Upratoval som Whitelist a celkom sa mi to páčilo...no a tak ma napadlo či by prešlo upratanie Blacklistu...je tam veľký neporiadok, téma je zanedbaná, píšu tam ľudia s dvomi príspevkami ako ich okradol Lubo Szegedi z Horného Lopašova (ktoré sú vzhľadom na toto fórum irelevantné)...chcel by som aby sa to aspoň trocha podobalo na organizáciu Whitelistu...jednoducho keď som teraz organizoval tých užívateľov, koľkokrát som našiel užívateľa zaradeného do Whitelistu a pritom v Blackliste bol navrhnutý ako nespoľahlivý...môj návrh je teda takýto:
1. Celá téma by sa premazala od príspevkov netýkajúcich sa tohto fóra (bazos a pod.)...
2. Do blacklistu by mohli prispievať iba užívatelia, ktorí majú na tomto fóre nejakú reputáciu, rozhodnite vy, čo by malo byť meradlom reputácie (či karma, počet príspevkov, doba registrácie alebo kombinácia týchto faktorov)
3. Obmedzenie siahlodlhých litánií a dohadovaní o tom kto koho ako kedy okradol...to bude asi problém, ale verím že mi pomôžete toto domyslieť pretože samozrejme, ak je niekto navrhnutý ako nesolventný tak sa snaží brániť, ak je niekto navrhnutý ako solvenný tak je rád a neprotestuje (preto je vo Whiteliste taký krásny poriadok a ja by som chcel aby podobný bol aj v Blackliste)
4. ...píšte pripomienky návrhy a verím že spoločne vymyslíme lepší systém ako je tam teraz...