A KONIEC KONCOV, ja som akurat nadseny do stavu ze WAU, nasiel som zase niekoho takeho vyhrabaneho z minulosti, a WAU z toho ze som skoro dobil dvoch kamaratov aby som im ju ukazal s tym ze chlapci TOTO je kocka. (
Zabudnuta holka
-
qwerty-xyz
Zabudnuta holka
Posnazim sa co najstrucnejsie. Ked som bol v tabore, a mal som asi 13 rokov, vysku sotva 150 cm a vahu ani neviem ci 40 kil, bol som v tabore kde sme boli v chatkach, drzali sme chlapci spolu a pipikov sme mali len na curanie....
ohladne toho tabora bolo X zazitkov a X srandy. ALE!!!! V tom case bola v tabore aj jedna holka ktora trochu vynikala medzi ostatnymi bola vysoka, stihlunka, pekna. Chcela ona mna, chcel som ja ju, Ale ze som mal tolko rokov kolko som mal veci sa mali asi tak ze ona mi chcela dat pusu a ja som bud sa z nej smial alebo som utekal ze je salena a tak podobne. ("orientacny" beh o pol jednej rano, kolo bazena s nou nahanacka, pamatam nato dodnes) Po tabore mi doslo ze to bola celkom mila holka, ale viete, ziaden mobil, ziaden NET, proste bolo to scurwene davno, ale holku som si pamatal proste mala tvar zaujimavu.(JEDNODUCHO DALSI ZAZITOK Z TABORA, ... NADSENIE, TAM BOLO AKO SOM PISAL XXX PRKOTIN,SRANDICIEK, A VEEELA ZAZITKOV) Dneska ze nedela, vybrali sme sa na diskoteku do ineho mesta, mesta z ktoreho ona je, (na tej diskoteke som bol viackrat nikde po nej ani stopy, takze som neriesil) BUM uvidel som ju, 175 cm, vysoka, ciernovlaska, vlasy v cope, a ten jej pohlad (o tom by som sa nedopisal, je MAAAALO holiek co vedia pozerat ako ona,) proste super. No, ale co. Viem na isto ze to bola ona? Prisiel som za nou normalne slusne ze mam otazku, ci nahodou nebola vtedy tam a tam, a ebbb ho, bola to ona!!! Trochu sme pokecali, napisala mi svoje meno aj s priezvoskom do mobilu, ze si ju mam pridat na faceboooku, trochu sme potancovali, trochu som si v hlave posnival, ze stare dobre casy(az moc stare) a teraz som si ju pridal na fcb, je ZADANA, pravdepodobne to uz bude nejaky ten mesiac, este neviem nic, zistim v priebehu casu co sa da . . . Aky je vas nazor? Robit nieco? nerobit nic? Ja som totiz z ludi, ktori maju pamat na tvare, aj po rokoch, aj po vela rokoch a proste som si ju pamatal. Lenze doba sa meni, z malej holky je teraz nadherna vysoka sebavedoma a este aj zadana kocka a ja by som ju velmi rad pozval na nejaku kavu, ale ani absolutne nemam sajn o com s nou budem kecat, preco nemam sajn? vela ludi totiz moju nostalgiu nechape!!!.... A okrem toho bojim sa ze jej frajer bude praaaave z okruhu ludi, 2 m vyska, 150 kil vaha, a hola hlava....
A KONIEC KONCOV, ja som akurat nadseny do stavu ze WAU, nasiel som zase niekoho takeho vyhrabaneho z minulosti, a WAU z toho ze som skoro dobil dvoch kamaratov aby som im ju ukazal s tym ze chlapci TOTO je kocka. (
) tak napr kocku z tabora posledneho, ktora bola odo mna o dva roky starsia, som videl pred par mesiacmi na zeleznicnej stanici, a meno, adresu a momentalny stav som sa dozvedel behom par minut a obvolal som kvoli tomu X ludi, lenze o tejto som nemal ani paaaary)
Re: Zabudnuta holka
Kámo ty si nejaky zufalec ne
ono je pekne takto nekoho stretnut tak ale je zadana preto nechapem tu otazku ze riesit ci ne a k tomu zistovaniu udajov atd no comment (valam sa tu celkom dlho
)
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Prepana..Ja byt tebou si precitam knizku o tom "ako prebrat inemu chalanovi dievca, s ktorym ste v mladosti boli v tabore.." 
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zadana je zadana ... 
-
Grim
Darca
...chcel som napísať že zase ma šokuješ, ale jak som zbadal CUTE-ho fotku tak to čo si napísal je oproti tomu nič...pozvi ju na zmrzlinu do cukrárne, pokecajte jak žije a jak žiješ ty, myslím že nebude problém s tým že by ste sa nemali o čom baviť, napríklad by si mohol spomenúť že vyvíjaš náboj na karbidovom základe, na dôležitosti si dodáš tvrdením že je to zatiaľ prísne tajné...no a porozprávaj jej o tom jak chodíš po tme jazdiť po lese a aká je to zábava keď ťa v plnej rýchlosti ovalí haluza po xichte, možno sa k tebe nakoniec aj pridá...no a to je asi tak všetko čo môžeš v tejto situácii robiť...
-
qwerty-xyz
Grim-Reaperka napísal:...chcel som napísať že zase ma šokuješ, ale jak som zbadal CUTE-ho fotku tak to čo si napísal je oproti tomu nič...pozvi ju na zmrzlinu do cukrárne, pokecajte jak žije a jak žiješ ty, myslím že nebude problém s tým že by ste sa nemali o čom baviť, napríklad by si mohol spomenúť že vyvíjaš náboj na karbidovom základe, na dôležitosti si dodáš tvrdením že je to zatiaľ prísne tajné...no a porozprávaj jej o tom jak chodíš po tme jazdiť po lese a aká je to zábava keď ťa v plnej rýchlosti ovalí haluza po xichte, možno sa k tebe nakoniec aj pridá...no a to je asi tak všetko čo môžeš v tejto situácii robiť...
-
Grim
Darca
...tak a čo sedíš doma? Choď ju aspoň vyšibať...
-
qwerty-xyz
JV napísal:Kámo ty si nejaky zufalec neono je pekne takto nekoho stretnut tak ale je zadana preto nechapem tu otazku ze riesit ci ne a k tomu zistovaniu udajov atd no comment (valam sa tu celkom dlho
)
//autoeditácia príspevku (05 Apr 2010, 9:18)
Grim-Reaperka napísal:...tak a čo sedíš doma? Choď ju aspoň vyšibať...
-
Grim
Darca
...no a do piatej poobede máš čas napísať jej na FB a opýtať sa jej kde býva...a na to aby si ju išiel decentne vyšibať potrebuješ kamarátov? Ja som tou šibačkou nemyslel že teraz sa máte desiati zobrať s 10 kýblami vody a jak otvorí dvere tak ju ovalíte tou ľadovou vodou...ja som myslel že zoberieš decentný korbáčik, prídeš, pár krát ju s ním jemne pleskneš po riti (ak ti to nedá tak na záver môžeš aj rukou
...ale nie, nie že ju budeš chytať za riť...) a hotovo...výborná príležitosť ako zistiť kde býva, omrknúť ako býva a možno budeš mať šťastie aj na jej frajera...
-
qwerty-xyz
Grim-Reaperka napísal:...no a do piatej poobede máš čas napísať jej na FB a opýtať sa jej kde býva...a na to aby si ju išiel decentne vyšibať potrebuješ kamarátov? Ja som tou šibačkou nemyslel že teraz sa máte desiati zobrať s 10 kýblami vody a jak otvorí dvere tak ju ovalíte tou ľadovou vodou...ja som myslel že zoberieš decentný korbáčik, prídeš, pár krát ju s ním jemne pleskneš po riti (ak ti to nedá tak na záver môžeš aj rukou...ale nie, nie že ju budeš chytať za riť...) a hotovo...výborná príležitosť ako zistiť kde býva, omrknúť ako býva a možno budeš mať šťastie aj na jej frajera...
-
audiotrack
VIP
veď práve. V týchto riadkoch si si dal odpoveď na otázku ktorú si vlastne vôbec nedal. Ideme ešte ďalej diskutovať (cháp. robiť si z teba srandu nech sa môžeš pajediť ako to máš rád?) alebo už stačilo?qwerty-xyz napísal:..mna to prejde.... tu do mesiaca budem pisat o dalsej . . .
-
qwerty-xyz
audiotrack napísal:veď práve. V týchto riadkoch si si dal odpoveď na otázku ktorú si vlastne vôbec nedal. Ideme ešte ďalej diskutovať (cháp. robiť si z teba srandu nech sa môžeš pajediť ako to máš rád?) alebo už stačilo?
Ale tak k teme, normalne som cchel poradit vies, ja vacsinou nikomu do zeli nelezu, chapes ma? ale tak ona je ona proste. Jednoducho ci bol niekto v podobnej situacii neverim ze este nikto nemal taky stav ako ja ze stretol daaavnu kamaratku s ktorou sa dlho nevidel a ktora vyzera strasne bohovo a s ktorou by sa dalo .... jednoducho zaujat postoj nie ?
qwertyyy, nuda... som cakal zasa daky bomba pribeh, ale ocividne si si uz vycerpal studnicu, to co? tak pokracuj a o tyzden sem napis ako ta ten jej holohlavy 150kilovy frajer nahanal s motorovou pilou a ako si mu na bicykli uzasne utiekol cez les...
-
qwerty-xyz
Maki napísal:qwertyyy, nuda... som cakal zasa daky bomba pribeh, ale ocividne si si uz vycerpal studnicu, to co? tak pokracuj a o tyzden sem napis ako ta ten jej holohlavy 150kilovy frajer nahanal s motorovou pilou a ako si mu na bicykli uzasne utiekol cez les...
-
Dahome
Medium Star
qwerty-xyz napísal:Posnazim sa co najstrucnejsie. Ked som bol v tabore, a mal som asi 13 rokov, vysku sotva 150 cm a vahu ani neviem ci 40 kil, bol som v tabore kde sme boli v chatkach, drzali sme chlapci spolu a pipikov sme mali len na curanie....
Myslím, že pokec a cafe - no problem... a balenie? Je zadaná, tak asi nie je čo riešiť. Presne takúto situáciu som zažil za mojich mladých liet a stretol som tú holku vtedy, keď mala krátko pred svadbou... posedeli sme, pokecali, pospomínali no to bolo všetko a nič vica nepripadalo do úvahy...
-
qwerty-xyz
Dahome napísal:
no poriadny traktát si napísal... Len z toho celého akosi neviem prísť na to, o čo ti vlastne ide - chceš ju len niekam pozvať a pokecať alebo ju chceš baliť?
Myslím, že pokec a cafe - no problem... a balenie? Je zadaná, tak asi nie je čo riešiť. Presne takúto situáciu som zažil za mojich mladých liet a stretol som tú holku vtedy, keď mala krátko pred svadbou... posedeli sme, pokecali, pospomínali no to bolo všetko a nič vica nepripadalo do úvahy...
No tak chcem s nou ist normalne vonku sadnut a porozpravat sa, normalne kto ako zije, kde teraz byva, ako sa ma, kde je na vysokej skole, proste taky hrubsi zaklad. Javit sa a posobit sympaticky, zaujat, thats all. k nicomu holku nenutit, o nic viac sa nepokusat, normalne sa skamaratit. Aby som tam mal aspon dalsiu slecnu na tancovanie. To je co chcem JA. Ale vies ze keby nebola zadana tak sa snazim nepredstavitelne, ale tak ked je zadana tak nic. Ale je jasne ze ja nevydrzim a budem daco skusat ked s nou budem vonku. (kua, vy viete co myslim, ja viem v hlave co je spravne, co mam robit, ako sa mam spravat, co mam hovorit, ale viete ze mi to proste neda, vy keby ste boli v podobnej situacii tiez vas to sere....ze do p ... taka caja, )
uvidime ci nam to tu audiotrack lockne, alebo sa zase bude bavit ked sa tu dostavi schyzo a tak podobne, a sa to tu znova rozbehne aky som kkt,....
A co ked je zadana? To nieje telesna vada.
-
mr_margera
Medium Professional
Nie, len môžeš k nejakej telesnej vade prísť, keď budeš strkať niečo tam kam nemáš 
A? Podla teba by sa na to mal vysrat? Nazor je to sice pekny ale naivny, skutocne si myslis ze keby sa tvoja alebo qwertyho baba niekomu pacila, spravi ti rovnaku sluzbu? Kde zijes?mr_margera napísal:Nie, len môžeš k nejakej telesnej vade prísť, keď budeš strkať niečo tam kam nemáš
-
Fabo
Hardcore addict
Gangy kto ako. Samozrejme zalezi od baby, ked suka neda, pes neje*e.
qwerty ma prekvapuje ze na to nemas pripraveny checklist
Sice to mozno bude zniet ako provokacia, ale mna to len normalne zaujima, ako by dopadla po porovnani s legendarnymi A4kami?
qwerty ma prekvapuje ze na to nemas pripraveny checklist