Ide hlavne o to, aby ti koleso za jazdy nezačalo tancovať, ako par rokov dozadu švagrovi na nissane. Prípadne aby si to potom nemusel po precíznom dotiahnutí vybíjať klinom.
S fajkou z povinnej výbavy by som kolesá na celú sezónu nedoťahoval.
Preto nosíme v kufri kusok lešenárskej trubky na univerzálne použitiesundevil napísal:Doma na dvore, v garazi na to budu nastroje, ale ked bude treba menit defekt na ceste tak moze nastat problem. Vacsina klucov co davaju vyrobcovia aut su smejdy (take tie niekolkokrat odnute bakule) a ked pride k najhorsiemu tak nie ze koleso nepojde uvolnit
Tak to by minimálne 3/4 manželiek, priateliek a nagélovaných manažérov nemalo čo robiť na cestenordkapp_pb napísal:.... ...
a ten kto si nevie dotiahnut seriovym klucom kolesa tak, aby drzali az dokym ich zas nebudem chcet povolit, ten by nemal sadat za volant, lebo ked dostane defekt, moze byt z tohoto titulu velkou hrozbou
zle som napisal... kupil som auto a doniesol domovPilifo napísal:Eras, a kto Ti tie kolesá uťahoval, keď si ich nemohol dať s dvojmetrovou pákou dole?
Ocuvaj, ja jazdim na Fokali, naposledy som bol doma vo februari, potom az teraz, ale cez vikend sme nechceli menit. Zato otec sa nevie dokopat ku kupe aspon druhych plechacov, ten snad bude na zimakoch este ked sa vratim v majismejo napísal:(okrem Fabaa celorocne zazimovanych...)