mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: mám 21, s nikým som však ešte nechodila

Príspevok od používateľa kupo »

TenDruhy napísal: Keby taký istý topic založil nejaký chlapec/muž, ihneď by ste sa mu posmievali..
nie si tu ani 24hodin a uz vies ako by sme sa v tomto pripade zachovali?... chod si precitat starsie temy aby si si mohol napravit dojem
TenDruhy napísal: a dajte jej nejakú hodnotnú odpoveď a to takú, že v takom veku to nie je normálne !
u dievcat nieje problem si niekoho najst, preto podla mna ma dve moznosti:
1) ze bude mat vztah s hocijakym pošukom (vid seba) a to trebars hned
alebo
2) ze si musi počkat na "toho praveho" ale bude to trvat dlhsie

podla mna normalnejsia moznost je ta druha
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Mne sa to zdá úplne normálne a neobraňujem ju len z toho dôvodu, že je dievča. No ja som bola tiež dosť dlho sama a to si pripadám dosť normálne a koľko spolužiačok mám bez skúseností a to máme tiež cca 21r. Neviem, prečo by sa mal niekto hrnúť do vzťahu len preto, že už má na to vek. Rýchlo sa s niekým bozkávať a vyspať, aby ho okolie nepovažovalo za nenormálne. Keď ti to tak vyhovuje, nedaj sa ovplyvniť pánmi typu qwerty a TenDruhy. Časom to príde a budeš rada ty a myslím, že aj druhá strana a nebude jej to vadiť. :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

A vy všetci to hneď obraciate, že je normálne nemať do 21 sex. Áno! Je!
Ale nie je normálne nič k nikomu necítiť, žiadnu príťažlivosť!
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

begbeee napísal:A vy všetci to hneď obraciate, že je normálne nemať do 21 sex. Áno! Je!
Ale nie je normálne nič k nikomu necítiť, žiadnu príťažlivosť!
mozno sa len pohybuje v zlej spolocnosti, kde pre nu prijatelny nieje nikto
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Kupo : Pošuk môžeš byt jedine ty, urážky si nechaj pre niekoho kto je toho hoden a nie mňa..
To, že tu nie som ani jeden deň to je jedná vec, ale to, že tu chodím už dosť dlho a prečítal som strašne strašne veľa tém ale nechcelo sa mi zaregistrovať to je už druhá vec...
Poďalšie, ja nemám záujem o vzťah.. už som to tu písal a vôbec nevidím nič zlé na tom, že nemá vo veku 21 rokov žiaden vzťah alebo sex... ide o to čo napísal begbee... v puberte s každým mecú hormóny a pochopiteľne objavuje svoje telo a možnosti využitia.. to, že nemá chuť mať vzťah alebo si užiť bozkávanie alebo sex.. to je už na zamyslenie...
A ešte jedna vec, bol by som zvedavý či to dievča masturbuje... či ju to vôbec láka ale keď nie tak nech sa vydá cestou života ako mníška :)
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa sunflower »

fúha, no nejak sa to rozbehlo, som nečakala, že to bude komentovať tolko ludí
samozrejme, že platonickú lásku som už zažila, také má každý, ale ja som už proste v 14 mala také zmýšlanie, chcem vzťah, ktorý bude mať pre mňa cenu, bude mať nejakú budúcnosť, zatiaľ čo moje kamarátky striedali chalanov ako ponožky ja som si chcela počkať kým budem vyzrelejšia a budem môcť prežívať v tom vzťahu všetko, od bozkávania až po sex
môj problém spočíva asi v tom, že som nikdy nenavštevovala akcie ako diskotéky a podobne, tým pádom som nemala možnosť sa zoznámiť s ľuďmi, ale nelutujem to, proste ma to nelákala, medzi spolužiakmi som tiež nemala nikoho kto by sa mi páčil..žeby som bola škaredá si nemyslím, práve naopak, mnohí mi hovoria, že som pekná a milá, a práve preto nechápu, prečo som sama, bohužial nemala som šťastie na nikoho kde by to medzi nami iskrilo, zabijem sa?? nie, podľa mňa to príde nemám 40, ani mi netykajú biologické hodiny
a k tomu bozkávaniu, proste ja nie som typ baby, ktorá to chce mať všetko bezhlavo za sebou, len aby sa nepovedalo..ja na to potrebujem city a nesúhlasím s tým čo tu už bolo spomenuté, že na bozk a sex netreba lásku, podľa mňa treba
a nemienim žiť ako mníška, ani náhodou,vyššie som písala, že nie som nábožne založená
osobne si myslím, že v dnešnej dobe je veľmi ťažké násjť človeka, s ktorým by si človek rozumel aj fyzicky aj povahovo
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

samozrejme, že platonickú lásku som už zažila, také má každý
Tak potom je zrejme všetko v najlepšom poriadku.
môj problém spočíva asi v tom, že som nikdy nenavštevovala akcie ako diskotéky a podobne, tým pádom som nemala možnosť sa zoznámiť s ľuďmi, ale nelutujem to, proste ma to nelákala, medzi spolužiakmi som tiež nemala nikoho kto by sa mi páčil..
No tak na toto ti jednu radu dám. Princ na bielom koni nepríde sám od seba keď nevie kam má prísť, preto ho treba prísť niekam počkať a zamávať mu.
A nemyslím diskotéky. Ale ak si uzavretá v obmedzenej sociálnej sieti tak jedoducho treba vyjsť v ústrety novým príležitostiam.
žeby som bola škaredá si nemyslím
To posúdime my :sly: :D

Takže ja to vidím tak, že ak niečo cítiš že chceš len nie je s kým tak je to ok. Ale nepočítaj, že tvoj vysnívaný si ťa nájde u teba v obývačke.
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.E.n »

sunflower - presne, ale presne to isté si myslím ja (a nie preto že si dievča)... viac nemôžem povedať... :D absolútne s tebou súhlasím...
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

begbeee napísal: Tak potom je zrejme všetko v najlepšom poriadku.

No tak na toto ti jednu radu dám. Princ na bielom koni nepríde sám od seba keď nevie kam má prísť, preto ho treba prísť niekam počkať a zamávať mu.
A nemyslím diskotéky. Ale ak si uzavretá v obmedzenej sociálnej sieti tak jedoducho treba vyjsť v ústrety novým príležitostiam.

To posúdime my :sly: :D

Takže ja to vidím tak, že ak niečo cítiš že chceš len nie je s kým tak je to ok. Ale nepočítaj, že tvoj vysnívaný si ťa nájde u teba v obývačke.
nemienim tu zverejňovať svoje fotky, je to otvorený priestor a pre každého je pekné aj tak niečo iné, ale nemám pocit, že by sa ma ludia lakali alebo niečo v tom zmysle, podstatné je itak ako sa cítim ja..ja viem, že nepríde do obývačky, ja si to uvedomujem, ja chodím do spločnosti, tie diskotéky som spomenula iba preto, lebo tam sa vyhladávali tie vzťahy v 15
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

To posledné bolo myslené trošku ako vtip za to tie smajle.
No tak keď chodíš a jedno s druhým tak si normálna inteligentná baba a ono to raz určite príde.
Už si len posledný raz "rypnem"...
Prílohy
Waiting for the perfect man.jpg
L.E.n
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.E.n »

qwerty-xyz napísal:VAS MOZEM OSRAT!!!
:wink: citajte begbeee -ho nazor, lebo sa nejako snazi povedat toto co ja len ovela miernejsie a sposobom ktorym to pochopite, ....

a tomu debilovi co pisal ze neviem co je laaaaska, sa z tej laaaaaaasky neposer.
Nechcel som ťa uraziť. Ale berieš to ako tie sprosté pokecom-vymleté deti s ktorými chodím do triedy,- "pome spolu chodit, bude haluz" a city v prdeli... to nie je správne.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

L.E.n napísal: Nechcel som ťa uraziť. Ale berieš to ako tie sprosté pokecom-vymleté deti s ktorými chodím do triedy,- "pome spolu chodit, bude haluz" a city v prdeli... to nie je správne.
no ved ja viem ze nie, ale tak ti idioti sa tu potom zacnu do mna opierat to je jedna vec a druha, a TO TU VERABOZE NAPISEM......vidiet na vlastne oci peknu NORMALNU (rozumej ze nema komplex, vadu atd.) 21 rocnu pannu je pre mna osobne vacsie SCI-FI ako votrelec, predator, ufo, star-trek atd. Chapes? ja skor na ulici stretnem predatora a ludi z NA´VI ako 21 rocnu pannu . . .
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Qwerty, vieš o tom že drbnutejšieho človeka ako ty som nevidel? A to som videl už fakt veľa dementov.
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

qwerty-xyz napísal:no ved ja viem ze nie, ale tak ti idioti sa tu potom zacnu do mna opierat to je jedna vec a druha, a TO TU VERABOZE NAPISEM......vidiet na vlastne oci peknu NORMALNU (rozumej ze nema komplex, vadu atd.) 21 rocnu pannu je pre mna osobne vacsie SCI-FI ako votrelec, predator, ufo, star-trek atd. Chapes? ja skor na ulici stretnem predatora a ludi z NA´VI ako 21 rocnu pannu . . .
no tak vidíš, práve s jednou si tu píšeš, nemám pocit, že by som bola postihnutá, ani sprostá, ani z inej planéty, ani nemám nejaké komplexy, ani nič podobné, jediné čo chcem je mať vzťah s človekom, s ktorým si budem rozumieť po fyzickej aj povahovej stránke, čo v tejto dobe nie je také lahké
TenDruhy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa TenDruhy »

Jednoducho si ešte nedospela, keď dospeješ tak ťa začne zaujímať aj mužské prirodzenie :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

TenDruhy napísal:Jednoducho si ešte nedospela, keď dospeješ tak ťa začne zaujímať aj mužské prirodzenie :)
tak teraz si ma prinútil rozmýšlať, čo asi tak začne zaujímať teba keď dospeješ. A tiež nechápem, ako môže niekto ako ty hovoriť rozumnej 21 ročnej osobe že ešte nedospela
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Royalflush napísal:Qwerty, vieš o tom že drbnutejšieho človeka ako ty som nevidel? A to som videl už fakt veľa dementov.
:D neviem ci my dvaja sme sa niekedy videli, lebo dement by si mi povedal len raz, druhykrat by si to mozno este zvladal, len by som ti uz asi moc nerozumel . . . takze si to nechaj pre seba ... oki? tema nie je zamerana na mna ked si si to este nevsimol, ale ked si to chces vsimnut tak sa poriadne pozri, mozno to uvidis a pochopis, a mozno nie, je to na tebe. Skusaj skusaj a skusaj . . ..
sunflower
Medium Expert
Medium Expert

TenDruhy napísal:Jednoducho si ešte nedospela, keď dospeješ tak ťa začne zaujímať aj mužské prirodzenie :)
nedospela?? ja som bola dospelejšia v 14 ako ty teraz mám taký pocit
dospelosť nie je o trtkaní ako sorry
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

qwerticek - mne sa tak rata ked sa ty niekomu vyhrazas :D co by si nas? presiel na biku? :D

aha dalsi priklad 21 rocnej panny - moja byvala - tvrdo veriaca, ale inak rozumna baba, ktora si chce proste pockat az po svadbe.... weee qwerty - tolko scifi okolo teba... aby si infarkt nedostal z toho
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Maki napísal: aha dalsi priklad 21 rocnej panny - moja byvala - tvrdo veriaca, ale inak rozumna baba, ktora si chce proste pockat az po svadbe.... weee qwerty - tolko scifi okolo teba... aby si infarkt nedostal z toho
Ti poviem, že ani by nechýbal. :wink:
Zamknuté