Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotite?
aj keď je eurovea useless sh*t tá fotka a pohľad je nádherný k+
dovolil som si ju trošku upraviť, ale len zľahka tú panorámu:
dovolil som si ju trošku upraviť, ale len zľahka tú panorámu:
-
chlapec10
Addict
pekne... len tak daleji-cube napísal:akosi som zakvasil na panoramach a HDR
skusam rozne techniky:D ale to ma prejde
-
Dahome
Medium Star
Síce nie som veľkým priaznivcom HDR, ale toto je celkom vydarené... hlavne tá druhá...i-cube napísal:akosi som zakvasil na panoramach a HDR
skusam rozne techniky:D ale to ma prejde
na tej prvej mi troška vadia tie tiene v ĽHR a iný odtieň vľavo a vpravo od stožiara...
diks. skusam, ci sa mi podari aj daco paradne touto cestou
nemam sajnu co sa to stalo pri tom stoziari. program to dajako zle spracoval. neva
nemam sajnu co sa to stalo pri tom stoziari. program to dajako zle spracoval. neva
-
Dahome
Medium Star
spájal si to z viacerých snímok?i-cube napísal:diks. skusam, ci sa mi podari aj daco paradne touto cestou
z 5 fotiek. ta "anomalia" uz je na prvej hdr fotke z 5
-
Dahome
Medium Star
tá obloha je čistá bez mrakov, takže by nebol problém to v SW vyžehliť, ale je to detail... 
-
Soviet
Darca
Ludia nechcem to tu spamovat, ale najskor dostanem tu radu nejaku
Planujem kupit nejaku zrkadlovku do 400eur, co by ste mi odporucili? Velmi dik za akukolvek radu
Planujem kupit nejaku zrkadlovku do 400eur, co by ste mi odporucili? Velmi dik za akukolvek radu
ta "anomalia" tam bude v pripade ze sa jedna o rozdelenie fotky nejakym tenkym objektom (kabel, antena..). je to vlastnost HDR algoritmu, ktory je citlivy na hrany a nebere do uvahy intenzitu opacnej strane hrany
soviet: http://www.hojko.com/pre-vsetkych-co-po ... 91388.html - sem..
Zaujimalo by ma ake vyvazenie bielej si pouzil. Prezrad...nechce sa mi stahovat to a cekovat EXIFi-cube napísal:diks. skusam, ci sa mi podari aj daco paradne touto cestou
-
Dahome
Medium Star
veľa sa toho nedozviešLub0$ napísal:Zaujimalo by ma ake vyvazenie bielej si pouzil. Prezrad...nechce sa mi stahovat to a cekovat EXIF
- Prílohy
-
- exif.jpg (34.25 KiB) 747 zobrazení
automatika, v rawku potom rucne doladene. aspon na povodnej fotke. na celej panoramke to uz dycha modrou
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
z tej kilometrovej veze nemas foto?
meh, aj ja by som si dal taky trip... uz len kvoli tabakom do vodara... nenajde sa nejaky sponzor? aj fotky pekne prinesiem 
-
Tomasko
Guru wannabe
sobotu som sa vratil domov a v pondelok dali vyhliadku do prevadzkyzelovoc napísal:z tej kilometrovej veze nemas foto?
ako otvorili budovu, vytahy isli, ale onedlho skolabovali pocitace, tak to zase dlho neslo... aj tak, zevraj to nemaju este dobre vyriesene, co sa tyka cakania, lebo kupis listok a musis cakat radu.. do vytahu, ktory premava jeden sa vojde 30 ludi a ty cakas kym sa vyvezu, pozru si a zvezu.. to musi byt rada na hovado
ked uz nie burj kalifa, tak aspon vyhlad zo 40. poschodia hotela sheraton dubai, kde sme boli pozret, pekne mat bazenik na streche a taky vyhlad, no moj vkus ma zaviedol radsej do plazoveho hotela
-
moosha
Darca
Tam na prvej a druhej fotke, napravo od cesty, to je nadzemna zeleznica? 
A co je na tom ze je tam nadzemka ?