Aky mate bike ?
Re: Aky mate bike ?
Zájdi do nejakého obchodu s bicyklami a tam si už vyberieš. Ako písal draco, musí Ti sedieť na hlave. Myslím, že v kvalitnom špecializovanom obchode nemôžeš kúpiť zlú prilbu.
tou clasickou som myslel tu co pouzivaju cyklisti co ti chrani hornu cast hlavysmejo napísal:skus zadefinovat prilbu crossovu a clasiku
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
aalex: A crossova je aka???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
aalex: To je podla teba crossova prilba??? Ty s v prvom rade ujasni pojmy co a ako, pretoze to co si sem dal je zjadova prilba, resp. pribla na motocross. Mozno tak motoristi pouzivaju pre tuto priblu oznacenie ako crossova, ale plynie to zo slova motocross. Ak sa chces bavit o cyklistike, tak na cross (cyklokros) sa pouziva normalna prilba, tj. taky ten oriesok na hlave, nieco velmi podobne ako sa pouziva pri cestnej cyklistike.
jaaj,ta ja sa v tom velmi neviznam,to len ked so bol v bikeshope s kamamaratom ktory mi poradil kupit si crossovu a tak vizerala
ta "crossova" je integrala (DH/FR/EN/4x...), "clasicka" je v podstate "klasicka" XC (+cross/AM) prilba - cestne su im dost podobne a este su tzv. kokosky (bmx/dirt...)
jak tu citam tu sa v tom dost vyznate,zato ja vobec,otazka aky je rozdel medzi downhilom a freeridom
DH je najagresivnejsi styl, najtazsi teren, pouzivaju sa najvacsie zdvihy, masivne konstrukcie, najcastejsie 2-korunkove vidly... FR je v pomyselnom rebricku o stupienok nizsie
nemaju vsak od seba daleko, najma v nasich podmienkach nie
nemaju vsak od seba daleko, najma v nasich podmienkach nie
ta pockat,DH,FR su tipy bicyklou?
su to styly jazdy, pricom kazdemu z nich prislucha isty typ bicykla
a tie typy bicykla su ake?
tak napriklad specialized demo (urcenie - DH) a big hit (urcenie - FR)... ono su si dost blizke, napriklad vela ludi jazdi dvojkorunky a zdvihy okolo 200 aj na FR, ale vo vseobecnosti plati, ze DH je to naj (najtazsi teren, najvyssie zdvihy...)
momentálne fičím na http://velosprint.sk/shop/gt-chucker-1-0-09.p.9367 na ľahký terén je to parádička na tvrdý DH by som si s ním asi netrúfol 
na tvrdy DH treba mat aj cosi viac ako bicykel na to urceny... a ten tvoj je skorej dirtbike
súhlasim
nikdy som naňom DH nešiel a ani neplánujem 
Ja mam Kellys Magic 07 Black
Je to moja druha laska
ale na zaciatku sezony to tak nevypada 
Je to moja druha laska
http://www.specialized.com/us/en/bc/SBC ... nuItemId=0 ak ho budu v piatok mat tak ho mam. No co zijeme len raz.