Uz par dni sa pokusam hacknut moju Nokiu. Najprv som jej zmenil Product Code a nasledne som nainstaloval slovensky Firmware 40.0.005. Vsetko do tohto bodu prebehlo bez nejakych problemov. Nasledne - aby som mohol nainstalovat aj nejaku tu cracknutu applikaciu - pokusil som sa hacknut telefon. Priznam sa, ze v OS Symbiane sa absolutne nevyznam, vsetko som robil a robim len na zaklade velmi slabych (povrchnych) navodov na nete a najma metodou pokus-omyl...
Ak si vygooglite nasledovne "Nokia 5800 fw40.0.005 HACK by PNHT" tak vam na viacerych strankach najde od PNHT navod na hacknutie Nokie 5800 XM. Vsetko som v podstate podla tohoto navodu spravil, az na zopar odchyliek (ze my JAF nenasiel stiahnuty firmware cez nevifirm tam, kde som ho podla navodu u seba v PC dal, ale musel som ho manualne hodit do inej zlozky...). Po hacknuti som prisiel o vsetky data, samozrejme som ich mal zalohovane
Viete mi poradit cim to je? Alebo dajte radu, ako ste vy pracovali s Rompatcherom. Da sa vobec odinstalovat ??? Ako uspesne hacknem FW 40 Nokie 5800 XM aby som mohol instalovat aj unsigned apps ?
Dakujem za vsetky tipy a navody!