Zarabanie na nete. :o)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zarabanie na nete. :o)

Príspevok od používateľa websterko »

takze zo zarabanim na internete pracujem asi 5ty rok :) skusil som uz vsetko mozne no najviac som ziskal na etargete alebo na google adsense. Google adsense asi 1500 dolarov co sa tyka etargetu asi 2x tolko ak to vezmem na eura... clvoek na internete nezbohatne tak lahko... vlastne na nete ak nemas nejaky prvotriedny napad ktory sa chyti nemas sancu zarobit velke peniaze. Samozrejme ak sa ti nechce kradnut. Na nete existuje naprikald vela navodov ako okaslat google adsense a kazdy druhy magor to skusa :) popravde google team nieje asi sprosty.. samy sleduju tieto techniky podvodu a aplikuju ich opacnym sposobom ako ochranu. Ale spet k teme. ak chce clovek amt aspon pravidelny apsivny prijem z internetu musi spravit jednu evc. Mat uspesny web pre ludi a nie za cielom zarobku lebo cim rychlejsie chces zarobit v dnesnom svete tym menej sa ti dari... postupom casu ale odsledujete ze vase zisky rastu... vezmite si skupinu JandT co spravili v tatrach poskupovali vela veci v tatrach... znicili ich, znicili male penziony. Ich taktikov nebolo zbohatnutie casom ale skor rozkradnutie vsetkeho v malom case. podarilo sa im to ale teraz tie peniaze premenia inak :) vsimnite si kampan na obnovu tatier.... :) investorsky program= dalsie zisky :) ja soobne rpacujem vo sfere investicii a az po roku v tejto sfere vidim viac.... chces zbohatnut na nete existuje jedno pravidlo.... POMALY DALEJ ZAJDES :) hojko vie svoje :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

websterko: Zial neviem svoje, prijem ako taky z reklamy na fore ma klesajucu uroven a je to tak na uzivenie samotneho fora a mozno zaplatenie su telefonu a pripadne internetu, viac nie. Takze si vies asi spocitat prijem fora. Samozrejme by bolo ine, keby som predaval cely server, ale ani tam by nebola ponuka extra velka, kedze vacsinou sa predaj webou riadi akymsi koeficientom, cize napriklad prijem z mesacnej reklamy sa vynasobi 24 mesiacmi. Cize ak web zarobi za mesiac 100 eur, tak jeho hodnota je 2400 eur. Ak web zarobi 5000 eur, tak je jeho hodnota 120 000 eur. Ten koneficient sa moze lisit, zalezi od tendencie a rastu prijmov, resp. ziskov, moze to by viac ako 24x, ale aj menej.
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

to ze vies svoje som myslel tym ze vies ake su naklady s porovnanim prijmov prave si to napisal
lear65
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lear65 »

Zarábanie cez internet, hmm..., no v tomu neverím. Ani by som to nevyskúsal.
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Nakúpiť akcie Apple, počkať do vydania iPhonu nového a predať :). Dobre že mi to CNN pripomenula :).
aporo777
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa aporo777 »

No momentalne ficim na tomto autom. surfbare: 20dollars2surf
Zda sa to ako celkom slusna volba. Regnem sa tam, stiahnem reklamny banner, ktory fici na ploche a vnom sa zobrazuju reklamy. Samozrejme je to brutal Multi level :D. Cim viac ludi tym lepsi zisk. Ale je tam vyhoda, ze reff system je do 10 stupnovej hlbky. Oproti klikackam je vyhoda to ze to vobec nezabera cas, len pustim a spori to body.

Ide uz niekto na tom ?
Ak by mal niekto zaujem rad mu stym pomozem.

//GothaR: ref link odstraneny + ban na 1 den
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Tak uz som skoro mesiac na neobux.com , hned som si kupil 20 referalov za 5 dolarov, preslo 25 dni (este 5 dni ich budem mat) a zarobil som zatial 3,60 dolara, takze mna neobux vobec neohuril, som stratovy... z tych 3,60 som zarobil ja 1,10 dolara a tych 20 referalov len 2,60, do 5 dni ak sa to vysplha mozno na 3...

Naklikal som 109 krat
20 referalov mi naklikalo 523 LOL (teoreticky by mali naklikat 20x4x30=2400)

Takze vrazil som do toho 5 dolarov a zisk mam z toho 3 dolare... suck
ss55
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ss55 »

Vyskusajte novu firmu, ktora ponuka peniaze za to, ze budete mat ich banner spusteny na pocitaci a za to vam pripisuju body, ktore vzdy na konci mesiaca premienaju na dolare. Jeden bod je za jednu minutu casu, ktory mate zapnuty ich baner, dalej je mozne ziskat body cez referralov a dalsie click bonusy, ktore su na stranke a este cez dve sutaze sa daju ziskat dolare, jednou je bingo a druhou je vyherne koleso, do ktorych mate kazdy den novy pokus zadarmo sutazit.

Zaregistrujte sa na ich stranke cez tento moj link.
//Goten: referral link odstránený - basa 1 deň.
Napísať odpoveď