1.) Reakcia

.. prvá dpc, aký som pán, konečne mi niečo perfektne vyšlo, dokonca života nemusím nič robiť

. Potom by prišla na rad realita (viď. bod 5)
2.) Určite by nikto o tom nevedel, okrem rodičov a sestry, ktorým 100% verím. Nikde by nemalo byť moje meno, keďže viem už dosť o tom ako si väčšina ľudí všetko závidí, a aké sme zakomplexované tvory (česť výnimkám).
3.) Výhru by som si prevzal osobne aj keď asi iba nejakú časť, zvyšok by som previedol na bankový účet.
4.) Bankový účet v zahraničí (Switzerland) tak 30-40%, tak 5-10% u nás na každodenné veci, niečo by som investoval nejaké akcie, atď. 20%, zvyšok by išiel do nehnuteľností (okolo 50%), ktoré by som kúpil alebo postavil, a neskôr prenajímal. Prenájmy by mi mali zabezpečiť peniaze na každodenné veci, prípadne by sa to kombinovalo s osobným účtom na SVK (sem patria veci ako počítače, iná technika, dovolenky, nejaké autíčko .. proste záľuby a hračky

, no i iné veci .. potraviny atď).
5.) Upgrade PC, nová plazma, mobil, nejaký software .. to by boli prvé veci, na ktoré mám teraz zálusk, auto (teoreticky, nemám vodičík

), investoval by som do zrekonštruovania domu, kúpil nejakú haciendu na Malých Divoch (súkromná jachta), kde by som relaxoval.
Ono sa to nezdá no ani 100 miliónov nie je až tak veľa teoreticky, a v RL by som si nechal poradiť od skúsenejších (značne od otca). Ale bol by to perfektný život. A áno kúpil by som si najlepšie golfové palice, členstvo v nejakom krásnom golfovom klube a hral by som. Mal som tú česť parkrát golf zahrať, a je to veľmi zaujímavý a relaxačný šport.
Toľko v skratke, mal by som sa ísť učiť