to Linkman:
tak,presiel som ti iba prve dve misie,(biele lietadlo)
ostatne su uz len strielackove,vsimol som si ze pouzivas/pouzil si cheat,tak tie ostatne misie by pre teba nemali byt problem.
Počul som že v tejto hre je zatial najviac brutality zo všetkych hier a keď som ju hral, tak som to zistil.
Je to super hra, strávil som pri nej 2 týždne, potom ma prestala baviť.
Potom som sa k nej vrátil a teraz drvím ďalej
djsuja napísal:Počul som že v tejto hre je zatial najviac brutality zo všetkych hier a keď som ju hral, tak som to zistil.
Je to super hra, strávil som pri nej 2 týždne, potom ma prestala baviť.
Potom som sa k nej vrátil a teraz drvím ďalej
Weď ja len tak, som to niekde čítal... a na tomto fóre som sa dozvedel, že na geeforce MX440 to asi nerozchodim...
...Rozchodil som to, ale keď idem hrať musím si vypnúť net aby mi to nesekalo
Ináč to ide v poho
djsuja napísal:Weď ja len tak, som to niekde čítal... a na tomto fóre som sa dozvedel, že na geeforce MX440 to asi nerozchodim...
...Rozchodil som to, ale keď idem hrať musím si vypnúť net aby mi to nesekalo
Ináč to ide v poho
Záplata na GTA: San Andreas odstráni sexuálne scény
Po škandále s objavenými sexuálnymi scénami v kontroverznej počítačovej hre Grand Theft Auto: San Andreas vydal výrobca záplatu, ktorá tieto scény z hry odstráni. Scény sa dali sprístupniť pomocou modifikácie Hot Coffee. Záplata okrem toho pridá podporu HDTV a opraví drobné chyby v hre. Spoločnosť Rockstar pre modifikáciu Hot Coffee vytvorila webovú stránku nomorehotcoffee.com, kde sa dajú stiahnuť príslušné záplaty.
Linkman napísal:Záplata na GTA: San Andreas odstráni sexuálne scény
Po škandále s objavenými sexuálnymi scénami v kontroverznej počítačovej hre Grand Theft Auto: San Andreas vydal výrobca záplatu, ktorá tieto scény z hry odstráni. Scény sa dali sprístupniť pomocou modifikácie Hot Coffee. Záplata okrem toho pridá podporu HDTV a opraví drobné chyby v hre. Spoločnosť Rockstar pre modifikáciu Hot Coffee vytvorila webovú stránku nomorehotcoffee.com, kde sa dajú stiahnuť príslušné záplaty.