Assassin's Creed 2
Re: Assassin's Creed 2
pocujte a tato hra je robena lenna 32bit? Lebo mne na win 7 64bit pise ked chcem dat instalovat stlacim setup vybehne tabulka ze je nekompatibilna hra so 64 os.
Co s tym?
Co s tym?
Urcite nie, ja som to hral na 64bit Viste, neviem si ani predstavit hru ktora by dnes vysla a nepodporovala by 64bit.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no na 64 si to zrejme nehral .. keby si to dal instalovat klasicky na C HDD slo by to do program files alebo program files(x86) alebo ako sa to oznacuje vo vistach..? lebo AC ma na popise:"* This product does not support Windows 98/ME/2000/NT/XP x64/Vista x64"
-
aviceN
Guru
aj ja som to hral na 64 bit viste, bez problemu
A skusali ste to dakto aj na 64bit 7-cke? mne toani instalaciu nejde pustit.
Myslite ze je to zla hra,veriaz,chybna?
Tak asi viem na com som to presiel nie? Alebo to mam ist teraz spustit ci sa mi to cele len nesnivalo? Kludne mozem, aj video ti spravim ak chces.Sphinx napísal:no na 64 si to zrejme nehral .. keby si to dal instalovat klasicky na C HDD slo by to do program files alebo program files(x86) alebo ako sa to oznacuje vo vistach..? lebo AC ma na popise:"* This product does not support Windows 98/ME/2000/NT/XP x64/Vista x64"
-
miricleboy
Expert
ja mam slovensky win7 64bit a nainstaloval som a presiel v pohode aj original aj z netu verzia isla normal nainstalovatmaco54 napísal:A skusali ste to dakto aj na 64bit 7-cke? mne toani instalaciu nejde pustit.
AC nejde vobec na XP ?
-
Sphinx
Addict
jezis gangy ja netvrdim ze si to nehral na 64 ja sa pytam ci sa to nahodou neninstalovalo pod 32bit lebo vista ked nahodis 64 hned instaluje aj 32 bit sucasti systemu
Sranda lebo brat ma 32bit xp a jemu to ide nainstal. A ja mam win 7 64bit a nejde mi to
-
easton
Professional
Ja som to tiez uplne v pohode rozbehal na win7 64bit...bez problemov...a ani spojazdnit to nieje vobec tazke..co tu kazdy vypisuje ...maco54 napísal:Sranda lebo brat ma 32bit xp a jemu to ide nainstal. A ja mam win 7 64bit a nejde mi to
Tak bude necostou istalackou no nic
To je predsa uplne jedno kam by sa to nainstalovalo, 64bit vista spusta 32bit aplikacie uplne bezne. A nie neinstaloval som to do defaultneho priecinka.Sphinx napísal:jezis gangy ja netvrdim ze si to nehral na 64 ja sa pytam ci sa to nahodou neninstalovalo pod 32bit lebo vista ked nahodis 64 hned instaluje aj 32 bit sucasti systemu
-
Sphinx
Addict
ved a to som chcel vediet ci to spustilo ako 32 bit aplikaciu alebo to ma podporu ako 64 bit aplikacia..
No to neviem a ani ma to netrapi, hlavne ze to bezalo bez najmensich problemov.Sphinx napísal:ved a to som chcel vediet ci to spustilo ako 32 bit aplikaciu alebo to ma podporu ako 64 bit aplikacia..
-
Corn Flake
Guru wannabe
Pls help nakúpil som si nové zbrane no neviem ako si ich môžem vymieňať. Prosím pomôžte.
Vo vile mas izbu aj so zbranami aj s brnenim, staci prist k stojanom a tam si to mozes prehadzovat.Corn Flake napísal:Pls help nakúpil som si nové zbrane no neviem ako si ich môžem vymieňať. Prosím pomôžte.
stiahol som hru aby som ju vyskusal ale mam problem vzdy ked vstupim do Animusu tak mam len bielu obrazovku nic ine ....
Mazať... Už toho bolo dosť..bmw4595 napísal:stiahol som hru aby som ju vyskusal ale mam problem vzdy ked vstupim do Animusu tak mam len bielu obrazovku nic ine ....
Nech pozrie dozadu
ZMAŽTE TO
ZMAŽTE TO