mam problem som v Benatkach a idem pre tu pecat predkov ci co to je ale ked stojim pred tou truhlou co je v podzemi co sa mi odomklo sa neda zobrat pecat na nieco som zabudol?
nechapem jednomu..
hram...a ten otec ci kto ma posle po nejaku knihu..presne neviem je to na zaciatku..titulky s astratia a mam ist..ale ziadne meisto misie mi nesvieti..iba ked kracam tak pri takych 3 nepriateloch to zacne dvaja na cerveno jeden na oranzovo..ale ked ich zmlatim tak nic sa nedeje...asi mam nieco ukradnut..ale ako? co? kde? komu?
podla navodu : http://www.gameanyone.com/video/174882
6:30 to zacina..tak to co som ja spominal to nci to boli len straze proste..ale preco sa mi nezobrazil na mapke ukol?
mam problem s castou kde pridem za otcom a da mi ten list aby som ho dorucil tomu Mecenejskemu ci ako sa vola ... lenze ked mi ho da a primem to tak mi neukaze ciel na mape ... neviete co stym?
//////////////////////////
OK uz som to vyriesil... znova som prepisal values.db a ide to...
to by som nerobil.. pokazis si pekny den.. jednotka bola skvela ale nastupom 2 je to trosku nedorabka som mal nervy ked som dohral 2 na xboxe a potom som si pustil 1 len koli tomu aby som to na 5 pokus presiel konecne do konca uz som len odrataval sekundy kedy je tomu konecne koniec
Kua paradna gamesa, ale neviem daako prejst tu ulohu Cvicenie robi majstra, prve tri sa mam uhynat a potom mam toho zoldniera vyprovokavat a dat mu pestou ale ejak mi to nejde, som kukal aj na yt videa ale vsetko je robene na xbox, lebo neviem kedy mam zautocit aby mu drbol