nevyznám sa v ňom čo chce

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: nevyznám sa v ňom čo chce

Príspevok od používateľa bindo011 »

Dieg0 napísal:U mna je to rovnako.V podstate niekedy sa prehamam aby som tej dievcine nenapisal z toho dovodu aby som nebol dotieravy resp mi mozno pride neprijemne pre mnu ked jej pisem stale.Tak sa niekedy od toho snazim distancovat
Súhlas :wink: . Občas sa to deje aj mne, že si píšem s babou a zrazu "ticho"...napíšeš jej znovu :arrow: "ticho". Sa jej potom musíš pýtať ako kkt či ju neotravuješ a či má vôbec záujem si s tebou písať lebo človek nechce sám sebe pripadať ako vtierka. :| .
No a k téme: Spolužiak je podobný tip chalana ako ten, ktorého opisuješ. Tiež je docela hamblivý a celkovo taký utiahnutý. S jednou babenou sa už riešia niečo cez 4 mesiace, pričom keby chcel mohla to byť otázka mesiaca a boli by vo vzťahu. Ani na rady druhých veľmi nedáva... Takže ti asi nezostáva nič iné len sa zmieriť s tým aký je a mať ho rada napriek tomu :).
ela
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ela »

bindo011 napísal: Súhlas :wink: . Občas sa to deje aj mne, že si píšem s babou a zrazu "ticho"...napíšeš jej znovu :arrow: "ticho". Sa jej potom musíš pýtať ako kkt či ju neotravuješ a či má vôbec záujem si s tebou písať lebo človek nechce sám sebe pripadať ako vtierka. :| .
tak to je možné, že sa vám to stáva, ale ja sa mu sama ozývam a sama som mu zdôraznila, že by som s ním rada trávila viac času, on mi na to povedal, že je strašne zaneprázdnený, ale, že sa nemám báť, že prídu aj dobré časy..otázne je kedy, tak teraz sa cítim ako vtierka ja, tak som už rezignovala a čakám kým sa ozve sám..ono je ťažké nájsť tú hranicu medzi kamarátstvom a nejakou náklonnosťou..ale však ja ho mám rada aj napriek tomu, že je hanblivý, ale tak nejaký názor ako to bude ďalej by už tiež mohol prezentovať..najhoršie je to čakanie a neistota, keď človek nevie na čom je, keď sa ten druhý nevie vyjadriť
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

ela napísal: tak to je možné, že sa vám to stáva, ale ja sa mu sama ozývam a sama som mu zdôraznila, že by som s ním rada trávila viac času, on mi na to povedal, že je strašne zaneprázdnený, ale, že sa nemám báť, že prídu aj dobré časy..otázne je kedy, tak teraz sa cítim ako vtierka ja, tak som už rezignovala a čakám kým sa ozve sám..ono je ťažké nájsť tú hranicu medzi kamarátstvom a nejakou náklonnosťou
Rovnako ako je niekedy ťažké nájsť hranicu medzi "všímavosťou" a vtieravosťou. Aj by si mu napísala, ale nechceš vyzerať, že sa vtieraš, to poznáme, to je jedna z najhorších vecí :?
ela
Expert
Expert

eldzi napísal: Rovnako ako je niekedy ťažké nájsť hranicu medzi "všímavosťou" a vtieravosťou. Aj by si mu napísala, ale nechceš vyzerať, že sa vtieraš, to poznáme, to je jedna z najhorších vecí :?
tak jasno mám jedine v tom, že pokial sa on neozve, ja sa neozvem, pretože on vie ako to ja vidím, čo očakávam a kým on nebude mať chuť ma vidieť, je zbytočné tlačiť na pílu
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

ela napísal: tak jasno mám jedine v tom, že pokial sa on neozve, ja sa neozvem, pretože on vie ako to ja vidím, čo očakávam a kým on nebude mať chuť ma vidieť, je zbytočné tlačiť na pílu
len aby pri tom množstve povinností na teba nezabudol :roll: možno by nebolo odveci sa mu niekedy pripomenúť.. najnevtieravejším spôsobom, akým to pôjde :)
ale naskytá sa aj druhá otázka, aj keby ste sa dali dokopy, bude ti to stáť zato, keď sa mu takéto obdobia budú možno viac krát opakovať, že nebude mať čas ísť ani na vécko? :sneaky:
ela
Expert
Expert

eldzi napísal: len aby pri tom množstve povinností na teba nezabudol :roll: možno by nebolo odveci sa mu niekedy pripomenúť.. najnevtieravejším spôsobom, akým to pôjde :)
ale naskytá sa aj druhá otázka, aj keby ste sa dali dokopy, bude ti to stáť zato, keď sa mu takéto obdobia budú možno viac krát opakovať, že nebude mať čas ísť ani na vécko? :sneaky:
hej hej tiež ma to napadlo, že či mi to vôbec za to stojí sa s ním dať dokopy ak sa máme vidieť raz za mesiac..ale neriešim čo ak a podobne, myslím, že ak by sme nahodili túto tému, tak mu poviem, že si to tak nepredstavujem..ono je ťažké posúdiť prečo to robí, prečo je taký chladný miestami, možno je to naozaj tak, že z mojej strany nevidí záujem(ale to by podľa mňa musel byť slepý), a preto obmedzuje kontakt so mnou..lebo mu to viac ubližuje ako teší, ja naozaj neviem, preto som zakladala túto tému, pretože som bola už z toho zúfala a mala maximálny guláš v citoch, chcela som počuť niečo objektívne..
a na druhej strane si zas myslím, že kamarátstvo a partnerský vzťah sa nedá porovnávať..ono sa to vždy zmení radikálne ak to prerastie v niečo viac, tak je ťažké hodnotiť aké by to bolo keby sme boli spolu a podobne, nedá sa to nejak dopredu ohodnotiť
a k tomu či zabudol, myslím, že určite nezabudol, lebo naposledy sme o tom mali 2 hodinový rozhovor, prečo to momentálne je tak ako to je, prečo nemá čas a podobne a dospeli sme k tomu, že kvôli mne si prehodí smeny v práci, aby sme sa mohli v apríli stretnúť(neviem čo na tom uskutoční, ale je to na ňom)..tak teda nič iné mi neostáva, len veriť tomu čo slúbil a prispôsobiť sa momentálnej situácií..a vôbec keby zabudol, znamenalo by to, že na mňa nemyslí, tým pádom som pre neho len kamarátka a nevidí vo mne potenciálnu partnerku..takže ak to tak bude, ulahčí mi to situáciu, aj keď by som tomu asi nebola veľmi rada, ale to je život
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm tu by som asi hral na 2 tahy nesluboval si velmi ze to vyjde a trosku sa schladil a hladal nieco nove ale to som JA...nema zmysel sa zase pre nieco zapalovat ked to nemusi vyjst potom cas a energia vybalozena na zapalnie je zbytocna....viem co pisem zazil som, avsak ak prileje co i len kvapku tak zase vzplanie nadej a bude to zase istu dobu horiet, co je spinava hra ked sa len hra... imho mozno ozaj v tom nic nevidi, alebo to zatial este nechce riesit tazke povedat ze co a ako to musis vediet aj ty sama a co si s nim volala 2 hodiny tak deto...na niektorych treba priamo na niektorych okolo
ela
Expert
Expert

dnes som bola s tým chalanom vonku, nič som mu však nepovedala ohladom toho, že by sme mohli byť niečo viac, pretože ma vnútri niečo blokovalo, mala som silný vnútorný pocit, že by sme mali ostať asi iba kamaráti, neviem či som spravila dobre, ale ináč sa nedalo, premáhať sa nebudem, asi to po tom všetkom znie divne, sama tomu nerozumiem,možno sme prešvihli už to obdobie očarenia ja neviem..problém je asi v tom, že som ho 2 mesiace nevidela a som si od neho odvykla a teraz ako keby sme to začínali od začiatku, ak je pravda, že ma ten chalan chce a páčim sa mu, robí úplne opačné veci ako by mal, ak niekoho chcem zbaliť, musím sa s ním stretávať často, mám z toho zvláštny pocit, asi sa tam niečo pokazilo
enka666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa enka666 »

Klasika... ono si myslím, že keď má človek záujem, ten čas by sa dal nájsť... nemožno žiť len pre prácu alebo školu alebo len jednu vec a ostatné smery naopak zanedbávať, to by raz mohol lutovať. Ale poznám také prípady... a ešte k tomu internet... vlastne momentálne objektívne sama neviem zhodnotiť túto situáciu. Jedine časté stretávanie môže pomôcť dat ti odpovede... či áno, nie a čo riešiť. Ale žiť v tomto internetovom vákuu? Nikdy! Preto radšej nečakať, lebo to môže byť ako zmeškaný vlak... tešíš sa, čakáš.. a nakoniec to bude úplne iné. Ako sama teraz vravíš, zrazu cítiš, že asi nie.. že je to zvláštne. Nuž ale.... prinútiť k stretnutiu a k niečomu viac nemožno...
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

ela napísal:dnes som bola s tým chalanom vonku, nič som mu však nepovedala ohladom toho, že by sme mohli byť niečo viac, pretože ma vnútri niečo blokovalo, mala som silný vnútorný pocit, že by sme mali ostať asi iba kamaráti, neviem či som spravila dobre, ale ináč sa nedalo, premáhať sa nebudem, asi to po tom všetkom znie divne, sama tomu nerozumiem,možno sme prešvihli už to obdobie očarenia ja neviem..problém je asi v tom, že som ho 2 mesiace nevidela a som si od neho odvykla a teraz ako keby sme to začínali od začiatku, ak je pravda, že ma ten chalan chce a páčim sa mu, robí úplne opačné veci ako by mal, ak niekoho chcem zbaliť, musím sa s ním stretávať často, mám z toho zvláštny pocit, asi sa tam niečo pokazilo
Je to síce prekvapivé, ale pokiaľ máš pocit, že bude lepšie, ak budete kamaráti, tak netreba sa premáhať, ako si povedala. S tým odvyknutím to môže byť pravda, 2 mesiace je doba, kedy sa už prispôsobíš tomu, že jednoducho si s ním neni a je ti dobre, samozrejme v rámci možností. A aké opačné veci robí, okrem toho, že sa nestretávate často?
ela
Expert
Expert

eldzi napísal: Je to síce prekvapivé, ale pokiaľ máš pocit, že bude lepšie, ak budete kamaráti, tak netreba sa premáhať, ako si povedala. S tým odvyknutím to môže byť pravda, 2 mesiace je doba, kedy sa už prispôsobíš tomu, že jednoducho si s ním neni a je ti dobre, samozrejme v rámci možností. A aké opačné veci robí, okrem toho, že sa nestretávate často?
no napr. stretneme v meste jeho známych a on ma ani nepredstaví, čo mi príde tak trošku nevychované alebo sa normálne rozprávame a on z ničoho nič povie, že tak ideme?? a ja, že kam a on, že však domov, tak ja neviem sú to také maličkosti, ale vadí mi to a miestami mi to príde také ako keby sa hneval sám na seba, že to nevie niekam posunúť a radšej to stretko ukončí, lebo má z toho nervy, neviem čo sa mu preháňa v hlave, ale miestami je to zvláštne
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

ela napísal: no napr. stretneme v meste jeho známych a on ma ani nepredstaví, čo mi príde tak trošku nevychované alebo sa normálne rozprávame a on z ničoho nič povie, že tak ideme?? a ja, že kam a on, že však domov, tak ja neviem sú to také maličkosti, ale vadí mi to a miestami mi to príde také ako keby sa hneval sám na seba, že to nevie niekam posunúť a radšej to stretko ukončí, lebo má z toho nervy, neviem čo sa mu preháňa v hlave, ale miestami je to zvláštne
Tak to zoznamovanie, to je vec sama o sebe, ale z toho by som si ťažkú hlavu nerobil. Skôr je podivné to "Tak ideme?", to môže znamenať, že sa buď až tak nebaví, resp. už nevie, čo povedať alebo sa niekam strašne ponáhľa. Ale tá jeho osobnosť mi príde tak komplikovaná, že ja už by som to asi 5 krát vzdal, aj keď ťažko sa to hodnotí, ja ho predsa nelúbim :|
ela
Expert
Expert

eldzi napísal: Tak to zoznamovanie, to je vec sama o sebe, ale z toho by som si ťažkú hlavu nerobil. Skôr je podivné to "Tak ideme?", to môže znamenať, že sa buď až tak nebaví, resp. už nevie, čo povedať alebo sa niekam strašne ponáhľa. Ale tá jeho osobnosť mi príde tak komplikovaná, že ja už by som to asi 5 krát vzdal, aj keď ťažko sa to hodnotí, ja ho predsa nelúbim :|
no veď on je strašne komplikovaný, to s tým ideme neviem čo má znamenať, príde mi to akoby sa nevedel správať k babe, keďže nemá žiadne skúsenosti,ale určite to nie je tým, že si nemáme čo povedať..vždy si máme čo povedať z môjho pohľadu a myslím, že aj on si to myslí, určite to nie je ani preto, že by sa nudil..my sa celý čas vonku spolu zabávame, máme rovnaký humor a nuda veru nie ja a mám pocit, že to nie je ani tým, že by sa ponáhlal, lebo to by sa vyhovoril, že musí niekam ísť, ja neviem no, ja sa v tom už vôbec nevyznám a či ho lúbim to netuším, asi som si to len nahovárala, ale napriek všetkému ho mám rada, otázne je však akým spôsobom
a s tým predstavovaním no ja neviem, príde mi to dosť divné, ako keby nevedel ako ma má predstaviť alebo sa za mňa hanbil, ja som ho vždy predstavila keď som stretla svojich známych
naposledy keď sme boli spolu vonku sa rozlúčil s tým, že ho bolia nohy, a preto ide domov, tak to ma úplne dorazilo, nie je celkom normálne podľa mňa ak sa na také niečo vyhovorí dospelý človek, neviem ja spočiatku asi nevnímala všetky tieto jeho reakcie, ale ak sa na to zameriavam, čím ďalej, tým viac ma do odrádza..
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

"naposledy keď sme boli spolu vonku sa rozlúčil s tým, že ho bolia nohy, a preto ide domov,"

Ela

-nie je mi celkom jasne preco sa s nim stretavas, ved je to, bez urazky, absolutny TĹK, ty to nevidis?

Po zhodnoteni to vidim na tri moznosti:

1/hra sa s Tebou a vedome to cele natahuje pritom ziaden vaznejsi vztah nechce
2/alebo je chalan homosexual len si to nechce priznat
3/alebo ho absolutne nepritahujes, co sa mi nechce verit
4/alebo je proste tĺk

Mala by si vediet, ze kazdy normalny hetero chalan sa snazi zblizit s dievcatami..Neviem kde tento svet speje, ked sa mladi muz ani po niekolko mesacnom stretavani nepokusi o fyzicke zblizenie. Zabudni nanho, je to strateny pripad, vies si predstavit ako by vyzeral v buducnosti vas pripadny sex? Totalny trapas..
ela
Expert
Expert

On sa podľa mňa nevie správať k ženám, pretože ešte so žiadnou nechodil..hmm no vieš ja som si začala tieto jeho divné náznaky všímať až neskôr, ale to čo minule spavil ma dostalo, to sa fakt nepatrí, poslať ma domov s tým, že ho bolia nohy
Už som rozhodnutá, že ostávame iba kamarátmi, rozmýšlala som nad vzťahom, ale naozaj by to asi nebolo ono
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

gogo956 napísal:Neviem kde tento svet speje, ked sa mladi muz ani po niekolko mesacnom stretavani nepokusi o fyzicke zblizenie.
Ja neviem kam ten svet zas speje ked to ma byt norma...
ela
Expert
Expert

Fabo napísal:
Tam nejde veľmi ani o to fyzické zblíženie, beriem do úvahy, že je hanblivý a nenaznačila som mu jednoznačne, že niečo chcem, ani už nenaznačím, pretože sa správa fakt divne a mňa to odradilo
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ela: o tom nehovorim, to je OK.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Fabo napísal:

-tak ty tvrdis, ze je uplne normalne, ze mlady zdravy 20r. hetero muz ktory nema ziadnu partnerku ani nic, sa stretava s kamoskou ktora mu cele mesiace naznacuje ze by chcela viac a on sa nepokusi o vobec nic, nepobozka, neobjime, nechyti za zadok nic...??
No tak toto v poriadku nie je..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ona mu naznacuje? Chlapce, tuna sme peknych par stran riesili, ze slecna naznacovala skor nezaujem nez zaujem...
Napísať odpoveď