj pekné ale celkom si myslím že Košice ale BB
ano, vyzera na pomery moderne, ale preco ked vchadzam hlavnym vchodom musim prejst do polovice prvej casti, aby som sa dostal na nizsie podlazie?jukel napísal:Teraz si BA polepšila Euroveou...
k teme...mam rad Piestany a Bansku Stiavnicu
-
pryja
Darca
zollamt Berg 
To je marketing! Naštuduj si Kotlera a pochopíš..... a pochopíš množstvo ďalších "otravných" vecí..Aiden napísal:preco ked vchadzam hlavnym vchodom musim prejst do polovice prvej casti, aby som sa dostal na nizsie podlazie?Neviem ktoreho idiota z A1 tento "reklamny" tah napadol, ale je to prinajmensom otravne
K téme.. mne sa páči LM.. leží v peknom prostredí... a aj samotné centrum urobilo za posledných pár rokov dosť veľký pokrok..... už to nie je taká džúra ako pred 10-15r, keď každý deň o 12:00 sa v meste končil život.
brm par Kotlerovych kniziek som uz precital
pozri, ja sa necudujem, ze je to tak spravene - urcite to cast ludi zmota ... mna to len jednoducho nasiera kazdy jeden krat co tam vstupim ... a uprimne verim, ze nie som jediny 
-
hojko
Site Admin
Najkrajsie mesto na Slovensku a niekto sem napise, ze ide pozriet Pariz. To je uz retardovane!!!
Aiden.. veď práve o to "zmotanie" ide.. aby "zmotaní" ľudia navštívili čo najviac predajní a nie len tú jednu, ktorú majú ešte ako "nezmotaní" v pláne. Ak sa Ti to nepáči, bojkotuj Euroveu.. už nikdy do nej nevstúp!!!

Jednoznačne Bratislava, má všetko, moderné budovy, krásne historické centrum, Dunaj a v Bratislave sa v minulosti stretávala slovenská, maďarská a rakúska kultúra, preto je aj dnes taká zaujímavá.
A hlavne mentalita Bratislavčanov mi vyhovuje, povedal by som, že je taká "západná" a liberálna oproti zvyšku Slovenska. Inak nie nadarmo bola Bratislava hlavným mestom celého Uhorska.
A hlavne mentalita Bratislavčanov mi vyhovuje, povedal by som, že je taká "západná" a liberálna oproti zvyšku Slovenska. Inak nie nadarmo bola Bratislava hlavným mestom celého Uhorska.
brm to by som zial nemohol urobit, chuti mi ten mexicky fastfood
... ale riesim to parkovanim na inom mieste 
-
hojko
Site Admin
Pekne, aj ked posledne dve fotky mi pridu dost prepalene.
za mňa Banská Štiavnica a tiež Bardejov
Ale na život BA, aj keď ma za to asi veľa ľudí ukameňuje. V BA je vždy čo robiť, kopa miest na bicyklovanie, prechádzky a našťastie aj aspoň menšie kopce v Karpatoch