Uz ide
Assassin's Creed 2
Re: Assassin's Creed 2
No uz som z Basilica odisiel,som v Benatkach blika my otaznik pridem tam zastanem si na ten biely kruh a nic. Ako dalej ???
Uz ide
Uz ide
-
Ch.Daniels
Medium Expert
nevie niekto či sa da s navodom od EMU-SPiRE prejsť cela hra,alebo len po urcitu casť?aby som to nehral zbytočne a potom v štvrtke hry ma už nepusti dalej.dik
ok AC II prejdene ...
ale este tam mam neake vedlajsie misie takze sa stale nudit nebudem
Ale ten pribeh je pecka
uz sa tesim na 3ku
Ale ten pribeh je pecka
-
xH4wK
Ziadne emu SPiRe neexistuje, su to len obycajny zlodeji, original EMu je od Dormine a values najdes vzdy na cs.rin.ru..Ch.Daniels napísal:nevie niekto či sa da s navodom od EMU-SPiRE prejsť cela hra,alebo len po urcitu casť?aby som to nehral zbytočne a potom v štvrtke hry ma už nepusti dalej.dik
-
Ch.Daniels
Medium Expert
ale na toto som sa nepytal,načo mi tu píšeš o niečom načo som sa vôbec nepytal?H@wk napísal: Ziadne emu SPiRe neexistuje, su to len obycajny zlodeji, original EMu je od Dormine a values najdes vzdy na cs.rin.ru..
dokaže mi vlastne niekto odpovedať na to čo som sa pytal?kto to ma odskušane?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
odpoved je nie ich databaza values je plna DUMM info .. myslim ze sa niekde pisalo ze do 8 seq. to ide dalej nie . a je to ten isty princip ako bol doteraz akurat si to zlodejickovia premenovali a chvalia sa cudzim perim ako je pomaly ale iste zvykom u kazdej druhej veci na nete
Ide to aj dalej ja hram uz 9 seqeunce - ide v pohode,pravda na zaciatku 9 to neslo mal som zly values,a stiahol som si iny Emu a ide v poho do 10 to hadam dam.
-
xH4wK
Ja som dal celu hru takze funguje na celych 14 sequencii. (2 bonusove na PC)
jojo vsetko ide jedine comu nechapem je ta specialna misia alebo co to je len tam lietam a lietam a neviem aky to ma zmysel 
-
Ba-Yo
Light Professional
niektori z nas si chceli zopakovat let na Da Vinci-ho vynalezemirom11 napísal:jojo vsetko ide jedine comu nechapem je ta specialna misia alebo co to je len tam lietam a lietam a neviem aky to ma zmysel
ta CZ verzia je aj s dabingom ???
CZ dabing nie jechrobak napísal:ta CZ verzia je aj s dabingom ???
CZ dabing by som ani nechcel vsak takto to je super
ta kombinacia angličtiny a taliančiny je to vymakane normalne mi je lúto že som jednotku hral s CZ dabingom to je otras 
pls ja uz som vypol skype a ked to zapnem tak to nezmizne ale stoji to tam a co dalej ved to nic nerobiAndrew007 napísal:
Citujem Sphinxa :
Mozne chyby:vypinanie cmd ,nepripojenie k serveru atp.. vypnut uac,spustit ako admin,vypnut skype alebo nieco co obmedzuje port 80 ..
Staci ak vypnes Skype, ICQ. Mne osobne prehliadac nerobil problem ale ja ajtak na mojom routri uz od zaciatku mam presmerovane vsetky porty.
R4Do- zapneš server.exe a zapneš hru
pise ze zle meno a heslo
-
Ba-Yo
Light Professional
daju sa zabrazit nejake statistiky?by som si rad pozrel moje staty
Vo vile mas Claudiu a ta ma knihu v ktorej ti ukaze postup, neviem ci je tam celkovy ale asi iba veci okolo ten vily a zbierok atd..Ba-Yo napísal:daju sa zabrazit nejake statistiky?by som si rad pozrel moje staty
-
Ba-Yo
Light Professional
ale ja som videl take ze kolko mas nabehane,zabite HB-ckom,pocet smrti ... a tak
mam tam prednastavene nejake meno markoslav tam aj dane heslo ale aj tak pise ze zle meno a heslo co mam robit aj ja to chcem hratR4D0 napísal:pise ze zle meno a heslo