mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Zamknuté
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Príspevok od používateľa sunflower »

..ahojte..mám 21 rokov a este som nikdy s nikym nechodila,ani som sa nebozkávala nikdy,mne to vsak vobec neprekaza,nestretla som este osobu, ktora by ma natolko zaujala, ze by som do toho sla, ale verim, ze raz to pride, nic nesurim, podla mna je to normalne..moj problem spociva v tom, ze cele moje okolie na mna pozera ako na nejaku cudacku, inym smerom orientovanu a mna uz akosi nebavi stale vysvetlova, ze nie som lesba, ani veriaca, ani nic podobne, len som proste nestretla cloveka, s ktorym by mi klapala chemia..aky mate nazor??
TenDruhy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Pošli nám svoju fotku a krvný obraz, vyšetríme v čom spočíva tvoj problém :)
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

TenDruhy napísal:Pošli nám svoju fotku a krvný obraz, vyšetríme v čom spočíva tvoj problém :)
nemám pocit, že mám problém..okolie sa k tomu tak stavia(v podstate mi je jedno čo si myslia), len ma zaujímal názor aj niekoho iného nestranného
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

si uplne normalna, ja mam 20, babu som este nemal a ani sa nikam nezeniem, ked bude mat prist tak pride ta prava, kasli na okolie, ked ta nechcu brat taku aka si
enka666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa enka666 »

Nie je na tom vôbec nič čudné, práve naopak, mne pripadajú čudné a priam mainstreamové tie skoro už 12-13-14tky s ich hojným počtom skúseností a všeličoho. A čo si myslia druhí už vôbec nie je podstatné! Treba to brať ako svoju prednosť. Viem, o čom hovorím. :-) A ten pravý raz určite príde...
TenDruhy
Expert
Expert

sunflower napísal: nemám pocit, že mám problém..okolie sa k tomu tak stavia(v podstate mi je jedno čo si myslia), len ma zaujímal názor aj niekoho iného nestranného
ale panna už niesi, dúfam ?:P
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

TenDruhy napísal:
ale panna už niesi, dúfam ?:P
s nikým som nechodila=s nikým som sa nebozkávala=s nikým som nespala
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

neviem preco by to malo byt nenormalne, pretoze "spolocnost" povie ze to tak je? alebo to povie nejaky "trend" ?
preco by sa vobec mal niekto spravat podla toho odpadu? je to predsa tvoj zivot, zi si ho ako ty chces
TenDruhy
Expert
Expert

sunflower napísal: s nikým som nechodila=s nikým som sa nebozkávala=s nikým som nespala
aha.. teda, vzťah poriadny normálny som nemal ani ja... ale spal som už s veľa veľa dievčatami, o bozkávaní ani nehovorím, ale to len preto lebo takto mi to vyhovuje keď som na voľnej nohe.. ale zvláštne je, že ti to ani nechýba... :?
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

TenDruhy napísal:
aha.. teda, vzťah poriadny normálny som nemal ani ja... ale spal som už s veľa veľa dievčatami, o bozkávaní ani nehovorím, ale to len preto lebo takto mi to vyhovuje keď som na voľnej nohe.. ale zvláštne je, že ti to ani nechýba... :?
ja sa nepotrebujem len tak bozkávať, aby som to mala za sebou, chcem to robiť s osobou, ktorú lúbim a o sexe to už ani nehovorím, no tak plakať snáď nebudem, určite raz niekto príde :)
TenDruhy
Expert
Expert

sunflower napísal: ja sa nepotrebujem len tak bozkávať, aby som to mala za sebou, chcem to robiť s osobou, ktorú lúbim a o sexe to už ani nehovorím, no tak plakať snáď nebudem, určite raz niekto príde :)
Ale aj milovať sa musíš niekde naučiť.. (myslím milovať ako ľúbit niekoho, nie sex) a keď si v tom mladšom veku nejaké tie krátke vzťahy alebo aférky na jednu noc nemala.. tak to bude pre teba tažké nájsť si potom vzťah..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

sunflower napísal:..ahojte..mám 21 rokov a este som nikdy s nikym nechodila,ani som sa nebozkávala nikdy,mne to vsak vobec neprekaza,nestretla som este osobu, ktora by ma natolko zaujala, ze by som do toho sla, ale verim, ze raz to pride, nic nesurim, podla mna je to normalne..moj problem spociva v tom, ze cele moje okolie na mna pozera ako na nejaku cudacku, inym smerom orientovanu a mna uz akosi nebavi stale vysvetlova, ze nie som lesba, ani veriaca, ani nic podobne, len som proste nestretla cloveka, s ktorym by mi klapala chemia..aky mate nazor??
NAZOR JE ze to MUSI!!! v niecom byt, bud si tlsta ako krava, alebo si zakoplexovana, alebo mas extremne blbu vlastnost, vlastnosti,alebo si nejako postihnuta, alebo si daleko od normalneho sveta, alebo si inej rasy, vyznania---nedopisal by som sa pri dovodoch. MUSI TAM TOTIZ nejaky byt, inak by si bola vynimkou v mojej DOKONALEJ teorii o spravani sa a fungovani zien a ich logiky a to proste nie je mozne,.....
moj nazor je asi taky, ze sa pod o tom rozpravat na nejaku stranku a ja zistim v com to je, .... lebo keby si bola vynimka tak si vysoko ohrozeny druh zivocicha, o ktorom sa myslelo ze uz vyhynul . . . . :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

TenDruhy napísal:
Ale aj milovať sa musíš niekde naučiť.. (myslím milovať ako ľúbit niekoho, nie sex) a keď si v tom mladšom veku nejaké tie krátke vzťahy alebo aférky na jednu noc nemala.. tak to bude pre teba tažké nájsť si potom vzťah..
ano pretoze kriterium normalnych ludi ked hladaju vztah je ze ci clovek o ktoreho mam potencionalny zaujem uz mal nejaky vztah/afery nie?
niekedy sa len divim ked to tu citam :|
qwerty-xyz

vendo napísal:ano pretoze kriterium normalnych ludi ked hladaju vztah je ze ci clovek o ktoreho mam potencionalny zaujem uz mal nejaky vztah/afery nie?
ano je to vysoko pravdepodobne ze to niekto berie ako podmienku pre zacinajuci vztah, hlavne dievcata si hladaju skusenejsieho, viac ich to vzrusuje, posobi potom ako SAMEC, aj ked to otvorene nemusi povedat je to proste tak, .... aaaa ako vravim, pisem nedopisal by som sa,.... nei je to sice spravne uvazovanie zo strany holky a je tam viacero variantov aleeee je to tak. Samozrejme vela veci sa vztahuje aj na vek, a ostatne tomuto podobne kriteria.
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

TenDruhy a qwerty-xyz: vy ste magori
preco by mala byt nutnost jednonocnych aferiek, aby vedela ako na vztah. Ved to je hovadina jak mraky
a ty qwerty, ty si pako. Kvoli tomu, ze nejde hned z prvym, co sa ohlasi musi byt jedno z toho co si menoval? Jednoducho ma k tomu trochu rozumnejsi pristup ako mraky inych v jej a mladsom veku
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

sunflower a nejaké príležitosti napríklad len na bozkávanie boli? Myslím také, že chalan chcel, ale ty si mu povedala, že nie je ten pravý a nie si pripravená a bla bla bla?!
qwerty-xyz

kabul napísal:TenDruhy a qwerty-xyz: vy ste magori
preco by mala byt nutnost jednonocnych aferiek, aby vedela ako na vztah. Ved to je hovadina jak mraky
a ty qwerty, ty si pako. Kvoli tomu, ze nejde hned z prvym, co sa ohlasi musi byt jedno z toho co si menoval? Jednoducho ma k tomu trochu rozumnejsi pristup ako mraky inych v jej a mladsom veku
ano a vzhladom nato ze ma ktomu iny pristup MUSI byt dovod preco ho ma, hoci by to malo byt aj na zaklade chemickej bazy, hladiny hormonov, genetiky, a hocicoho ineho, ale dovod tam musi byt, mi nevrav ze sa nadherna 21 rocna holka len tak z riti rozhodla jej ja budem panna ja chcem len toho jedineho, si nerob srandu zo mna.

A JA NETVRDIM ze to je podmienkkou tie aferky, ale ze mnoho ludi to ako podmienku tak berie, tak klud s nadavkami, .... a ohladne vztahu by sa dalo kecat mnoho, tiez som poznal par takych holiek co vyhlasovali ze ony cakaju na toho praveho (a bud boli podzigane uz davnejsie, al mali na to zle psomienky) alebo im niekto nalozil tesne na vyske a su z nich teraz take kravy ze az (a ver mi nechcel som napisat kravy, ale nieco ineho co sa na K zacina a na Y konci.....) lebo sa im zapacilo ,... a jaaaaak sa im zapacilo... sa spamataj, ..... holka co tu pise ked je normalna, tak ju musime dat do sklenenej vytriny nech ide vzorom pre ostatne, ktore sa kravia jedna basen (to kravia som napisal nechcel ale cenzura ma tu niekedy pekne ondi....)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty-xyz napísal: NAZOR JE ze to MUSI!!! v niecom byt, bud si tlsta ako krava, alebo si zakoplexovana, alebo mas extremne blbu vlastnost, vlastnosti,alebo si nejako postihnuta, alebo si daleko od normalneho sveta, alebo si inej rasy, vyznania---nedopisal by som sa pri dovodoch. MUSI TAM TOTIZ nejaky byt, inak by si bola vynimkou v mojej DOKONALEJ teorii o spravani sa a fungovani zien a ich logiky a to proste nie je mozne,.....
moj nazor je asi taky, ze sa pod o tom rozpravat na nejaku stranku a ja zistim v com to je, .... lebo keby si bola vynimka tak si vysoko ohrozeny druh zivocicha, o ktorom sa myslelo ze uz vyhynul . . . . :wink:
a ty si ktory z tych pripadov?

je smiesne ze niekto vo vasom veku este nechape o com vztah je. Pozerate moc filmov. O tom to cele je. Nevidim nic zle na tom ze este nemala vztah, a poznam viacero takuch ludi.
TenDruhy
Expert
Expert

vendo napísal:ano pretoze kriterium normalnych ludi ked hladaju vztah je ze ci clovek o ktoreho mam potencionalny zaujem uz mal nejaky vztah/afery nie?
Si debil, odmietam sa s tebou baviť o tom...
qwerty-xyz

audiotrack napísal: a ty si ktory z tych pripadov?

je smiesne ze niekto vo vasom veku este nechape o com vztah je. Pozerate moc filmov. O tom to cele je. Nevidim nic zle na tom ze este nemala vztah, a poznam viacero takuch ludi.
nechapes audiotrack, to nie je o vztahu to je o tom ze holka je panna vzhladom na svoj vek, a to co sa tu riesi je DOVOD, rsp to chcem vediet ja, nie dovod preco s nikym nespala(jedno s druhym suvisi) ale dovod preco s nikym nechodila. Ci tebe pripada normalne ze 21 rocna holka je COOL v pohode kocka a s nikym nic? Ano, da sa to brat ako normalne len to musi mat svoj dovod, proste musi. A ja ? ja som zastanca svojich teorii ktore v jednoduchosti spocivaju audiotrack v tom ze: Bud si najdem dokonale dievca, pri ktorom pokial by splnala vsetky moje podmienky nie je mozne aby sa daco posralo alebo nevyslo (lebo podmienka) Alebo sa budem musiet zmierit s normalnou holkou co zase nemusi byt na skodu ale bude to len z NUDZE CNOST, a VECNE ma to bude v podvedomi zrat.... lebo ked mne 21 rocna holka povie sorry qwerty mala som sex v 15 potom som chodila s tym, potom s tym, potom som sa len defkarila kade tade, a ja s nou mam chodit tak to je na RIT, a moze byt dobra, a zmenena ale ja jej mam sto chuti vtedy povedat tha sorry moja ale chod do P, bo ja v 15 som hral CS,quake 3 arena, a wolfenstein, a ty si si mohla hrat tiez daco na PC a to ze si bola mala hlupa mna NETRAAAAAAAPI.... chaaaapes audiotrack co sa tym chcelo povedat? odsledoval si si kde patrim,? najst normalne dievca v primeranom veku a pannu, nebodaj este peknu je nonsens,.... preto ma zaujima na ZAKLADE COHO nasa 21 rocna s nikym nic...
Zamknuté