eldzi napísal:
len aby pri tom množstve povinností na teba nezabudol

možno by nebolo odveci sa mu niekedy pripomenúť.. najnevtieravejším spôsobom, akým to pôjde
ale naskytá sa aj druhá otázka, aj keby ste sa dali dokopy, bude ti to stáť zato, keď sa mu takéto obdobia budú možno viac krát opakovať, že nebude mať čas ísť ani na vécko?

hej hej tiež ma to napadlo, že či mi to vôbec za to stojí sa s ním dať dokopy ak sa máme vidieť raz za mesiac..ale neriešim čo ak a podobne, myslím, že ak by sme nahodili túto tému, tak mu poviem, že si to tak nepredstavujem..ono je ťažké posúdiť prečo to robí, prečo je taký chladný miestami, možno je to naozaj tak, že z mojej strany nevidí záujem(ale to by podľa mňa musel byť slepý), a preto obmedzuje kontakt so mnou..lebo mu to viac ubližuje ako teší, ja naozaj neviem, preto som zakladala túto tému, pretože som bola už z toho zúfala a mala maximálny guláš v citoch, chcela som počuť niečo objektívne..
a na druhej strane si zas myslím, že kamarátstvo a partnerský vzťah sa nedá porovnávať..ono sa to vždy zmení radikálne ak to prerastie v niečo viac, tak je ťažké hodnotiť aké by to bolo keby sme boli spolu a podobne, nedá sa to nejak dopredu ohodnotiť
a k tomu či zabudol, myslím, že určite nezabudol, lebo naposledy sme o tom mali 2 hodinový rozhovor, prečo to momentálne je tak ako to je, prečo nemá čas a podobne a dospeli sme k tomu, že kvôli mne si prehodí smeny v práci, aby sme sa mohli v apríli stretnúť(neviem čo na tom uskutoční, ale je to na ňom)..tak teda nič iné mi neostáva, len veriť tomu čo slúbil a prispôsobiť sa momentálnej situácií..a vôbec keby zabudol, znamenalo by to, že na mňa nemyslí, tým pádom som pre neho len kamarátka a nevidí vo mne potenciálnu partnerku..takže ak to tak bude, ulahčí mi to situáciu, aj keď by som tomu asi nebola veľmi rada, ale to je život