Fallout 3
akože pri Bethesda hrách je veľké kvantum príčin, kvôli ktorým môže hra padať...zisti si či počas hrania nemáš tray iconu ffdshow, v tom prípade bude potrebné zablokovať používanie ffdshow codecu na fallout3.exeandygandy napísal:praveze mne tam ani niektore patche nejdu zatial mi tam isiel iba jeden a to bol 1.6 a najnovsi 1.7 mi tam nechce dat a ked to hram aj na patchi 1.6 tak to pada ten patch nic neviriesil tak nvm co mam spravit aby hra nepadala
akože pri Bethesda hrách je veľké kvantum príčin, kvôli ktorým môže hra padať...zisti si či počas hrania nemáš tray iconu ffdshow, v tom prípade bude potrebné zablokovať používanie ffdshow codecu na fallout3.exe
ako mam zistit pocas hrania ci mam alebo nemam tray iconu ffdshow?
ako to zistim ? sry nikdy som to nerobil tak nvm
ako mam zistit pocas hrania ci mam alebo nemam tray iconu ffdshow?
ako to zistim ? sry nikdy som to nerobil tak nvm
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
o 2 stranky s5 som hodil link na vsetky cestinymARILYN mANSON napísal:AKo je to z češtionou a datadiskami su datadisky v českej verzi? alebo sa na to dá stiahnuť čestina
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Fallout 3
Chcem sa spítať akoby hra pokračovala keby som pred zapnutím čističky na konci zakladnej hry aktivoval aj ten výrus od prezdienta EDENA?
takže mám zakúpenú kopmpletnú sériu, idem stiahnuť CZ do point lookot a broken steel a trošička sa pohrám 
Prosím môže mi niekto poradit?
Som už skoro na konci a mam ulohu vymenit poistky, ktore mi ma dat otec, lenže ked za nim zajdem, tak sice mi povie že musim vymenit poistky, ale žiadne mi neda, takže nemôžem pokračovat dalej. Ak viete tak mi pomôžte.
Som už skoro na konci a mam ulohu vymenit poistky, ktore mi ma dat otec, lenže ked za nim zajdem, tak sice mi povie že musim vymenit poistky, ale žiadne mi neda, takže nemôžem pokračovat dalej. Ak viete tak mi pomôžte.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
skus toto, malo by to byť ono no nieosm si uplne isty
Presne to je ono, ale v tom videu mu otec tie poistky da a mne ich nechce dat za ziadnu cenu.
Do kelu to bude asi nejaky bug, alebo chyba hry, to mam zato ze som si kupil original
Do kelu to bude asi nejaky bug, alebo chyba hry, to mam zato ze som si kupil original
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
možno si niečo nespravil
no vidíš , ja som ju prešiel sedem krát teraz hrám 8 krát s komplet datadiskami a nikdy sa mi to nestaloxanderhell napísal:Presne to je ono, ale v tom videu mu otec tie poistky da a mne ich nechce dat za ziadnu cenu.
Ved mam najnovsi 1.7 a mam aj pridavky, ktore som uz dohral (az na jeden)
Proste tie 3 poistky mi nechce dat, furt mi tvrdí, že to mam ist spravit, lenže bez poistiek som v riti.
Proste tie 3 poistky mi nechce dat, furt mi tvrdí, že to mam ist spravit, lenže bez poistiek som v riti.
proste si niečo nevzal nespravil tak akoby si mal 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tiez mam pocit proste dakde si daco zabudol splnit pozri ktore questy ti chybaju
//tu žiadny patch nenájdeš. NO WAREZ
//tu žiadny patch nenájdeš. NO WAREZ
-
Dědek Kostěj
Expert
skus sa nadopovat a ukradnut mu ich (pickpocket).xanderhell napísal:Presne to je ono, ale v tom videu mu otec tie poistky da a mne ich nechce dat za ziadnu cenu.
co sa vsak pravdepodobne stalo tebe, je to, ze si vzal poistku v test room. nemozes ju polozit, pretoze je to quest item, a kedze ju mas u seba, tak ti foter tu spravnu poistku neda, je to bug. pomocou tohoto prikazu
player.removeitem 0001a168 1
tu zlu, nepotrebnu poistku odstranis z inventara, potom pokecas s fotrom, a uz by ti ju mal dat. skus to
neviem ci sa to tu uz riesilo, ale mam problem. ked si dam cestinu tak mam namiesto ě ř ci inych znakov s makcenmi nejake ine. neviete ako to riesit? staci vari len fonty vymenit? ja fakt neviem.